הזמנה מיוסאנג

ilaniko

New member
הזמנה מיוסאנג

ביצעתי הזמנה אתמול אצל אסיף הידוע לשימצה. כשאני הייתי שם מסרו שני MS3 250 ללקוחות וגם 125 אחד כך שלגבי עוקץ אני ממש לא בטוח שזאת הכוונה וזאת לאחר סקירה מקיפה של אתרים בחו"ל לגבי החברה וכן לגבי היבואן. בקשר לקטנוע:לטעמי נוח יותר מהגרנד דינק וחזק ממנו. חזק גם מהג'וימקס וזול ב 20 אחוז 5000 ש"ח שזה די משמעותי. לא נראה לי שאני אפול בקנייה הזאת אמנם יבואן חדש,אנשי מכירות לא מקצוענים וכ' אך אני רכשתי את הקטנוע בגלל התמורה למחיר. הוא עולה 1000 ש"ח יותר מהדינק 200 ו 2000 ש"ח בלבד מעל הג'וירייד ואין מה להשוות בין הכלים. הקטנוע מאוד פרקטי,נוח,שימושי,תא מטען גדול מאוד ואני לא ראיתי שום בעייה עם הפלסטיקים. בהצלחה לכל מי שרכש ולמי שלא.סעו בזהירות.

נסעת על ג'ויי מקס ועל הגרנד דינק ?

או שאתה אומר את זה מתוך נתונים על הנייר ? כי שאני עשיתי נסיעת מבחן על היוסאנג , ועוד כמה שלפניי עשו ... התלוננו על קטנוע גרוע אשמח לדעת איפה התמורה למחיר ?

ilaniko

New member
לשאלתך אז התשובה היא כן

הג'וי מקס כייפי ונוח אבל חלש יותר ויקר הרבה יותר. הגראנד דינק פחות נוח אני אישית לא אהבתי את המושב שלו למרות שאני מניח שגם את זה ניתן לפתור. מבחינת אחסון-קסדה מלאה נכנסת שם בקושי ורק כאשר היא הפוכה ולגבי המראות אין צורך להזכיר שהם פשוט לא נוחות. במחיר של קטנוע 200 סמ"ק לקבל 250 סמ"ק חזק ביותר עם תאי אחסון נוחים ושימושיים עיצוב סביר ונוחות טובה נראית לי עסקה טובה מאוד ותמורה הולמת למחיר. עם זאת אכן המבחן האמיתי שלו יהיה אחרי כמות נכבדה של ק"מ וזמן על הכביש. אני אשמח לפרסם חוו"ד על הכלי גם אם היא לא תהיה טובה. מקווה שעניתי לשאלתך.

iyehuda

New member
תנסה לפתוח את תא הכפפות

ולאחר שאתה מצליח תנסה לסגור אותו אני בכל אופן לא הצלחתי לסגור אותו וגם המנהל בחנות לא הצליח וגם בקטנוע השני , אולי זה מקריות , לא יודע

ilaniko

New member
ועוד דבר

איך הגעת למסקנה שהקטנוע כ"כ גרוע??? זה לא רציני,אני רכבתי עליו טרם ההזמנה כ 40 דקות ומאוד נהניתי,הוא קיבל ביקורות טובות גם ממוטו וגם מריידר יש לך פה יומן נסיעה מבחור אחר בפורום אז אני אישית לא ממש מבין על סמך מה ולמה להגיד עליו שהוא ממש גרוע..נתקעת איתו? הוא לא זז? לא נוח? מה מבחינתך גרוע בו? הפלסטיקה,לוח השעונים,או אולי הג'ק? מה הציפיות שלך שהוא יפריח כנפיים? תן איזו הערה שאפשר ללמוד ממנה משהו.

קודם כל , תקרא טוב בשורות נסיעת המבחן במוטו

ותבין שהוא לא היה משו , חוץ מזה אני לא צריך כתבה של מוטו או כל מגזין אחר כדי להבין מה טוב ומה לא , הקטנוע הזה פשוט לא טוב . אם זה ביציבות בפניות , מאוד מוזר לי שהקטנוע לא "רקד " והטלטל לך בפניות במהירות 80 קמ"ש והלאה , זה ממש גבל בפחד להכנס לפניות , אז על איזה יציבות אתה מדבר? גם כאלה שעשו לפניי את הנסיעת מבחן התלוננו על הבעיה , הישיבה על הקטנוע , מוזרה , מרגיש כאילו אתה יושב על משענת גב שלא בחרו איפה לשים אותה . והמנוע .. הקטנוע לא זז עד 30 קמ"ש אפילו ביישו אותי כמה קטנועי 125 סמ"ק מעל המהירות הזו מגיע מעין בעיטה קטנה ששולחת את הקטנוע יפה עד 110 . איפה הלינאריות במנוע ? אני לא צריך הרגשות בעיטה ב 30 קמ"ש זה ממש לא לעניין .שלא נדבר על הפלסטיקה מקרקשת בלי סוף , סה"כ קטנוע חדש היה עליו 3000 ק"מ כבר מקרקשת . גם לא לעניין בקיצור הקטנוע גרוע , והספקתי לציין זאת בפני הסוכן , הרבה לא היה לו מה להגיד , גם הצצה קטנה בנסיעת מבחן ממוטו צויין שהתנהגות כביש שלו גרועה , אני מציע לך לחזור על הכתבה שוב . תתחדש ובהצלחה

ilaniko

New member
תודה.

