הזמנת חדרים בתאילנד.

prizman

New member
הזמנת חדרים בתאילנד.

ידידה שלי מגיעה בשבוע הבא. היא רצתה להזמין חדר למספר ימים בבנגקוק באיזור סוקומוויט.
נתתי לה כמה שמות של סוכנויות אינטרנטיות, היא בחרה את HOTELS.COM והזמינה דרכם
מלון ב 130$ ללילה.
לי זה נראה טיפה מוזר לאחר שקיבלתי את שם המלון, בדקתי ב AGODA ושם החדר עלה 37$,
קשה להגיד שזה לא הפרש מאוד משמעותי.

אז עצתי שוב, לפני כל הזמנת מלון בדקו ביותר מאתר אחד, שווה לבדוק גם עם סוכנויות נסיעות.
בתאילנד, לא בישראל בהתאם לאזורים בהם הן פועלות.
בהחלט אפשר גם עם המרכז למטייל כשמדובר בבנגקוק, אין לי משהו אישי נגדם.
הם אפילו
פתחו סניף בצ'אנג מאי לאחרונה. אין לי גם משהו בעדם, ממש לא מכיר.

sani48

New member
אין לי נסיון רב עם הזמנה דרך האתרים

אבל לפי מה שקראתי מהרבה תגובות של אנשים,אתר בוקניג ניחשב אחד הטובים,וגם נוח,כי לא צריך לשלם מראש כלום,לדעתי גם חוץ מהעיניין של המחיר,חשוב לבדוק תמיד את התנאי ביטול,יש סוכנים(וגם אתרים) שהמחיר אצלם באמת די זול,אבל התנאי ביטול/שינוי לא כל כך טובים,אז חשוב גם לבדוק את זה,שנה טובה לכולם

קרלטון

New member
אחרי נסיון של מעל 20 הזמנות שונות

דרך Sawadee.com, הם הבחירה הראשונה שלי, למרות שהאתר שלהם טיפה כבד ואולי אפשר להשיג מחירים קצת זולים יותר אצל אחרים.

prizman

New member
גם אתר טוב.

אבל איכשהו היא הצליחה לשלם 100$ ליום יותר. די מעצבן.
מקווה שאת הלילה האחרון יהיה ניתן לבטל ואז הבן יוכל לישון כאן,
זה יחסוך 135$ ,לא ממש מעט.

קרלטון

New member
אני לא יודע בדיוק מהם תנאי הביטול

אבל בכל מקרה, שווה לפנות בהקדם האפשרי גם לאתר וגם לחברת האשראי ולנסות לבטל הכל. מנסיוני עם חברת ישראכרט לפחות, המענה בתחום זה של ביטול עסקאות חו"ל הוא מקצועי ומהיר.
בארץ, ניתן לבטל כל עסקת אשראי שנעשתה דרך האינטרנט או בטלפון, באופן חד צדדי, תוך 14 ימים, ו"בלבד שביטול כאמור ייעשה לפחות שני ימים, שאינם ימי מנוחה, קודם למועד שבו אמור השירות להינתן". יש נוסח דומה לביטול רכישת מוצרים.
כאשר הספק בחו"ל, אני לא יודע עד כמה הכללים האלה תקפים.
היה לי מקרה אחד שהייתי צריך לבטל חיוב אשראי של ספק בארה"ב (בכל מקרה לא בתוף תקופת 10 הימים), הוא נתן לי הצעת מחיר למוצר, ובפועל גבה מהכרטיס שלי סכום גבוה יותר. היו לי על זה דיונים ארוכים עם חברת כרטיסי האשראי, שביקשו תכתובות מפורטות ביני לבין הספק, שכן הוא טען בפניהם שזה היה "ברור" שהוא הולך לגבות עלויות נוספת על המוצר. אני טענתי שלא יכולתי לנחש שהצעת המחיר שלו אינה מלאה וכוללת, ומכיוון שלא טרח לציין את החיובים הנוספים בתכתובת, אכן קיבלתי חזרה את ההפרש של כמה מאות דולרים.

prizman

New member
גם אני לא יודע

אם חוק מכר מרחוק תקף לגבי חברות מחוץ לישראל.

עקרונית זו אשמתה. היו לה מספיק אתרים לבדוק איתם והיא לא טרחה
לעשות את זה.
למרות העובדה שהיא אקסית שלי אני לא יכול להצדיק אותה בקטע הזה,
גם לא להאשים את האתר שגבה את המחיר הרשמי.
במקרה שלה כל הפרטים היו ידועים מראש, אין שום הצדקה לביטול.

Hotels.com טובה בעיקר במבצעים

זה עניין של תזמון ואין לי ספק שתוך זמן קצר היא הייתה יכולה להזמין חדר באותו מלון במחיר דומה לזה של אגודה, אם לא נמוך ממנו (וזאת בגלל שאגודה מפרסמים את מחיר החדר לפני מסים והמחיר האמיתי מוצג רק כאשר מגיעים לתשלום על ההזמנה). יש להם גם מבצע קבוע של לילה אחד חינם על כל הזמנה של 10 לילות, לדעתי זה קצת יותר נורמלי משיטת הנקודות של אגודה.

prizman

New member
כמו שאתה בטח יודע

מיסים זה סה"כ 7%, פער המחירים הוא עדיין 100$ ללילה.
אבל זהו, זה היה,עבר ונשכח.

למעלה