הזמנה

פאני10

New member
הזמנה

אני מזמינה אתכם לצפות באלבום החדש שלי. כול זה ועוד 2 שנתתי מתנה ופחיות הבירה (שעדיין לא צילמתי) הורכבו בחצי שנה בערך. עכשיו התחלתי להרכיב פאזל מיניאטורי של דגים בים. 46/30 ס"מ. בחיים לא ראיתי כזה פאזל - כול החלקים פצפונים. נראה שזה די קשה, גם בגלל שזה של EDUCA . מי שמכיר את החברה הזו יודע שהחלקים שם קשים יותר להרכבה.

jocie1

New member
יופי של פאזלים.

עבודה יפה עשית
דרך אגב, יש מאמר מעולה בנושא של צילום פאזלים (בתור ההארה לפאזלים הממוסגרים) כדאי לקרוא.

jocie1

New member
מקווה שמצאת מאמר

מתאים שיענה על השאלה. אם לא חזור שוב ואדריך אותך

jocie1

New member
../images/Emo53.gif

תכנס לפורום של הפאזלים.
1 )תחת חלון הפרסומות הגדול ישנה פס כחול עם כותרות שונות. אחת מהכותרות היא מאמרים. תבדוק גם תחת קישורים. 2 )מעל החלון של הוספת הודעה חדשה ישנה כותרת ללא קו תחתון לחץ על הכותרת ושם יהיו מאמרים נוספים מקווה שההנחיות ברורים מספיק.

ssyוM

New member
יופי של אלבום ../images/Emo99.gif

כל הכבוד
אני לא הכתובת לתמיכה בנושא פאזלים מיניאטורים

ראיתי. יופי של אלבום!

ואת הפאזל המיניאטורי של הים גם אני קניתי (במפגש הפורום האחרון), רק שעוד לא התחלתי אותו.

פאני10

New member
פאזל מיניאטורי

מסתבר שזה מאוד קשה להרכבה וצריך עיניים טובות במיוחד. גם הצורות של EDUCA קשות להרכבה. אבל, זה יוצא מקסים. בקושי רואים שזה פאזל. לאט לאט אני אסיים אותו ואוסיף לאלבום.

מממאיה35

New member
מניאטורי

מאוד אהבתי להרכיב אותו. ויש לי עוד אחד שפתחתי את הקופסא (בלי לפתוח את הניילון) ראיתי הכל נראה אותו דבר, החזרתי למעל הארון

למעלה