הזמנתי את ה-Xevo 250!

הזמנתי את ה-Xevo 250!

הזמנתי אותו מהחברה דרך משווק מורשה מוטורד...
כמה שאלות:
אלה דברים אני צריך לקבל יחד עם הכלי?
אני אמור לקבל אותו שבוע הבא ביום שני או שלישי הגיוני?
הבנתי שיש מקרים שמחליפים לקטנוע את הצמיגים... אשמח לדעת עם איזה צמיג הוא אמור להגיע?
ואיפה אני יכול לקבל את המידע הזה כדי שתהיה לי הוכחה...
כמה לסוע בהרצה?
ובאופן כללי יש איפה שהוא מקום באינטרנט שאני יכול לוודא איזה אבזור מגיע עם הכלי?

אהוד א1

New member
בקניית קטנוע חדש מאבניר אתה מקבל

צינור.
(לא מקבלים אותו ברכישה אלא בטיפול הגדול הראשון).
אין לוודא, אין הוכחות.מה שיש זה התמקחות. זה הכוח שלך כלקוח. רק מה? עושים את זה לפני שמשלמים (רוצה שאקנה? יופי, תחליף לי את הצמיגים למישלין ותתקין לי אזעקה/ארגז/חומוס+צ'יפס+סלט על חשבונך). כבר שילמת? חבל. אבל אל תדאג - את הצינור כולם מקבלים, גם מי שלא התמקח על מחיר לפני הרכישה.

לXקי

New member
תתחדש!

איזה צבע?

כשאני קניתי מעופר אבניר (לפני חודש וקצת) קיבלתי יחד עם הכלי אחריות יצרן ל24,000 קילומטר או לחלופין שנתיים אחריות, (המוקדם משניהם) קיבלתי גם מנוי חילוץ לשנה (באיזור המרכז), קיבלתי גם 2 קסדות מלאות+מנעול 10 מ''מ של חברת Toxic , והכי חשוב קיבלתי את הכלי שלי בצבע לבן

הזמן של האספקה של הכלי הוא סביר,גם לי היו אמורים להביא אותו שבוע אחרי ההזמנה (כמובן שבוע לאחר שסגרת איתם את מלוא הסכום) רק שיצאנו לחופשת פסח וביקשתי מהם שישאירו אותו אצלהם במחסן עוד שבוע,

אין לי מושג אם מחליפים לכלי את הצמיגים,שלי הגיע עם צמיגים של פיריילי evo, וחבר שלי קיבל את שלו עם צמיגים של מישלין.

בהרצה אני הקפדתי לנסוע על 6 סל''ד (אתה תקבל הדרכה שתבוא לקחת את הכלי) למרות שאמרו לי שבעקיפות מותר להגיע ל7 סל''ד.

אין איבזור בכלי הזה,למעט משענת גב למורכב וידיות אחיזה משני הצדדים של הכלי.

תתחדש וסע בזהירות

drspoonmd

New member
אין על XEVO אין

יש לי 400 לבן פשוט כלי תענוג לא מתעייף עליו בכלל
לXקי , שתי קסדות ומנעול? פינוק

קיבלתי צמיגי מישלין על שלי, צמיגים שאמורים להיות הכי טובים לשימוש כללי
קישור ל- http://www.michelin.co.uk/motorcycles/michelin-city-grip

ההרצה הייתה לא יותר מ6 סל"ד למרות שהקפצתי ל7 בכמה קטעים של פולגז והחלפתי שמן ב300 ק"מ, השמן היה נקי לגמרי, ככה שכנראה כמו שאומרים ההרצה היום היא רק לפרוטוקול, פשוט תיסע רגיל בלי פתיחות ברמזור, אלא תאוצה הדרגתית ותדאג להתחיל נסיעה כשהמנוע קר לאט עד שתראה חיווי של 3 פסים בחום מנוע ואז תתחיל להאיץ

בהצלחה :)

תודה...

אז אין שום כלים שאני אמור לקבל?
ספר רכב?
ולהתעקש על צמיגי מישלין? מחר אני נוסע לסגור הכל
יש עוד דברים?

פרארי1

New member
אתה מקבל ספר רכב וכלי עבודה

כלי העבודה נמצאים בקופסית שמוצמדת לתחתית המושב, בתוך תא המטען, למיטב זכרוני יש שם מברג שטוח / פיליפס, מפתח פלאגים, כלי ייעודי לשינוי עומס הקפיץ בבולמים האחוריים, מפתח פתוח ואולי עוד איזה משהו ששכחתי.

תתחדש

yehudasun

New member
לי הביאו סתם צמיגים

ניסיתי לבקש צמיגים אחרים אך ללא הצלחה

tamirym

New member
גם לי הביאו סתם צמיגים סינים. לא זוכר את הדגם

אני מתחיל לחשוב שאולי עופר אבניר מפרקים את הצמיגים השווים האירופאיים ומרכיבים זבל סיני... אני סתם פרנואיד?

למעלה