הזמנה ממשתלת מלצר

nony11

New member
הזמנה ממשתלת מלצר

לא חשוב, חבר שלי גר ליד והוא יכול לעשות לי שליחות, ב ק י צ ו ר - אני רוצה לרכז לי הזמנה ממשתלת מלצר. מישהו כתב כאן שיש להם פוקסיות בכוסיות - זה נכון? מישהו יכול להגיד לי איזה עוד דברים ייחודיים יש להם שאין במשתלה הרגילה שלי? תודה - ן.

טסונמי1

New member
וגולשת--הגולשת לא אוהבת שמרטיבים

לה את העלים -מתאימה לסלסלות או עציצים הזקופה מתאימה לחצי צל צל אדמה מאווררת ודשנה[ערוגה ועציצים]

טסונמי1

New member
והנולנה לפני שנה ניסיתי פעם ראשונה

הייתה נהדרת כל החורף בעציץ גבוהה הישתלשלה עד למטה-מתאימה גם לכיסוי שטח-

waverider

New member
מדהים הסלפיגלוסיס הזה../images/Emo99.gif

נראה כמו צמח פקעת / בצל למרות שאתם אומרות בכוסיות. אחפש אותו - איך הריבוי, מה אין לכם זרעים?????????????

Rוני

New member
חחחחחחחח בדיוק הבטתי על הרשימה

ועל התמונות והצטערתי שאני לא מגיעה לשם בכל מקרה אין לי מקום

קוקולה2

New member
עדכון ממלצר מביקור ביום שישי האחרון

סלפיגלוסיס - נקרא בעברית זוגית (נכון??) - יש ברביעיות. מומלץ בחום לקחת. פרח אצלי שנה שעברה עד אמצע הקיץ. עוד יש ברביעיות: בת חן, לובליות, סלסלי כסף, מימולוס (מומלץ!!), אמנון ותמר, גודציות, ציפורן סיני, מנטורים ועוד כמה שאני לא זוכרת. מבחר גדול. ובגביעים - כל העונתיים השגרתיים והפחות שגרתיים במגוון צבעים. פוקסיות עוד אין. כל פעם שאני נכנסת לשם אני מבטיחה לעצמי לכתוב מה לקחתי וכל פעם אני בסחרור של לאסוף עוד ועוד שפשוט הכתיבה לא ממש מגיעה.... עוד דבר שלקחתי - קרוסנדרה משפכית. שיח עם פריחה כתומה מקסימה. מישהו מכיר?

קוקולה2

New member
בבדאי:

המחירים הרגילים של מלצר- מגש של 32 שתילים (8 רביעיות) ב-29 ש"ח. עונתיים בכוסיות 1.5 ש"ח. רב שנתיים בכוסיות 2.1 ש"ח. שיחים בכוסות גדולות - 8.5 ש"ח.

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifהיום הגיעו לצפון פוקסיות

בכוסיות-על המשאית היה רשום כחול לבן מישהו מכיר את המשתלה הזו?

למעלה