ובלי בעיות מיוחדות חוץ מאיכות החומרים וההרכבה שלהם הכל טוב!! צנוע נחמד 110 כ"ס!! לי יש את המגאן 1.6 אוט´ שנת 2001 הרגילה לא הסדן ואני מרוצה ממנה! אני רק רוצה להפוך אותה ליפה יותר!!!! תתחדש!!!!!
היום גם סידרתי שיהיה לי מספר קולי... ( בחינם... ). בחרתי מגנזיום בריב"ל ( דווקא אהבתי מאוד את מה שהיה לי ב 14 "" ), למרות שהייתי מעדיף אחרים. הביטוח עלה ב 100 ש"ח יחסית לישנה ( גם בקרסו... ). בקיצור, סופ"ש נהדר שיהיה לכם. לי כבר יש!
3 ו5 דלתות: האצ´בק או ליפטבק (גם סטיישן אפשרי). 2 דלתות: קופה (או קבריולט) בד"כ. 2 דלתות עם גג פתוח שלא מבוסס על רכב סגור: רודסטר. 2 דלתות עם גג פתוח שמבוסס על רכב סגור: קבריולה. 4 דלתות: סדאן.
המגאן קופה איננה מכונית בתצורת קופה אמיתית. היא למעשה גרסת האצ´בק 3 דלתות שגרתית למגאן הרגילה, שברנו החליטו לקרוא לה "קופה" כדי ליצור מיצוב טוב יותר מהאצ´בק רגילה. אז מעכשיו אמור- מגאן קופה--> האצ´בק 3 דלתות
מה אתה מבלבל את המוח המגאן קופה מושלמת יש לה מבנה של קופה והיא באמת שני דלתות יש דגמים שהם שלוש דלתות אבל לא מיבאיים אותם לארץ ואם אתה לא מאמין תפתח את המחירון ותראה שיש גם שלוש וגם שני דלתות אבל המגאן קופה שיש בארץ היא שני דלתות אז תפסיק לבלבל במוח ושחכתי לציין המגאן קופה מדהימה