הזמנות לספר ה-7 !

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת מי צריך כריכה קשה? שיהיה יותר כבד?

Silly LoveSong

New member
הספר הבריטי במילא לא כבד

שלא כמו בארץ, שם מדפיסים את כולם מנייר ממוחזר, שיוצא הרבה יותר קל. הספר הראשון בעברית שוקל כמו הספר השישי הבריטי (בכריכה הקשה). מצחיק שאת הספר החמישי הדפיסו כאן בארץ גם מנייר ממוחזר, על פי בקשתה של רולינג, אבל רק אותו. את השישי המשיכו להדפיס מנייר רגיל.

וואלה?

זה לא משנה לי כי גם ככה אני קוראת בעברית. למרות שחבל שפה זה כל כך עבה וכבד
אבל לא נורא נתגבר

eyalabodram

New member
../images/Emo32.gif הזכרת לי בדיחה לא מצחיקה

אל תסתכלי בקנקן
קחי אותו הביתה

ToryMaster

New member
מע

בשנה שעברה הזמנתי מסטימצקי, ונתנו לי לבחור [או שזה היה דיבוק?].

אמג, אמג. זה מלחיץ אותי.

(~ושוב, מרגישה רע כי לא צצתי פה כבר כמה זמן~) הזמנות? כבר? מרלין. ~חוסר אונים מובהק~

lorda

New member
אעעע

OO זה מראה כמה שהספר הולך להימכר כמו לחמניות טריות XD נמנמנמנמ אני לא אזמין פעם שעברה לא הזמנתי ונשארו מלאן. =] נונונונו שיצא כבר!

lorda

New member
נמ

תמיד יש בצומת ספרים במלחה. ואם לא יש בסטימצקי במלחה. נה אני אמצא הזדמנות ללכת לקניון. פוף. אני שונאת את הקניון כל כך בוהו.

ההזמנה של הספר בעברית או באנגלית??

אם זה בעברית לא שווה, עדיף לקנות באנגלית ולדעת מה קורה לפני כולם ואז להרוס לכולם את הסוף...
*חיוך מרושע*

חחחחחחחחחח גדול !!!

זה למה אני הולך לעשות את הדבר הבא - כשייצא הספר, אני אקנה אותו, ואתנתק מהמחשב לכמה זמן שצריך - אקח את הזמן ואקרא את הספר. רק כשאסיים, אחזור לפה ולקומונות ולכל השאר.

sashkashurik

New member
לדעתי, הפעם זה לא מספיק!

מה שאני הולכת לעשות, זה ביום 21.7.07 אני אלך לסופרמרקט ואקנה לי את הספר. כן, כן, הספרים ייאזלו בכל מיני חנויות ספרים, כמו שזה קרה עם הספר השישי, אבל בסופרמרקט רגיל, שם ליד החלב, יש המון עותקים! אנשים לא חושבים על זה.
נו טוב, אני באמריקה, אולי בארץ עוד לא חשבו למכור ספרי רב מכר בסופרמרקטים.
בכל מקרה, אחרי שאני קונה את הספר, אני נכנסת לאוטו, מכבה את הרדיו ונוסעת למרחק של בערך שעתיים מהעיר. שם, איפה שיש כמה שפחות אנשים, אני מקימה אוהל. אקח לי כמה סנדוויצ'ים, ואתחיל לקרוא. נדמה לי שלא משנה מה גודל הספר, תוך יום בתוך האוהל אני גומרת אותו. אחרי זה אפשר לחזור לציוויליזציה.

וואי זה רעיון ענק

אפשר ב20.7.07 להתמקם בבית מלון ככה מפנק, לקבל מסאג' טוב, לאכול ארוחת ערב משביעה וללכת לישון. יום למחרת לקום, לקנות קפה , מאפה ואת הספר, ופשוט להתייחד בחדר המלון עם הספר הזה !!!

למעלה