הזמנה לתערוכה

צייר

New member
הזמנה לתערוכה

הזמנה הנני מתכבד להזמינך לתערוכת ציורי מחשב של הצייר והאמן יוסי דורפמן שתתקיים בבית ראשוני, רח´ גורדון 24 , גבעתיים הפתיחה ביום חמישי 7.11.02 בשעה 19.30 התערוכה תינעל ביום חמישי 28.11.02 התערוכה תהיה פתוחה בימים א-ה בשעות פעילות הבית – טל. 036739383 אשמח לראותכם

Sודית

New member
תערוכה שחייבים לראות.....

חוץ מזה הפתיחה ממש ב..... יום ההולדת שלי....סיבה למסיבה. מי בא??? סודית רוצה לחגוג

צייר

New member
יו סודית מואההה על כולך

תודה על הפירגון , כך אני אוהב ומזל טוב

magy

New member
אם היית שומע את השיר

ששלחה לי......מכתב מאמא........ היית אוהב אותה יותר.........

Sודית

New member
נוווווווו.....מה זה????

אפ´חד לא רוצה לבוא??? אחרי זה חוגגים לי מומולדת.... איפה כל ההבטחות שחל היין והפיטריות??? של המוזיקה והמחולות??? סודית

צייר

New member
סודית מי לא בא אני בא

הזמנתי את רקדנית הבטן פלפולה הנחשקת , והיא תרקוד לנו ותצא במחולות יום ידעתי שכולם רעים כאן , אין לי כסף לעשות תערוכה במקום יוקרתי , אתם רעים ותודה על הפירגון צייר

טוסקה

New member
לא היה יותר עדיף לחכות

ל 7.11? אולי היינו מפתיעים אותך? אולי היינו מגיעים כווווולנוו???? למה כבר לומר דברים כאלו על הבוקר? לא יפה.

חמודות רגעעעעעעעעעעעעעעעע

אני גרה במרחק דקה מבית ראשונים, אם תדחו את הביקור לאחר שובי, אז ה-
על חשבוני.... מה אתן אומרות? נעשה מפגשון אצלי הא?????????????

maxima

New member
חונוש .............../images/Emo24.gif

ראשית תהני מנסיעתך שנית אפשר גם לבוא פעמיים לתערוכה אנחנו לא על יד אבל קרובות ואין בעיה לבוא פעמיים אני אוהבת ציורים מכל סוג

Sודית

New member
חונה, אנחנו נחגוג ב-7...אולי....

ואז נחגוג איתך כשתחזרי.... נראה לך שנוותר ככה סתם על קפה??? אז מקווה שנתראה.... סודית מתכננת

יוסי ../images/Emo123.gif

אנחנו גרים ממש על יד, אלא שלא נהיה בארץ עד ה-22/11. שלחתי לך מסר. מבטיחה שנגיע! ואל תהיה כזה רגזן, עדיף שתכתוב שירי אהבה לאחת והיחידה
מאחלת לך המון הצלחה בתערוכה ובכלל.

maxima

New member
מאחלת לך הצלחה ........../images/Emo140.gif

בתערוכה ומקווה להגיע.....

למעלה