הזמנה רישמית!!!

chinchila

New member
הזמנה רישמית!!!

אתם מוזמנים לערב רישמי משותף של האתר "אמברוזיה" עם "MUSICIANS" שיתקיים ב10.3.2002 בשעה 21:45 ב"גארג´" שמוטקין 27 איזור התעשיה הישן בראשון לציון! השתתפות חובה!!! מקום מדהים (המקביל של הבארבי של הדרומיים רק יותר יפה) בתוכנית הופעות של: TKY (אלקטרוני) NY (פאנק (F) אקוסטי) GUIDANCE (הידועים לשמצה) ONION GOD (רוק) הארוע הזה הוא הכל מה שביקשתם ויותר, אם אתם רוצים לבוא, נא אשרו את הגעתכם בפורום "מפגש אמברוזיה מרץ 2002" בלינק למטה...

madrigal

New member
Chinchila אני בא תהיה בטוח

אופיר נכון? אני מגיע עם עוד כמה חברים(3) שסיפרתי להם עליכם REASPECT!!! הורדתי 6 שלכם אהבתי מאוד את lableוfuck me יש דמיון מסוים לtool אתה מתופף אכלה. אוהב את danny מTOOL הא? תגם אני אוהב אותו מאד. תגיד יש לך max tax כמו של פורטנוי? כי יש לך משהו שנשמע די דומה בשירים.

chinchila

New member
דבר ראשון תודה!!!!

אני אשמח לראות אותך בערב הזה... מה שיפה שכולם ילכו עם מדבקות עם הNICK NAMES שלהם אז כולנו נכיר :) כן יש לי את המקס סטאקס הקטן של פורטנוי וזאת אחת המצילות המגניבות שיש לי. וכן, אוהב את דני קארי :)

madrigal

New member
כמה עולה מקס סטאקס?

בטח לא הבאת אותה מהארץ. הבנתי שיוסי מדר´ דראם לא מיבא אותן.

madrigal

New member
CHINCHILA ../images/Emo50.gif

תן לי את הפירוט מצילות שלך (סתם כי מעניין אותי) בכל אופן בהצלחה בהופעה.

chinchila

New member
ברדוגו.... ק-בל!

OK.... HI-HAT 10´ OF ORIENTAL HI-HAT 13´ K/Z OF ZILDJIAN HI-HAT 14´ OF PAISTE BELL 5´1/2 PAISTE SPLASH 6´ K ZIL SPLASH 8´ K ZIL SPLASH 10´ HH SABIAN SPLASH 12´ K ZIL CRASH 17´ K ZIL CRASH 18´ A ZIL RIDE 20´ K CUSTOM ZIL CHINA 17´ K CUSTOM ZIL CHINA 17´ AA SABIAN MINI CHINA 14´ K ZIL ZIL-BEL 8´ Z ZIL יכול להיות שהשמטתי משהו אבל זה בערך זה..

madrigal

New member
יש לך 3 hi-hats בו זמנית במערכת??

אתה מתעסק גם עם דאבל פדל? (אתה יודע רולים פה ושם,4/4,/4/3, שמניות, סיקסולות). אני אישית כן (כמובן במידה ומתי שצריך) בואנה אני מת לאיזה שני אוקטובנים{לא שישה כמו לפורטנוי המופרע) אתה יודע למעברים,מעברים עם דאבל ושילובים תוך כדי מקצבים. יש לך מושג על מחיר?

למעלה