הזמנה

firevered

New member
שלום לכולן

תודה רבה לכל התומכות :) רציתי לשתף שההופעה הראשונה היתה היום והיתה ממש אחלה. אני באמת מרגישה בנוח לכתוב בפורום הזה, אם לא כאן אז איפה... מקוות לראותכן בהמשך. תודה

מירית27

New member
עונה

חוסר הרגישות זה הדבר שבו פג'ויה האשימה את כותבת הודעה. היא כתבה לה שזה חוסר רגישות מצידה לכתוב על האופן שבו הן אוספות כסף לטובת הליך האימוץ.

ר ו מ י 5

New member
היי חזרתי...

לאחר העדרות מסוימת, אני שוב כאן בנוכחות מלאה, ויש לי רצון להגיב על התכתובת הזאת, בנות, חברות, מה קורה? אני קראתי את ההודעה על האימטוץ, והתחושה שעלתה בי היתה : "וואלה, כל הכבוד לה, הנה בחורה שעושה משהו למען ולא מחכה שזה יקרה בדרך כלשהיא", גם ממש מתחשק לי ללכת למופע הזה, בטח יהיה מקסים, חזרתי עכשיו(לפני מספר ימים) מסדנה שהנחיתי במדבר, סדנה לנשים שקראנו לה "החופש להיות" ואם כבר החופש להיות, מה יותר נכון מהחופש להיות בדיוק כמו שאני, כמןו הכותבת, ישירה, ע נינית, יוזמת ולוקחת תפקיד ביצירת המציאות שלה, אני גם מבינה שלגבי חלק מהנשים כאן, הנושא אולי רגיש , ולכן התגובות המגיעות רגישות ומחוספסות גם כן. אז אני מציעה, מבקשת, בואו ניתן קרדיט לנשים, לנשיות, לפתיחות ולכוונות הטובות, מה דעתכן? העולם שלנו והחיים של כל אחת מאיתנו יכולים להיות הרבה יותר יפים, קלים, זורמים ואפשריים בדרך שכזו. תודה לכל אחת ולכולכן ביחד.

fegoya

New member
תגובה

דבר ראשון, אני לא כתבתי שאני נגד האופן שהן אוספות כסף אלא הסתייגתי מהניסוח של ההודעה "אוספות כמה ג'ובות..." אני חושבת שגלי ממש צדקה בראייה שלה. מבחינתי חוסר הרגישות היתה האופן שהן ניגשו לנושא כל כך רציני ומשמעותי. אני בהחלט בעד אימוץ, בעצמי הייתי בהריון לפני כמה חודשים אך הפלתי, ובוודאי היינו הולכות על אימוץ - אין שאלה לגבי זה. מבחינתי גם זה בסדר גמור לאמץ מחול - גם זה קיים אצלי במשפחה. אינני באה להצטדק כיוון שאני עומדת מאחורי מה שכתבתי. מירית, את כתבת לי "למה את כותבת לנו להגיב.. כל אחת תגיב שהיא תרצה..." זה נכון - אבל אני בתור מישהי פעילה קוראת לבנות להגיב ושמחה לשמוע תגובות למה שאני אומרת. גם אם התגובות הן לא לרוחי תמיד. דבר נוסף, ראי זה פלא השרשור הזה הפך להיות מעניין ומשך הרבה תגובות לא בכדי! ולבסוף, תשמעי את נשמעת לי אחלה בחורה, (אני יודעת שאת בזוגיות
), ונחמד לי לשמוע שאת וכחנית, עונה ומגיבה. לסיכום, בהצלחה רבה באימוץ של הבנות. פג'ויה

firevered

New member
הזמנה

שלום לכולן, בת הזוג שלי ואני התחלנו תהליך אימוץ ילדה מחו"ל. אני להטוטנית במקצועי. מכיוון שחסרות לנו כמה ג'ובות להשלים את הסכות הנדרש, החלטתי לצאת בסדרת מופעי חצר באווירה ביתית שמטרתם העיקרית היא גיוס כסף למטרה זו. אני מצרפת הזמנה למופעים. הרגישו חופשי להפיץ אותה בין כל מכריכם וכמובן, להגיע עם הילדים. רק תיקון קטן למספר הטלפון לפרטים על המופע - המספר הוא 052-2888871 ולא כפי שמופיע על גבי ההזמנה. נשמח לראותכם

מירית27

New member
תראי...

אני באמת לא חושבת שצריך להתפס לניסוח של ההודעה. זה לא באמת משנה. מה שמשנה זו המטרה. ואת נשמעת לי בחורה מספיק חכמה כדי להבין את זה. תחשבי על זה שזו הפעם הראשונה של כותבת ההודעה בפורום הקטן והבייתי שלנו וזו התגובה הדי קיצונית שהיא קיבלה. אני חושבת שאנחנו צריכות להיות יותר ליברליות ועם פתיחות שתאפשר לכל הלסביות הבוגרות באשר הן לכתוב ולפנות על גבי גלי הפורום. אני יודעת שאני לפענים נון-קונפורמיסטית אבל אני אומרת לעצמי שזה חלק מהקסם

fegoya

New member
ובכן...

אני שמחה שהגענו לעמק השווה נתראה בשרשור הבא... פג'ויה

fegoya

New member
תסלחי לי אבל...

