הזמנה מfigleaves

candy77091

New member
הזמנה מfigleaves

לא יודעת אם אתן זוכרות שהזמנתי משם.זה היה לפני שבועיים מזמן עברו 10 ימים ולא קיבלתי שום חבילה , לא פתק ולא כלום.באתר איפה שהם טוענים שיש track order כתוב לי n/a כלומר not availiable כתבתי להם מייל אתמול ולא קיבלתי מענה והם אמרו שהם עונים תוך 24 שעות. אני ממש וששת ומאוכזבת מזל ששילמתי דרך פייפל. מה דעתכם מה אפשר לעשות?לחכות עוד לתשובה מהמייל? שאלה נוספת האם יש מישהו שמכיר את חנות הנעליים she's ויכול להמליץ לי או להפך?ואיך שירות הלקוחות שלהם אם מישהו נתקלה..

Fun Fair

New member
אני חושבת שכדאי להירגע, בשלב ראשון:)

בהנחה שהחבילה שלך נשלחה באותו יום/יום למחרת ההזמנה (תלוי באיזו שעה ביצעת), קחי בחשבון שיש עוד פרמטרים שמשפיעים על המשלוח, בין היתר העובדה שרשות הדואר לא הוציאו וקבלו חבילות במשך כמה ימים בגלל מעטפות הנפץ הנמצאו. אני מניחה שגם מזג האויר שהיה בשבועות האחרונים באירופה לא ממש מזרז את התהליך... _יכול להיות גם שהחבילה שלך "נפלה" על ביקורת במכס...) אני חושבת שטווח של שבועיים הוא סביר לקבלת חבילה כזו מפיג'ליבס. שלחת אתמול מייל ויתכן ששלחת אותו לאחר שעות העבודה שלהם ולכן מבחינתם כאילו נכנס היום. אם תראי שעד מחר לא עונים לך- שלחי להם עוד מייל (ולו בשביל הסיכוי שמשום מה הוא לא התקבל) או שתתקשרי אליהם (יצא לי לדבר איתם כמה פעמים והם מאוד נחמדים שם..) אבל לו הייתי במקומך, הייתי ממתינה עוד כמה ימים.

candy77091

New member
אין צורך להירגע כי אני לא הייתי לא רגועה

אני מחשיבה את תאריך שליחת החבילה מרגע שכתוב לי שהיא completed כלומר זה לא ביום ביצוע ההזמנה אלא לאחר עיבוד הנתונים כבר מבחינתם ואישורם. זה היה ב-9 לפברואר.היום אנחנו ב24 לפרובאר כלומר עברו 14 ימים בסה"כ תורידי 4 ימים שאינם ימי עבודה בגלל סופשי"ם. הדואר לא עבד יום אחד בלבד ואל כמה ימים כמו שתארת. החבילה שלי לא במכס כי סכומה היה נמוך מ50 דולר שלא לדבר על זה שהמחירים שם בפאונד. כשהזמנתי במקומות אחרים זה לקח בדיוק שבוע למרות שהם אמרו ש10 ימים שם. לכן אני חוששת וגם בגלל שאין מספר מעקב.

Fun Fair

New member
שוב:

לי לא היה ברור אם את מדברת על שבועיים או "רק" 10 ימים, אז אני מתנצלת על אי הדיוק. ובלי קשר: אין חוקים אחידים לדברים הללו. ברגע שמדובר בתהליך שמעורבים בו בני אדם+גורמים נוספים, אמוד קשה לבדוק "לפי הספר". הבחור של החבילות בדואר באבן גבירול בת"א, למשל, לא שחרר כלום יום וחצי (היום עם הבלגאן ולמחרת עד שעות הבוקר המאוחרות) ולמחרת היה לו לחץ מטורף (קיבלתי חבילה מתפוז שישבה בדואר 4 ימים: הגיעה לסניף יום לפני הבלגן, יום למחרת ניגשתי לסניף עם הפתק ולא יכלתי להוציא אותה. ניגשתי למחרת בבוקר, אבל בגלל "צוואר הבקבוק" שנוצר להם, הוא ביקש ממני להגיע יום למחרת כי היה להם בלגן, אז קיבלתי אותה רק יום אחרי). זו גם הסיבה שכתבתי "כמה ימים". המכס מעכבים חבילות באופן מדגמי, גם אם לא היו מעל 50$. זה שמקום אחר מתחייב ל 10 ימים וחבילה מגיעה תוך שבוע זה אחלה, אבל לא מחייב (בסטרוברי למשל, יש חבילות שמגיעות אחרי שבוע וחבילות שמגיעות אחרי כמעט 3 שבועות. גם מפיג'ליבס יש חבילות שמגיעות אחרי 5 ימים ויש כאלה שהגיעו אלי אחרי שבועיים וחצי). מה שאני מנסה לומר לך זה שלפני שאת נלחצת לשווא- חכי. גם אם קרה מקרה ומאיזושהי סיבה החבילה אבדה בדואר (גם זה קורה), הם יטפלו בך. מנסיוני עם שירות הלקוחות של פיג'ליבס (ואני מזמינה מהם המון, מחזירה, מחליפה ומשנה הזמנות בדקה ה 99)- הם בסדר גמור. מעולם לא היה מצב שהייתי אמורה לקבל משהו ולא קיבלתי או שלא זוכיתי. למעשה, הזמנתי מהם פעם 4 זוגות גרביונים שהמשלוח שלהם התעכב משום מה. יצרתי קשר עם שירות הלקוחות והם זיכו אותי ב 30 פאונד. שבוע אחרי זה הגיעה החבילה (אלוהים יודעת למה היא התעכבה) והם לא רצו לחייב אותי, בגלל אי הנעימות...

