הזמנת הDVD של המיני היום!!!!

sprqy

New member
הזמנת הDVD של המיני היום!!!!

למי שלא ראה - ניתן להזמין כבר מעכשיו את הDVD של המיני סדרה כולל תוספות וכמובן בדולבי מלא ואפילו תרגום בספרדית
והבונוס הגדול!! תמונה של אחד מהצוות כולל חתימה מקורית + אפשרות זכייה של אחד מתוך 25 בתמונה של ארין או ג'ון חתומה!!! עתיד פארסקייפ תלוי במכירות של הDVD! אז קדימה! 20$ בלבד!! בקשר למשלוח ניתן להזמין ביחד ולשלם משלוח יחיד לכולם אז תעדכנו אותי.

eve6

New member
נדמה לי שקראתי איפה שהוא

שזה רק לתושבי ארה"ב וקנדה...

sprqy

New member
פתרתי את הבעיה הזאת כבר!!

יש אתר שנקרא EZBUYUS.COM שנותן לך כתובת בארה"ב ואז מהכתובת הזו הוא שולח את זה לארץ!! המחיר הוא 20$ משלוח מינימום - לכן אני רוצה לעשות הזמנה גדולה שנוכל לחסוך דמי משלוח.

sprqy

New member
קדימה אנשים!

כבר אדם אחד מצטרף לקנייה! מה איתך? ואתה? ואת? כן כן את! עתיד פארסקייפ בידיכם!

sprqy

New member
מצויין!

אני עושה את ההזמנה ביום ראשון. אז כל מי שרוצה שיעדכן אותי במשך הסופ"ש.

Chakotay

New member
ואחרי שתזמין, אתה שולח לנו בדואר?

או שנגיע לנקודת מפגש לאסוף את זה?

eve6

New member
בוודאי שמצטרפת ../images/Emo9.gif

*מדמיינת שאני העולה בגורל מס' 25 שמקבלת תמונה חתומה של בן וקלאודיה*

sprqy

New member
ברור!

יום אחרי השידור (אפילו פחות) המיני יצאה לרחבי רשת שיתוף הקבצים! בקשר לכסף יצא 25$ כל אחד אם ניהיה ארבעה - ככל שיהיו יותר נשלם פחות על המשלוח. והאם זה קרייטון אח של מנהל הפורום לשעבר?? ברוך הנמצא

sprqy

New member
אוקיי

סה"כ אנחנו חמישה. קרייטון מה נסגר אתך?? השגת כסף? לאחר שאקבל אותם אשלח לכם אותם בדואר רשום - לא בעיה. אגב, אני לא פותח אותם ככה שאין לי מושג למי יש את התמונת בונוס שמחלקים, אם בכלל תיהיה.. בקשר לפרטים שלכם - כתובת ואיך אתם מתכוונים לשלם - שילחו לי במסרים האישיים.. אתם יכולים להפקיד לי לחשבון כמובן.

למעלה