הזמנה

הזמנה

שלום לכולם העלתי לרשת קליפ שהוצאתי לפני כחצי שנה :) מי שרוצה מוזמן לצפות http://www.youtube.com/watch?v=J3IB0uUU4WQ לשיר קוראים "התגשמות". ומשתתפים בו לא פחות מ-5 מדבבים שובץ מספר פעמים בערוץ הראשון שבוע מצויין לכולנו גד צ'רנובילסקי

lsabag

New member
איזה מדובבים משתתפים שם?

עדיין לא ראיתי, אני עכשיו הולך לראות...

רשימה:

המשתתפים שם גל סרי - בתפקיד המאפרת (דיבבה בג'קי צ'אן, סנופי, באבי הקוסמת הצעירה, ועוד) מורן סופר - התיאורן רקדן (דיבב בהארי פוטר, ובסדרות נוספות. עוסק בתחום כמעט 10 שנים) מתן חצרוני - הילד עם החולצה הצהובה (דיבב בסוניק איקס, פוקימון, וסדרות נוספות - השתתף בפרסומת של המפד"ל בבחירות האחרונות) גד צ'רנובילסקי (כלומר: אני) דבבתי בטרוליות, מנדוזה, טימותי הולך לבית הספר, ועוד ואחרונה - אוראל (ירדן) צ'רנובילסקי שמשתתפת בסוף (אחותי) עדיין לא דבבה - אבל אולי בקרוב

DanaDuck

New member
סחטיין גד!

את זה לא ראיתי... מתן סיפר לי על זה בזמנו- כפרה עליו (איתי בתמונה)

תודה! :)

השיר הזה גם היה קצת בכמה תחנות רדיו אזוריות, ואפילו השתתף במצעד של רדיו אמצע הדרך. בניגוד לקליפ הקודם - פחות היו הזדמנויות לראות אותו.. נכון לעכשיו אגב, תהני בארה"ב, ואם את הולכת ללמוד שם אנימציה המון המון בהצלחה

וואו, גד, ממש אהבתי! P:

חחח קליפ מגניב ביותר! אתה הזמר בעצם? יצא אחלה!

qweenDDD

New member
רמי, מרגיש יותר טוב?

יש חדש לגבי השעורים אצל טליה? סיגי

תודה רבה! דרך אגב:

עד היום לא אמרת לי אם אתה זוכר אותי כשחיכיתי עם אמא שלך בתור לאודישן הראשון שלך אצל נורית...לפני 6(!) שנים כמעט חח

chen010189

New member
רמי!!!!!!!!

בדוק את האימייל שלך הבנות לחוצות
<נו אני יודעת שגם אתה אבל הן ביקשו ממני להגיד לך
>

בדקתי וראיתי.

את יכולה למסור להן שעוד היום הן תקבלנה את התשובות בחזרה :) ("תקבלנה" XD עברית שפה יפה, נו מה? XD)

chen010189

New member
סבבה

כן, קצת מזכיר לי את אתמול "עוד מעט תעלנה הבנות ותרקודנה ממבו, הן תזכנה ב..."
(ככה זה כשאין מה לראות, רואים "רוקדים עם כוכבים 3" אבל זאת תוכנית יפה דווקא... רק שבשלב מסוים נמאס) וסבבה, פשוט המורה שלנו קשה אז הבנתי למה הן בלחץ והיום כשהתקשרתי להשלים חומר ראיתי כמה מספיקים ללמד ביומיים בי"ב :X 2 עבודות בהסטוריה (אחת קטנה למחרתיים ואחת גדולה לשבוע הבא) עבודה בספרות מבחן בחיבור שלא צריך להתכונן אליו, אבל למי יש כח? טוב אני לא הולכת מחר במילא שזה אומר שממתמטיקה רשמית נפתרתי כבר מזמן (מחר השיעור האחרון ויש בבוקר חיבור ואח"כ שעתיים חלון ואני מרגישה קקה, אז בשביל מה ללכת
)

IndigoChild1

New member
חחחחח גד יא שובב!

איפה נעלמתתתתתת???????! נהיתה סלבריטי ושחכת את כולם אה .. ד'א בפעם ה 100 שיר נדיר!

למעלה