מבחן הזמן יקבע לגבי איכות הקטנוע. כל אחד לוקח מהכתבה מה שנראה לו.אולי אתה עושה רייסים עם קטנועים אחרים אבל שיהיה ברור אף 250 לא מתקרב אליו במהירות ובכח. אה ולגבי פניות אחרי התרסקות אחת לפני 4 שנים על מעקה בטיחות באיילון אני ממש נכנס לאט ובזהירות לפניות ואני מציע לך לעשות כך גם. אני אשמור על עצמי ועל הקטנוע ואני בטוח שאני אפיק ממנו את המירב.גרוע? אולי עבורך,מעניין על מה ואיך אתה רוכב.

80 קמ"ש לפניה בכביש מהיר

זה דיי לאט , זה שהתרסקת כל הכבוד , לא כולם מתרסקים סדרתיים ... אני מקווה שלא לקחת את זה אישית ... לדעתי הקטנוע הוא גרוע , לא מרגיש בעל 25 כ"ס על הנייר . ובטח שאני לא עושה רייסים , אבל גם את זה בודקים בנסיעת מבחן , נראה לי שאתה מבין הבודדים שנתנו V גדול על התנהגות כביש לקטנוע , שממש לא נראה לי שזה מגיע לו . אני רוכב על סוזוקי בורגמן . קטנוע גדול וכבד . אם זה משנה לך . בכל מקרה שיהיה לך רק כיף מהקטנוע , תתחדש וסע בזהירות שבת שלום

ADaM4U2

New member
תקשיב ללוחש!

דברים שיוצאים מבחור, שכבר נסע על כלים איכותיים, ונתן את דעתו! (אךך אךך הטימקס האגדי)

לוקו22

New member
מזל טוב ותתחדש

הסיבות שלך הם לגיטימיות והגיוניות ואלה בדיוק הסיבות שבגללן רציתי מלכתחילה לקנות את הקטנוע. נשמח באמת לשמוע חוות דעת בעוד כחודש. ד.א. - איך התרשמת מהיבואן? היו לך בעיות איתו וכל מיני קטעים כמו שהיה אצלי?

ilaniko

New member
תגובה

היבואן נראה לי בסיידר.היום נסעתי שוב לסוכנות כדי לוודא שלא עושים פה עוקץ או משהו בסגנון. מסרו שם בדיוק 250 אחד במקביל דיברתי עם אסיף לגבי שחרור הקטנוע ומסירתו אלי. הוא הבטיח עד סוף השבוע או תחילת שבוע הבא כמו שסיכמנו ברכישה ואין לי בעיה עם זה .נחכה ונראה בפועל איך זה יהיה.

eliori1

New member
אני קבלתי אותו היום

בשעה טובה ומוצלחת קבלתי את הקטנוע היום וההמתנה היתה שווה כל רגע........הם דאגו לפיצוי קטן על האיחור . עשיתי היום 170 ק"מ ובנתיים הכל מצויין ,הכלי יושב מצויין על הכביש יש לו בולמים פי 10 יותר טובים מהשני גרנדינקים שהיו לי בשנים האחרונות,ברקסים חזקים שמעמידים את הכלי במקום בלחיצה קטנה ועל המנוע אין מה לדבר בכלל הוא פשוט מפנק את הרוכב ואני לא מגזים בכלל ,תא מטען גדול ורחב...........אני יגמור את ההרצה החודש ואני יעדכן עוד לגביו,מה שבטוח שהיה שווה את הכסף ההמתנה של הכלי ובטח את ההפרש מול המתחרים.

whistler

New member
שמח לשמוע!

שמח לשמוע שסוף סוף קיבלת אותו! סע בזהירות אחי, ואל תשכח לעדכן אותנו

meinoy

New member
נסיעת מבחן על יוסנג 250 סמ"ק - אכזבה/בזיון

לקחתי את היוסנג 250 סמ"ק לנסיעת מבחן לטעמי ממש על הפנים 1. הקטנוע לא נוח לישיבה, הרגשתי שאני יושב בתנוחה עוברית (הברכיים מכווצות לכיוון הבטן) 2. אחרי 20 דק' נסיעה התחלתי לזוז במושב כי לא היה נוח 3. חוסר תחושה משווע בברקס אחורי 4. הקטנוע מקרקש בכל מהמורה, פלסטיקה 5. אחד המכסים ליד הכידון נפתח לי בדרך וכל נסיון לסגור אותו נכשל 6. היבואן יודע שהכלי במצב גרוע ובכל זאת ממשיך להשתמש בו ככלי מייצג 7. איש מכירות נותן לי תשובה של "מה אתה חושב שאתה קונה מרצדס?" 8. נאמר לי שקטנוע הבמחן הגיע לארץ בחלקים בטיסה והרכיבו אותו כאן, אם ככה המוסך המרכזי של יוסנג יודע להרכיב כלי תחבורה עדיף לא לדעת מה יקרה בטיפולים.... בקיצור לטעמי לפחות..אכזבה

למעלה