candy77091

New member
זה מצחיק עד כמה באינטרנט

אי אפשר לדעת למה הבנ"א התכוון. אני בכלל לא לחוצה.לא מודאגת ולא כלום. סה"כ בפסקה האחרונה שציינת זה מה שעניין אותי בכל השאלה שלי. אם השירות לקוחות לגמריי בסדר אז אני אל דואגת , לא "בוער" לי לקבל את החבילה. פשוט אולי לך היו מקרים סופר נעימים עם דואר ישראל - לי היו איתו 3 מקרים ממש ממש לא נעימים וזה היה במשלוחים בארץ!אפילו כתבתי על זה בפורום צרכנות בזמנו.. בנוסף פעם שמעי בפורום איפור על כך שחבילה שהגיעה למישהי הוחזרה חזרה לחו"ל בגלל בעיית כתובת או שם לכן חשוב לי להיות עם יד על הדופק כי זו פעם ראשונה שהזמנתי בפיגליבס וזה בזכות ההמלצה שלך

Fun Fair

New member
כנראה שלי יש מזל ../images/Emo6.gif

עד עכשיו לא היו לי התקלויות קריטיות עם דואר ישראל. כלומר: כן, כמו כל משרד ממשלתי לפעמים בא לי להכות שם מישהו, אבל מא ש"נפלתי" שם על איזה מישהי מעצבנת בתור, הבחור של החבילות נורא מחבב אותי
נו, ואת יודעת, ככה זה...מילה כתובה היא לא כמו בע"פ
אני בטוחה שיהיה בסדר!

candy77091

New member
יש לך באמת מה לשמוח בחלקך

כי מאז התקריות איתם אני משתדלת להימנע משליחת כל דבר שהוא בדואר ישראל.

niya

New member
ההתנסות שלי אתם היתה חיובית ביותר

וגם אלי המשלוח הראשון התעכב וכבא יצאה לי הנשמה עד שהחבילה הגיעה... ואז הגיעה החבילה, עם שלוש החזיות שקניתי שם, אחת לא התאימה לי (הזמנתי 2 מדגם אחד שהכרתי ועוד 1 מדגם אחר שלא הכרתי קודם). לא רק שקיבלתי מייל כשהחבילה החוזרת הגיעה, אלא גם נשלח מייל שציין שהחבילה נשלחה וגם וזיכתי בכרטיס האשראי על ההפרש בין החזיות (ביקשתי חזיה אחרת במקום זאת שלא התאימה) והמשלוחה הזה הגיע בזמן. עכשיו אני עומדת להזמין לאמא שלי כמה חזיות משם

candy77091

New member
אני זוכרת את הסיפור הזה שלך

עוד מפעם קודמת שמישהו שאל על האתר הזה. זה לא סיכון גדול מדיי לקנות חזיות באינטרנט- מה אם זה לא יושב טוב?את את יודעת לבחור משהו שישב טוב על הגוף? תודה על תגובתך.

niya

New member
קודם כל, אני משתמשת בחזיות שהזמנתי

מזה כמה שנים. זה הדגם שהכני נוח לי, ויושב הכי טוב ו"בול" עלי. ככה שלא חששתי שלא יהיה טוב. שנית, הלכתי לחנות אמיתית ומדדתי לפני שקניתי, כדי לוודא שהמידה והגודל וכו' לא השתנו בינתיים. שלישית, אני לא חושבת שהייתי קונה אם לא היו כאן המלצות מחברות פורום אחרות. ורביעית, באמת חזיה אחת לא התאימה לי (המידה היתה מעולה, פשוט בהזמנה לא שמתי לב שזו חזייה מרופדת, וברוך השם, בורכתי במידה שלא מצריכה ריפוד לחזיה...) כהה שבאת נראה לי שאין לך מה לדאוג, אני מניחה שההזמנה שלך תגיע תוך כמה ימים. דווחי לנו מה קורה עם זה

candy77091

New member
תודה על התגובה

עכשיו הבנתי את כל העניין.תודה
וודאי שאני אעדכן

למעלה