הזמנתי מגאן קופה חדשה!

אז ככה, בקשר למספר...

כן, התכוונתי למס´ לוחית... היה לי בעבר : 29-300-29 ( ב 98 ), וב 00 היה לי: 29-00.-42 בחדש עוד לא יודע...

pro 21

New member
מגאן אוטו חמוד מאוד

ובלי בעיות מיוחדות חוץ מאיכות החומרים וההרכבה שלהם הכל טוב!! צנוע נחמד 110 כ"ס!! לי יש את המגאן 1.6 אוט´ שנת 2001 הרגילה לא הסדן ואני מרוצה ממנה! אני רק רוצה להפוך אותה ליפה יותר!!!! תתחדש!!!!!

יוסי®

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ואם זה אוטו שאתה

מרוצה ממנו מאוד, מה יכול להיות יותר טוב...?

תודה לכל המברכים... ../images/Emo13.gif

היום גם סידרתי שיהיה לי מספר קולי... ( בחינם... ). בחרתי מגנזיום בריב"ל ( דווקא אהבתי מאוד את מה שהיה לי ב 14 "" ), למרות שהייתי מעדיף אחרים. הביטוח עלה ב 100 ש"ח יחסית לישנה ( גם בקרסו... ). בקיצור, סופ"ש נהדר שיהיה לכם. לי כבר יש!

redroze

New member
תתחדש ../images/Emo73.gif../images/Emo57.gif

והכי חשוב שתהנה מהרכב . . . . 4 או 5 דלתות ??????

Crazy Rc

New member
כשהוא אומר קופה

אני חושב שהוא מתכוון ל2 או 3 דלתות נכון?

ומי שחושב שאני ערס, ממממ....

טועה! ובכלל, מה הקשר למספר קולי, ולעובדת היותי ערס/ לא ערס?

rtwingo

New member
קצת סדר:

3 ו5 דלתות: האצ´בק או ליפטבק (גם סטיישן אפשרי). 2 דלתות: קופה (או קבריולט) בד"כ. 2 דלתות עם גג פתוח שלא מבוסס על רכב סגור: רודסטר. 2 דלתות עם גג פתוח שמבוסס על רכב סגור: קבריולה. 4 דלתות: סדאן.

קבריולה וקבריולט זה אותו דבר

רק בשפה אחרת כמו שבאנגלית זה CONVERTABLE אני טועה?

rtwingo

New member
קבריולט? אין כזה דבר.

קבריולט יש לבטא- קבריולה. קונברטיבל זה בארה"ב. קבריולה זה בארופה. ראה קישור מעניין בנושא.

rtwingo

New member
ואם כבר סדר- אז לגבי המגאן "קופה"..

המגאן קופה איננה מכונית בתצורת קופה אמיתית. היא למעשה גרסת האצ´בק 3 דלתות שגרתית למגאן הרגילה, שברנו החליטו לקרוא לה "קופה" כדי ליצור מיצוב טוב יותר מהאצ´בק רגילה. אז מעכשיו אמור- מגאן קופה--> האצ´בק 3 דלתות

redroze

New member
אני עוד חשבתי שאני הוזה . . . . . .

מזל שיש מישהו שפוי עם זוג עיניים במקום בפורום . . . . . redroze, מגאן עם 2 דלתות ???? איפה?????? . . . בגג !!!!!!!!

ella3

New member
תפתח את המחירון ותראה

מה אתה מבלבל את המוח המגאן קופה מושלמת יש לה מבנה של קופה והיא באמת שני דלתות יש דגמים שהם שלוש דלתות אבל לא מיבאיים אותם לארץ ואם אתה לא מאמין תפתח את המחירון ותראה שיש גם שלוש וגם שני דלתות אבל המגאן קופה שיש בארץ היא שני דלתות אז תפסיק לבלבל במוח ושחכתי לציין המגאן קופה מדהימה

חברים, הבהרה:

עד שנת 99, הרנו מגאן קופה נקראה 3 דלתות. משנת 00, היא רשומה גם ברישיון, וגם במחירון כ 2 דלתות.

למעלה