הזמנה

conatus return

New member
הזמנה

מוסיקה טובה, גלי אוויר מצוננים הנפלטים מהמזגן, קפה אספרסו הפוך עם חלב מוקצף, עולם שלם בחוץ מלא בהזדמנויות שיש לנצל, מלא ביופי, חן והדר. עולם מלא של סכנות וריגושים, של מטעמים, עולם מלא בהנאות חושים ומסוגים שונים ומגוונים, ומה נשאר לנו פשוט לקטוף הפירות הללו, להינות, להרגיש, להיות, לחוות, להתענג, לשמח את עצמנו ואת האחרים, פשוט לחייך לשמוח ולהפיץ אור על פני האדמה לכל חי באשר הינו ואשר קיים עלי אדמות. כולכם מוזמנים - זה בחינם אין כסף ושווה לכל נפש !!! אסף

neko

New member
איפה יש אספרסו חינם?

אני כבר צריך להוציא משכנתא מרוב הוצאות קפה...

conatus return

New member
פתח את פנקסך ורשום :

הכתובת היא רחוב שחם 32 פתח תקוה. החברה היא חברת nespresso (זכיינית חברת נסטלה העולמית בתחום האספרסו) באולם התצוגה והמכירות עומדת לרשותך מכונת קפה ושם תוכל להתענג על קפה איכותי בחינם. עומדים לרשותך מעל 13 טעמים של קפה...

twigy

New member
הוא שכח לחתום...

"בברכה, האיש שגילה שיש עולם מחוץ לאינטרנט".

conatus return

New member
איפה ישנם עוד אנשים...

אני באופן אישי לא חושב שמשהו כלשהו נמצא אישהו על מנת שנגלו. גם בעת שאנו נמצאים בביתנו ואצבעותינו מרקדות להן על "רחבת המקלדת" כל הדברים שנמצאים שם בחוץ יוסיפו להיות שם כהרגלם מעידני עידנים. נרצה נשמח בהם נבוא בהם ונתענג עליהם ואם נבחר אחרת ניוותר ספונים בביתנו עם הנאות קטנות אחרות... ובקשר לאמירתך הרי שהיא כלל לא מדוייקת מהסיבה שאת האינטרנט אני מכיר כשלוש שנים ואת העולם שאתה מדבר עליו אני מכיר 31 שנים ומכאן המסקנה ברורה. יום טוב אסף

למעלה