למרות שאני מאוד תומכת באימוץ אם של אחת מבנות הזוג את הילד של בת זוגה ואם אימוץ משותף אני חושבת שאופן ההצגה שלך של הדברים ממש ממש מעורר השתאות כך לא נראה לי שאוספים כסף לאימוץ ובטח לא עם הניסוח של ההודעה שלך. אולי כדאי לחשוב רגע לפני שכותבים דבר על נושא רגיש שכזה בפורום של לסביות - או בכל פורום אחר!!! לא רק שלא גרמת לי חשק להמליץ על המופע, להפך, גרמת לי להסתייגות.

מירית27

New member
לא ברור לי:

1. למה את מבקשת מאיתנו להגיב לתגובה שלך אם נראה לנכון,נעשה זאת. 2. הפורום מיועד לכולן,מכל הסוגים שיש, ואת, במקום להפגין פתיחות וליברליות ,כפי שמתבקש מעצם היותנו לסביות, את שופטת אותה על אופן ההתנסחות שלה?? זה לא נראה לךקצת אינפנטילי? ובעיקר מראה על צורך בתשומת לב... צר לי אך אני חושבת שהפעם את ממש לא בכיוון

אפשר לדעת מה אתן רוצות ממנה???

בסך הכל ביקשה להעזר בנו כרשת חברתית לקדם את עיסוקה. לא ביקשה נדבות... למה צריך לחשוב כל כך לפני שכותבות כאן על נושא רגיש? fegoya, ההודעה שלך עושה לי מאוד עצוב.

dify

New member
גם אני לא כל כך הבנתי

כנראה שפספסתי משהו- תוכלי להסביר מה מכעיס אותך בפנייתה?

גלי 1972

New member
אני רוצה להגיב על ההתכתבות שהתפתחה כאן

לאחר קריאת ההודעות יותר מפעם אחת אני יכולה לומר שהסוגיה הבולטת ביותר בהתכתבות שנוצרה כאן היא חוסר הסובלנות שלנו כלפי דעות שונות משלנו. אני באופן אישי חושבת שהיוזמה של fiervered היא יוזמה יפה וברוכה. זו יוזמה שמעידה על היותה אדם שיוזם ומניע את חייו לעבר הגשמת השאיפות שלו והחלומות שלו. וזה יפה ומבורך! אני בוחרת להתייחס כאן דווקא לתגובות להודעתה של fegoya, כי נראה לי שנוצרה כאן למעשה סיטואציה שבכדי "להגן" או "לגונן" על אחת הכותבות יצא שהתגובות היו בוטות ולא סובלניות כלפי כותבת אחרת. ייתכן שהיה מקום לניסוח אחר של ההודעה של fegoya, אך עם זאת גם הנשים שבחרו לבטל את דעתה האישית ואת תגובתה, עשו זאת חלקן בצורה בוטה ולא נעימה. אני חושבת שחשוב להבין את הרגישויות של אנשים לסוגיות שונות, במיוחד כאשר מדובר בנושאים כמו ילדים ואימוץ שיכולים להיות טעונים עבור חלק מהאנשים. כנראה שמשהו באופן ניסוח ההודעה של fiervered או הקשר בין סוג ה"מוצר" ששווק כאן (מופע להטוטים) והאופן בו שווק, ואני בכוונה משתמשת בביטויים האלה, לבין המטרה שהוא נועד לאפשר להשיג (אימוץ), יכול להתפס אצל חלק מהאנשים כבעייתי, או כחסר רגישות. בכל מקרה, לתשומת לב כולנו, נראה לי שחשוב מאוד לא לשכוח שלפעמים הרבה יותר חשוב ממה שרוצים לומר, לבחור את הדרך בה אנו בוחרים לומר את הדברים. מקווה שההודעה לא יצאה שיפוטית מדי. זו לא הייתה המטרה. ולך fiervered, ולבת הזוג שלך, אני מאחלת הרבה ה-צ-ל-ח-ה !!!

מירית27

New member
שמחה לענות:

היי גלי, בתור אחת מאלו שהגיבה בחריפות לדבריה של FEGOYA אשמח להבהיר את דברי. הדבר מבחינתי שקול לכך שהיה כותבת אצלנו בבלוג מישהי שהיא לסבופובית ומדברת בגנות החד-ימיות. הרי ברור שנזדעק כאן כולנו. ומהצד השני, הגיעה לפה אישה חדשה ששיתפה אותנו בדבר כמעט הכי משמח שיכול להיות ו fegoya האשימה אותה בחוסר רגישות? זה נראה לך הגיוני? הרי כאן המקום לשתף בחוויות הללו שעדיין ראשוניות בקרבנו וכל הצלחה היא כהצלחה של כולנו אז לא, אני לא מצטערת שהגבתי בחריפות לדבריה. והיא צריכה להרגיש מאד לא בנוח עם התגובה שלה

../images/Emo45.gif

לא יכולתי לנסח טוב יותר. לכל אחת מאיתנו יש רגישויות ונות. נכון שלפעמים הודעות מכעיסות אותנו, אך גם בתגובה אנחנו צריכות לחשוב איך הדברים יתקבלו. אי אפשר תמיד להתחשב בכל הכיוונים (בעיקר אם ההודעה אליה אנחנו מגיבות פגעה בנקודה רגישה שלנו), אבל שווה לנסות. בואו נזכור שכשאנחנו מגיבות בדרך מסויימת כנראה נקבל תגובות באותו הסגנון.

למעלה