הזמנה מחו"ל

gilad65

New member
הזמנה מחו"ל ../images/Emo13.gif

לא מזמן היה פו שרשור די רציני לגבי הזמנות מחו"ל, מכס ומשלוח. רציתי לשתף אתכם בהפתעות ההזמנה שלי. הזמנתי מחו"ל כרטיסי זיכרון ושלט. בחרתי בצורת המשלוח הזולה ביותר, דואר רגיל ולהפתעתי: 1. המשלוח הגיע תוך קצת יותר משבועיים. 2. החבילה הגיעה לסניף הדואר הקרוב לביתי, כך שלא הייתי צריך לנסוע לשדה התעופה או לשלם תוספות לחברת משלוחים (כמו UPS). 3. את המכס משלמים ישירות בדואר אם קבלת החבילה. 4. סכום המכס נלקח רק על סכום הקניה, על המשלוח לא לקחו מכס! אולי זה בגלל שעל החבילה צויין בפרוש סכום הקניה וסכום המשלוח. בקיצור נראה לי שמשלוך רגיל עדיף בהרבה כי הרי חסכתי תשלום נוסף עבור שחרור מהמכס (של חברת המשלוחים) או ריצות לשדה התעופה. כמו כן בניגוד לכל מה שנאמר פו בעבר לא שלמתי מכס גם על המשלוח.

LazyGecko

New member
אין ביטוח על משלוח רגיל

ולדברים גדולים זה לוקח יותר זמן.

gilad65

New member
אולי לא הסברתי

בדיוק. המשלוח היה דרך חברת משלוחים (אינני יודע איזה) אבל באופציה בזולה ביותר. כן יש ביטוח ויש הסברים לגביו בתוך החבילה ובקבלה שקבלתי (גם ב-EMAIL וגם בחבילה). כל ההבדל הוא שהמתנתי קצת יותר זמן (אולי) אבל חסכתי ריצות וסכום כסף לא מבוטל.

arnond

New member
מהיכן קנית ?

כי ב B&H למשל אין אפשרות של משלוח בדואר. ודרך אגב, כשקניתי את כרטיס הזכרון שלי (לפני שנה וחצי בערך), הוא נשלח מאוסטרליה בדואר רגיל ולא שילתי אגורה שחוקה למדינת ישראל. מזל ?

gilad65

New member
לא אמרתי

שלא שלמתי בכלל מכס. שלמתי מכס רק על המוצרים ולא על המשלוח כמו שרוב האנשים אמרו באותו שרשור, ואני כבר לקחתי את זה בחשבון והופתעתי לטובה.

לי אף פעם לא לקחו מכס על המשלוח

אבל ההובלה היא שהיתה ההפתעה היקרה,כולל דמי השחרור. גם תלוי בחברת ההובלה - UPS או FEDEX . בהזמנה בדואר רגיל קיבלתי לאחר (!) חודש ושבוע (!) ולסניף המרוחק מביתי - כנראה היה לך מזל... ...או שלי לא היה ...

פלטרון

New member
לא צריך לשלם מע"מ על משלוח ??

אז למה אותי המניאKים חייבו ... בררר
( כועס עליהם - לא עלייך
)

Alto

New member
עיניין של מזל

לפני כחודש הזמנתי עדשה מאנגליה בעלות של כ 240 פאונד, היא נשלחה בדואר שליחים, הגיעה עד הבית, לא שילמתי כלום נוסף ובנוסף המישלוח עלה רק 9 פאונד. חבל שבד"כ אין לי את המזל הזה. ארנון

פלטרון

New member
זיכרון ושלט אינם מצלמה כי ..

א. יש יותר סיכוי שמצלמה תקלקל בגלל מכה לעומת זיכרון ושלט. אתה יודע כמה פעמים השלט שלי נפל ... עשרות . והוא עוד חי. אם חס לחלילה המצלמה שלי הייתה חוטפת כזו כמות של נפילות ...בררר - מפחיד לחשוב . ב. גם אצלי צויין סכום המשלוח בנפרד למצלמה .. עזר ?? לא .
ג. השיקול העיקרי שלי למשלוח רציני היה לא הביטוח אם כי הביטחון שהחבילה לא תחטוף מכות . אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל מצלמה עובדת , מאשר לחסוך ולקבל מצלמה עם בעייה , אותה אני מחזיר לחו"ל ומקבל שוב חדשה שעובדת פיקס . רק כדי להימנע מהסנריו המסוייט הזה - הזמנתי ביוקר . אני שמח שציפתה לך הפתעה משמחת. אם הייתי יודע הייתי משקר ומוסיף שצריך לשלם 200 ש"ח במעמד השחרור של החבילה .. תאר לעצמך כמה שמח היית לגלות שלא צריך..
חג שמח - פלטרון

למעלה