הזמנתי!

V o l a r e

New member
הזמנתי!

סלחו לי על ההתלהבות הילדותית (אני לא ילד כבר הרבה מאד שנים), אבל אני יודע שרק כאן יבינו אותה: הזמנתי Joyride 125 ואני מאושר! ה- DJR 50 שאני מאד אוהב ושרת אותי נאמנה במשך שנתיים הולך בטרייד-אין כחלק מהעסקה, ובשבוע הבא אני ארכב לי להנאתי עם המון מקום לרגליים ואשען על משענת גב, אני גם כנראה לא אקפוץ השמיימה מבורות, מכסי ביוב וכו' המפוזרים ביד נדיבה לאורך הכבישים. שלא תבינו אותי לא נכון: אני מת על ה-DJ ולא קל לי להיפרד! אבל הגיע הזמן... יום טוב ורכיבה בטוחה לכולם!

קרמבו 112

New member
בתור אחת שרוכבת כרגע על DJ 50 מבינה אותך

חבל"ז גם אני מתה על הקטנוע הזה.
. בקשר להתלהבות זה בסדר גמור, בתוכנו נישאר ילדים עד ש-
. מה שנותר לאחל לך מכל ה-
תתיחדש וסע בזהירות
.

V o l a r e

New member
תודה לך יקירתי, וגם את סעי בטוח! DJ forever!

רק לפני 30 דקות כמעט לא היה יותר ה DJ שלי (וכבר התחייבתי על הטרייד-אין וקיבלתי זיכוי על ההזמנה של ה Joyride !). אני עומד ברמזור מאחורי שלש מכוניות (לא מצאתי לנכון להשתחל בין הטורים, כי אני מכיר את הרמזור וידעתי שהוא תיכף הולך להתחלף לירוק והטורים יתחילו לנוע). הרמזור מתחלף לירוק, והאוטו שלפני מתחיל לנסוע.... אחורה!!! (לא, שום אור רברס לא נדלק!). אני בפניקה והפתעה מוחלטת דוחף אחורה, מצפצף וצועק (למזלי, לא היה אף אחד מאחוריי) ובינתיים האוטו עצר, הנהג פתח את החלון והתנצל... זה היה קרוב! אני חושב שאם הייתי באוטו, זה היה נגמר לפחות בפנס שבור... שמיים כחולים לכולם!

deri2005

New member
אתה תשב בנוח אבל

עדיין תקפוץ מהבורות תתחדש :) גם אני רוכב על JR 125 2008

V o l a r e

New member
אותו הגובה? ../images/Emo6.gif

אני אמדוד את גובה הקפיצות עם ה JR ולדווח!
תודה!

למעלה