הזמנה

טיגריס2

New member
../images/Emo4.gifיש בעיה עם זה כחלחל?

אולי בוואינט יכנסו יותר אנשים מחדרה ויגיבו? כמו שהיה בעבר? כי כאן בכל אופן יש אומנם את אייל מנהל הפורום אבל כפי ששמתי לב זה רק פשוט מנהל פורום הוא פשוט לא כאן ולא מנסה להביא את החדרתים לכתוב ולהשתתף הוא לא מעלה דיונים או דברים כאלה ואחרים ופרסום לחנות זה עבור מי שקשה לו עם המחירים הזוועתיים שיש בחנויות וגם כי ככה בא לי

כחלחל

New member
כן בהחלט

הדבר האחרון שקישור לYNET יכול לגרום זה לתוספת משתתפים כאן בפורום. ןלגבי הפרסום, מדיניות הפורומים של תפוז אוסרת מפורשות פרסום. הפיכת הפורום ללוח מודעות מוציאה ממנו את התוכן והעניין שגם את , כמוני מנסים להעשיר ולפתח. המשך השתתפות נעימה לך ולכולם בפורום.

טיגריס2

New member
דווקא אני אוהבת שיתוף פעולה

הרי כולנו תושבי חדרה אז משנה היכן כותבים או מביעים עניין? בכל אופן הלכתי ואחזיר את הפורום למצבו הקודם מיובש

טיגריס2

New member
מה היה חשוב לי?

ממש לא ברור לי למה אתה מתכוון אבל מצד שני אין לי בעיה להמשיך ולכתוב כאן רק ש............... אני מרגישה שאני מדברת לעצמי או עם עצמי ובוקר אור כבר אמרנו?

CRONE

New member
נניח שאני אחליט לפרסם

אני מוכר מכשירי כתיבה ב 30% פחות מ אופיס דיפו ראשי דיו וטונרים ממוחזרים ב 20% פחות מ DMO כרטיסי זיכרון לטלפונים ב 70% פחות מרשתות הסלולר ועוד..... והכל באספקה אצל הלקוח. האם זה אומר שתפוז (גוף מסחרי) אמור לספק לי שטח פרסום ללא תמורה רק מכיוון שאני פעיל רק באזור חדרה?

MetalSlider

New member
../images/Emo45.gifעדיף פורום עם הודעה אחת לחודש

מאשר השוק שנעשה בפורום הזה עם זאת, אני לא מפנה אצבע מאשימה אל טיגריס, היא לפחות חברת פורום פעילה, אני מדבר על אחרים שהתחילו הרבה לפנייה

למעלה