הזמנת חלקים מחו"ל

raanansh

New member
הזמנת חלקים מחו"ל

אני מתכנן להזמין עוד שבועיים שלושה כמה חלקים מארה"ב.מי שמעוניין להצטרף לרכישה מוזמן. פרטים על הזהזמנה : - ההזמנה מתבצעת באמצעות worldofpowersports.com, כל חלק מההזמנה יש לוודא שניתן למצוא אותו באמצעות מנוע החיפוש באתר. - מדובר בהזמנה בהיקף העולה על 50$ ובשל כך יחולו עליה מיסים ומכסים ע"פ חוק. - אין אחריות על החלקים למעט אם הגיעו פגומים במשלוח ובמקרה זה יוחלפו ע"י הספק. - אני לא עסק אלא אדם פרטי , מי שפונה אלי מתבקש לתת לי מק"ט של החלק אותו הוא צריך ואת מירב הפרטים כי אני לא הולך לשבת שעות על חיפוש חלקים. - אני נגד יוזמות מסחריות , על מנת למנוע ניצול של ההזמנה למטרות רווח אישיות אני לא אאפשר הזמנה של חלקים בכמות מסחרית. - ההזמנה מותנית בהעברת 30% מעלות החלקים לפני ביצוע ההזמנה . המטרה בכך היא למנוע מצב בו אני אזמין חלקים ולא יהיה מי שישלם עליהם. - ההזמנה תצא לדרך ברגע שסכום הרכישה יגיע ל500$. - מכיוון שהמשלוח נעשה דרך שרות דואר USPS , ישנה מגבלה על נפח ומשקל החבילה . חלקים בגודל חריג או במשקל גבוה לא ניתן להזמיןולא מומלץ. - עלות המשלוח מתחלקת באופן הבא : 16$ ראשונים מתחלקים בין כולם , ועל כל חצי קילו משקל חלקים 2.5$ . - בגלל שישנם תשלומי מיסים בהזמנה כזאת , אני לא ממליץ למי שצריך חלקים בסכום של עד 50$ להצטרף אלא להזמין אותם לבד. כמובן שחשוב לזכור גם שבהזמנה כזו מכיוון שעלות המשלוח יוצאת יקרה (מינימום 16$ לחבילה של 0.5 ק"ג) ייתכן וזה בכלל לא יהיה כדאי. בכל אופן , פרטים או שאלות ניתן להפנות אלי במסרים בלבד

memphis

New member
נכנסתי לאתר ולאחר חישוב

יצא זול משמעותית!!! 1376 ש"ח ל: 3 פילטר אוויר עם אטמים 12 פלגים של NGK וכל זה כולל מיסים ע"פ החוק, אבל בלי מישלוח.

C O L T

New member
לגבי הפלאגים - לא עדיף אירידיום?

אמנם מחירם גבוה, אבל אפשר לשכוח מהחלפות בכל טיפול, שזה חסכון עצום גם געבודה וגם במחיר החלקים.

raanansh

New member
הקפצה ועדכון

מקםיץ אם יהיו אנשים שמעונינים להצטרף. ולגבי מי ששאל על פריטי לבוש , עקב מגבלת נפח אני לא מכניס פריטי לבוש כגון מעילים או חליפות להזמנה.

למעלה