הזמנה...

הזמנה...

לכל מי שרוצה ללמוד לנגן בכייף מורה אקדמאית לפסנתר ואורגנית בעלת וותק ונסיון רב בהוראה מלמדת מתחילים ומתקדמים בכל גיל. תוצאות מובטחות. פרטים במסרים.חג שמח!

TAMIR182

New member
נצל''ש

1200 שקל זה טוב לדאבל פרל אלמיניטור במצד יחסית חדש? וכמה עולה מהחנות בחילילת בערך(אל תגידו לי להיתקשר)

djdubon

New member
אם הוא במצב טוב אז כן

כי לפי מה שאני זוכר חדש עולה בסביבות ה2000, תקנו אותי אם אני טועה

WinterZ

New member
ומאיפה זה הגיע ?

P-2002 Powershifter זה האלימינייטור ואין עוד לפי מה שאני יודע. אם אתה יודע על משהו חדש אני אשמח לקבל קצת אינפורמציה

אני לא זוכר שמות

אבל אם אני לא טועה, יש אלמינייטור זול יותר, ואלמינייטור יקר יותר. אולי אני טועה..

H A J Y

New member
אולי אתה מתכוון לpowershifter ?

כי יש p120 powershifter (בדאבל אם אני לא טועה) ויש P-2002 Powershifter) 2000 בדאבל )

WinterZ

New member
בדקתי ואתה צודק, סליחה

יש את ה-2002B ואת ה-2002C. שניהם היחידים שמוגדרים בתור האלימינייטור. ה-120/2 וה-1001/2 הם משהו אחר, אבל לא פחות טובים.

GhostDrummer

New member
אוי אתה מבלבל...

זה אותו האלימינייטור. הרצועה שונה. אחת משרשרת ואחת מבד. אותו האלימינייטור. אין אלימינייטור זול יותר ויקר יותר. יש אלימינייטור אחד. כל השאר זה פדאלי פאוורשיפטר (P120P, P1000).

WinterZ

New member
לא אמרתי שיש משהו יותר יקר מהשאר.

רק אמרתי שה-B ו-C מוגדרים שניהם כאלימינייטור והם נחשבים 2 תת-דגמים שונים. ככה שבעצם לא אמרתי משהו לא נכון.

GhostDrummer

New member
אבל זה אותו האלימינייטור.

ושאר התגובה הייתה לוואטרס מוריסון.

אני חושב שיש הבדל במחיר.

היקר יותר עולה משהו בסביבות ה2000, והזול יותר 1500 בערך. ככה זה היה בפעם האחרונה שבדקתי.

למעלה