הזמנה :

rozgil

New member
הזמנה :

אתם מוזמנים לבוא,לבקר,לכתוב ולהתרשם !!! מהפורום המחודש : " על כוס קפה " (בפורטל נכי צה"ל) גילי-(ROZGIL)

matt52

New member
אני וחברי המתגורר בצרפת שהוא גם נכה צה"ל הינו שמחים להכנס לפורום "על כוס קפה" אך לצערנו אנחנו חסומים מסיבה שלא ידועה ואין באפשרותנו להנות מכתבתך.

rozgil

New member
בדקתי את הנושא עם צוות הפורטל

ונאמר לי שמאז השקת האתר עד היום אחרי הצוהרים תוקנו מרב הליקוים אם עדיו יש בעיה להכנס לפורטל אתה יכול לפנות לצוות הפורטל .........שיהיה בהצלחה גילי-חדרה

matt52

New member
אין אפשרות לכתוב

חברי מצרפת פנה אליהם בנושא הבטיחו 48 שעות ועדין אין אפשרות לקרוא ולעיין בפורומים

matt52

New member
כעת ניסתי -אין אפשרות

רק לפרסומות הקופצות ולא לפורומים

matt52

New member
גילי../images/Emo92.gif

אולי אתה תוכל לעזור לנו שנפתור את הבעיה

rozgil

New member
מתי שלום !!!

דיברתי שוב עם צוות הפורטל ........-ואם עדיין יש בעיות התחברות או כניסה לאתר ולפורומים אתה יכול לכתוב אימייל לכתובת הזו : [email protected] ......(זה האימייל של :התמיכה של הפורטל)-והם יעזרו לך. תאמין לי שבאופן אישי אין לי מושג על הצד הטכני של הפורטל (והפורומים) כול שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה ......-ולהתראות ב"פורום על כוס קפה" בביייי

rozgil

New member
האם נרשמת מחדש לאתר ?

האתר החדש מצריך שתירשם מחדש (שם משתמש וסיסמא)?

matt52

New member
גילי ידידי

אין בכלל אפשרות להרשם.כל מה שקשור לפורטל אי אפשר לפתוח חוץ מהפרסומות. חברי מצרפת נרשם שוב אבל אין ברשותו להכנס שוב.חברי מירושליים פנה להנהלת הפורטל בשאלה האם אפשר לגלוש בפורומים או להוציא מידה מבלי שנהיה רשומים ,צבי ענה לו שהדבר אפשרי והפורטל פתוח לכולם ורק מי שרוצה לרשום הודעה צריך להרשם. לצערי אני וחברי מצרפת לא מצליחים להכנס. בקשתנו הצנועה שיאפשרו לנו לגלוש כמו שהיה הפורטל הישן. חג שמח מתי אנגליה ומשה מצרפת

rozgil

New member
לילה טוב - מתי

- אין לי מושג מה הבעיה......-אולי תנסה אם שם משתמש אחר + סיסמא חדשה ! (אני מאמין שמכיון שהפורטל חדש......אז תוך כמה ימים זה יסתדר-אבל אין לי מושג בצד הטכני של הפורטל........-לכן אין ביכולתי לעשות כלום !!!) אני מציאה לך לחכות יום-יומיים....ולנסות שוב..... או לכתוב לתמיכה (באימייל שנתתי לך קודם) וכול שנותר לי זה לאחל לך ולמשה חג שמח......ושנתראה בפורטל (בפורום ) לילה טוב גילי-חדרה בבייי

matt52

New member
גלי ../images/Emo151.gif חג שמח

כתבתי איימל להנהלת הפורטל בשמי ובשם חברי ונראה לאן הדברים יתגלגלו. איך חגיגות פורים בארץ

rozgil

New member
היי מאטי (קודם כול : גילי ולא גלי)

--------פורים זה חג נחמד------ (אבל החגיגות יהיו מחר ובעוד יומיים) לילה טוב (ושוב) -גילי-חדרה ( חג פורים שמח )- בביייייי

matt52

New member
גילי ידידי../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

לצערי לא תוכל לעזור לי חברימצרפת התחיל לגלוש בפורטל לפני כשעה אך אני לא יכול יתכן ואני חסום עקב סכסוך עם מנהל הפורטל.חבל שאני לא יכול לנמשיך ולהנות מהפורום שלך ויתר הפורמים בפורטל.

matt52

New member
גילי כעת אני יכול לגלוש בפורטל../images/Emo13.gif

נפתרה הבעיה התברר שהיתה תקלה במערכת הבטחת השרת בחברה שמאכסנת את הפורטל.
לאריק ולצוות הפורטל שפתרו את הבעיה

למעלה