הזמנה!

אילון פ

New member
הזמנה!

אז ככה, אני צריך את הפריטים המדוייקים שאתם מזמינים כולל כמויות וקישור למוצר. נכון לעכשיו מותר להזמין כל דבר שבאתר, ורק אחרי שאדע מה רוצים אוכל להגיד מה אפשר בפועל. לתקשר: מסרים. [email protected] - מסנג'ר. 170334287 - אייסיקיו.

אילון פ

New member
יש משהו שאתה רוצה להזמין?

מוזמן להזמין (הו התחכום
)

אילון , פניתי אליך לפני כמה ימים ..

(כנראה לא שמת לב...) וביקשתי, אם תוכל לציין כמה דוגמאות של מוצרים,כולל מחירם, שאנו יכולים להצטרך ,או שלדעתך(או דעת מגדלים מומחים) מומלץ להשתמש דווקא בהם .כשאותם מוצרים , או לא נמכרים בישראל בכלל ,או שמחירם דרך האתר הזה, הוא משמעותית ,זול יותר וכך אולי כאלו שפחות מכירים את מגוון האביזרים והמוצרים ,יוכלו להבין את צרכיהם . אני חושב שכך תהיה הענות גבוהה יותר ממה שיש כרגע . זאת כמובן הצעה ואינך מחוייב מן הסתם לבצעה ,אבל אני אישית ובטוח שעוד כמה ,נשמח לקבל כמה פרטים בעניין ,אז.....אתה מרים את הכפפה ?

אילון פ

New member
למען האמת,

המגוון כל כך גדול, שאין לי כוח כרגע לעשות את זה. אולי מחר או שבוע הבא אני אעשה את זה. בכל מקרה, הקטלוג שם מאוד ברור וקשה "ללכת לאיבוד" באתר הזה. על כל מוצר יש פירוט שלטעמי הוא מספיק ואם לא אפשר להכנס לאתר החברה שמייצרת אותו. אם למישהו יש שאלה יותר ספציפית או שהוא מחפש מוצר כלשהו או צריך המלצה, הוא מוזמן לפנות אליי ואני אשתדל לעזור. נצל"ש: יש לי אפשרות לקנות סידן עם D3 וסידן בלי. בהתחשב בכך שיש מנורת UV, יש צורך לקנות את הסידן עם ה D3?

טוב ,אז לאחר סיורים ממושכים....

בין רשימות המוצרים , ובהתחשב בכך שבשנה וחצי הקרובות לפחות ,לא אתעסק ברבייה ,הדבר היחיד שקצת עורר את תשומת ליבי הוא איזשהוא טרמוסטט . השאלה שלי,למי שהתנסה עם טרמוסטטים כאלו,או כל מי שיוכל לענות לי -איזה מנסיונכם הוא המומלץ ? והאם זה מצדיק את ההשקעה הלא קטנה יחסית (בהתחשב בהוספת שנאי וכולי) לעומת טרמוסטט של מזגנים פשוט ,שהוא זול מאוד ? השאלה נשאלה לא על מנת לקבל תירוץ לא להשקיע, אלא להיפך ,אני רוצה לדעת אם יש הצדקה להשקעה ובכלל אם יש סכנה ממשית בעבודה עם טרמוסטט פשוט ,בהתחשב בעובדה שבמקרה הגרוע-שהוא ידפק ,ירדו קצת הטמפרטורות ומקסימום יום אני לא אבחין בכך (אני פוקד את הטרריומים בממוצע אחת לשעתיים). וכמובן ,שוב ,אם ישנם מוצרים כאלו ואחרים לכל שימוש אחר שקשור בגידול הנחש ,שבארץ לא ניתן להשיג ,שמישהו שמשתמש בהם ממליץ ,אשמח לשמוע .

Itamar Levy12

New member
לי היה שמהו אחד

שתפס את צומת הלב וזה היה אינקובטורים מהליינים הקטנים במחירי בדיחה(פחות מבייבי של כמעט כל זעמן פשוט שאתה מוכר אם מצליח לבקוע לך) ואני עדיין חושב על הנושא...

אורי ז

New member
האם יש ידע

האם המוצרים החשמליים מתאימים לארץ? הייתי שואל לבד באתר אם האנגלית שלי היתה מספיק טובה.

FreakOn

New member
טרנספורמאטורים

או שנאים: ניתן להשיג גם בארץ במחיר של: 30 - 150 ש"ח תלוי בחברה \ איכות וכו'...

FreakOn

New member
איתמר:

אני חושב שאתה תואהב את זה: http://lllreptile.com/store/catalog/reptile-supplies/reptile-incubators/ או יותר נכון, איקובטור או לא, הייתי ממליץ לך לחכות עם ההזמנה. (ד"א, איתמר.. זה אני... "שלמה הרוסי"...)

אורי ז

New member
ידוע לי על טרנספורמטורים

אך זה לא מתאים מפני שהטרמוסטט בטור כלומר צד אחד מתחבר לרשת וצד שני למחמםם כלומר צריך מצד אחד להמיר ל ל- 110 ומצד שני להעלות ל-220 הסיכוי שזה יעבוד ללא תקלות אפסי.

מכיוון שאינני בקיא באנגלית...שאלה..

אני לא מצליח לימצוא באתר אמצעי חימום,אילון פ או רן,אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו ולימסור פרטים אני ישמח...אני צריך אמצעי חימום לשני טרריומים,אולי משהו כמו של רן...אין לי מידע אודות מחיר,האם זה מתאים לטרריום זכוכית...

אילון פ

New member
בבקשה:

אמצעי חימום בכלליות. אמצעי חימום "כמו של רן" - נמכר לפי גדלים ובמחירים שונים: 1. גוף חימום בגודל 12X12 אינצ' שעולה 60$. 2. גוף חימום בגודל 12X24 אינצ' שעולה 90$. 3. גוף חימום בגודל 18X24 אינצ' שעולה 115$. עוד מוצרי חימום שנמכרים שם הם מנורות קרמיות, Heat Pads מסוגים שונים, Flexwatt ועוד... לגבי טיבם של מוצרי החימום השונים לצערי לא אוכל לעזור לך, כיוון שיש לי ניסיון עם מנורות בלבד, ואם אני זוכר נכון אתה כבר מכיר את אמצעי החימום הזה.

למעלה