הזמנות לחתונות

הזמנות לחתונות

שלום לכולם, לא יודעת למה לא חשבתי לשאול כאן מוקדם יותר... אני מחפשת נואשות מגוון של הזמנות לחתונות (רצוי מאוד גם בערבית). אני צריכה אותן כדי להציג בכיתה ביום שני הקרוב, במסגרת עבודה על חתונות,ואוכל להחזיר הכל מיד לאחר מכן. יש למישהו? המון תודה מראש, חגית משחק מילים

אהלן חגית!

אני מציע לך להכנס לכל אחד מבתי הדפוס הקטנים שמדפיסים הזמנות לחתונות, הם תמיד שומרים אוסף דוגמאות. אנסה ביום ראשון לבדוק עם אחד מהם. ויש לי שאלה אליך, שתקועה לי כבר כמה זמן: מה הקשר בין חיוני במובן נדרש, לחיוני במובן מלא חיים? האם הן מאותו השורש? אם כן - מה הקשר ביניהן? אם לא - מאיזה שורש כל אחת? ואת לא צריכה להזכיר לי את המכתב באיטלקית, נזכרתי לבד...

אהלן!

חשבתי באמת לשאול בבית דפוס, אבל אני חוששת שהם לא יתנו לי להוציא את הדוגמאות. אני צריכה לבדוק את זה מחר. היה לי בלבול בתאריכים, ונפלה עלי פתאום ההגשה הזאת... לגבי המילים, שאלה מצויינת, מבטיחה לבדוק ולחזור אליך! ולגבי המכתב באיטלקית - נו???? בפעם האחרונה שביקרתי פה הבן שלך התחיל לאסוף אופניים - הוא מתמיד?

שַׁי

New member
הי חגית

מצאתי 11 הזמנות שונות, מתוכן 6 לחתונות. אני יודע שיש לי עוד כאן, בחדר, אבל הגישה אליהן לא נוחה, אך אם תהיי זקוקה להן מאד- אחפש גם אותן. השאלה היא איך אעביר אותן אלייך.שי.

ronmerav

New member
הזמנות לחתונה

אני זורק מיד לאחר הארוע, וחבל. בקשר לבלבול בתאריכים, הנה סיפור משעשע: ביום ג' הרחקנו נדוד עד לירושלים, לחתונה חרדית. בעודי יושב הגיע מישהו עם בנו ושאל את המלצר שעמד לידי איפה אולם מסוים. ענה המלצר - כאן. אבל זו לא המשפחה, הקשה האורח. אם כך, בקומה שניה - ענה המלצר. גם שם בדקתי, אומר האורח. אם כך תבדוק את התאריך,אומר המלצר. האורח בודק בהזמנה שלו - מתברר שאכן טעה והחתונה אליה הוזמן נועדה ליומיים אח"כ. הבן שלי התגלגל מצחוק ואמר לי איזו פדיחה, ועוד ליד הבן שלו. מילא, אני עונה, אבל עכשיו הוא צריך לחפש את אשתו בצד השני...

למעלה