הזמנה בואו בהמוניכם. סופטינדודי שירה
מ מיכאלה-לה New member 20/11/01 #2 עכשיו שרים? עכשיו אנחנו עסוקים רק בשיר אחד Money money money money מיכאללה, בדרך אל הבנק
S softy New member 20/11/01 #3 אני חושש שאת היחידה ששרה כל הדרך אל הבנק. סופטי אם כבר אז שירי אבי ביטר.
S Sודית New member 20/11/01 #7 מבקשת הבהרה... ורצוי שתהייה "מנוקדת" לכתוב פה או לכתוב שם? כאן כל הזמן שולחים אותך מ..פה ל...שם. סודית משם לפה
מבקשת הבהרה... ורצוי שתהייה "מנוקדת" לכתוב פה או לכתוב שם? כאן כל הזמן שולחים אותך מ..פה ל...שם. סודית משם לפה
ה הנוסע השמיני New member 20/11/01 #4 סופטי? שאבין, אתה רוצה שאכתוב... ...שיר של ביאליק?... ממש לבד? מהזיכרון?... אני את הכתובת שלי לא זוכר, את הישראכרט לא זוכר, לא זוכר בכלל את צבע האוטו... אבל ניחא, שיהיה... נ.ב. אתה בנדודי שירה, מיכאלה-לה בנדודי כסף ואני בנדודי לישכה...
סופטי? שאבין, אתה רוצה שאכתוב... ...שיר של ביאליק?... ממש לבד? מהזיכרון?... אני את הכתובת שלי לא זוכר, את הישראכרט לא זוכר, לא זוכר בכלל את צבע האוטו... אבל ניחא, שיהיה... נ.ב. אתה בנדודי שירה, מיכאלה-לה בנדודי כסף ואני בנדודי לישכה...
S Sודית New member 20/11/01 #5 אפשר לנדוד איתך../images/Emo35.gif בנ-דודי...ללישכה? משעמם לבד. סודית מכינה קסדה
ת תלתן אירי ירוק New member 20/11/01 #9 אתה מוזמן להעביר לי את כרטיס האשראי והרכב. אני מבטיח לך שלא אשכח זאת. תא"י(שלום, אתם מעוניינים לתרום?)
אתה מוזמן להעביר לי את כרטיס האשראי והרכב. אני מבטיח לך שלא אשכח זאת. תא"י(שלום, אתם מעוניינים לתרום?)
א אפי לוג New member 20/11/01 #8 המונינו נשינו טפינו זקננו פילגשנו מאהבנו נפעמים. אפי / ראובני / פרידן / ושות´ - פרסומאים סמויים