אני רוצה להגיב על ההתכתבות שהתפתחה כאן
לאחר קריאת ההודעות יותר מפעם אחת אני יכולה לומר שהסוגיה הבולטת ביותר בהתכתבות שנוצרה כאן היא חוסר הסובלנות שלנו כלפי דעות שונות משלנו. אני באופן אישי חושבת שהיוזמה של fiervered היא יוזמה יפה וברוכה. זו יוזמה שמעידה על היותה אדם שיוזם ומניע את חייו לעבר הגשמת השאיפות שלו והחלומות שלו. וזה יפה ומבורך! אני בוחרת להתייחס כאן דווקא לתגובות להודעתה של fegoya, כי נראה לי שנוצרה כאן למעשה סיטואציה שבכדי "להגן" או "לגונן" על אחת הכותבות יצא שהתגובות היו בוטות ולא סובלניות כלפי כותבת אחרת. ייתכן שהיה מקום לניסוח אחר של ההודעה של fegoya, אך עם זאת גם הנשים שבחרו לבטל את דעתה האישית ואת תגובתה, עשו זאת חלקן בצורה בוטה ולא נעימה. אני חושבת שחשוב להבין את הרגישויות של אנשים לסוגיות שונות, במיוחד כאשר מדובר בנושאים כמו ילדים ואימוץ שיכולים להיות טעונים עבור חלק מהאנשים. כנראה שמשהו באופן ניסוח ההודעה של fiervered או הקשר בין סוג ה"מוצר" ששווק כאן (מופע להטוטים) והאופן בו שווק, ואני בכוונה משתמשת בביטויים האלה, לבין המטרה שהוא נועד לאפשר להשיג (אימוץ), יכול להתפס אצל חלק מהאנשים כבעייתי, או כחסר רגישות. בכל מקרה, לתשומת לב כולנו, נראה לי שחשוב מאוד לא לשכוח שלפעמים הרבה יותר חשוב ממה שרוצים לומר, לבחור את הדרך בה אנו בוחרים לומר את הדברים. מקווה שההודעה לא יצאה שיפוטית מדי. זו לא הייתה המטרה. ולך fiervered, ולבת הזוג שלך, אני מאחלת הרבה ה-צ-ל-ח-ה !!!