הזמנה לתגובות

מבעבעת

New member
הזמנה לתגובות ../images/Emo124.gif

שלום לבאי הפורום אני רוצה להעלות נושא לדיון. רציתי לשמוע מכם למה ההתיחסות שלנו למנהל הפורום שונה מיחסינו למשתתפי הפורום האחרים. אני רצינית! אני עדיין לא הייתי עדה לכך שעוזרים לאי-מג´ין בנושא ההתמכרות לאינטרנט. הלו? איפה אנחנו?? באה דנה למשל, והיינו כולנו תומכים ומלאי עצות מ צ ו י י נ ו ת !! בא אימג´ין, עושה הצהרות על ההתמכרות שלו וכולנו רגועים. זה לא נראה אבסורד? אשמח לדעת למה זה? מה קרה לנו? למה היחס לאי-מג´ין הוא סלחני, עדין ואדיש (בעניין ההתמכרות) ?? מדוע אנחנו לא תומכים בו? הרי כולנו יודעים שהוא תמיד שם בשבילנו!!! נא תגובתכם חברים.

דנה.

New member
מבעבעת את צודקת....

באמת התרגלנו לעובדה שאי מג´ין תמיד שם בשבילנו ובעצם שכחנו שהוא בעצמו מכור, ושהפורום נועד גם בשביל להקל על מצבו הנוכחי... אבל כמוני, גם באו אחרים עם בעיות ובקשות לעצות...זה באמת לא נחמד מצידך שלקחת דווקא את הדוגמא שלי... אני מבינה שאת מנסה להעביר לאנשים מסר מסויים בכדי שיפקחו את העיניים ויבינו שבאיזה מקום הם לא בסדר, אבל הייתי שמחה אם היית מעבירה את המסר הזה ללא דוגמאות ספציפיות. אני באמת לא רוצה שתביני אותי לא נכון, ותקחי את התגובה שלי כהתגוננות על שמי הטוב, אבל זה גורם לי אי נעימות שהיית יכולה לחסוך ממני מלחתחילה. תודה...

MADAM BI

New member
מבעבעת היקרה, הסיבה שלי היא

שמאז שאני פה אמגין לא העלה שום דבר על עצמו שהוא קרא לי או לנו ואמר אני מבקש שתייעצו לי מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה יכול להיות שיש גם ענין פסיכולוגי בקטע הזה שהוא המנהל אבל גם שירז וגם סילק פינק מתנהגות קצת כמו צוות או מנהלות וגם להן אם הן לא מבקשות ייעוץ מאתנו כלומר, אם אדם אומר אני בצרה תעזרו לי מנסים לעזור את אימגין את ניסית לשפוט וגם אותי פה ניסו פעם לשפוט בצורה שקצת הרגיזה אותי אז אני מקווה שעניתי לך על חלק מהשאלה ואני מתתתתתתה עלייך הכל באהבה ותכתבי לי כבר עוד פעם לאימייל שלי רק תעשי כותרת חדשה עם כתובת שלי כי התיבה שלי מוצפת עמודים שלמים באהבה הוירטואלית החדשה שלי שמתקדמת בצעדי ענק אבל היא אולי לעולם לא תוגשם במציאות הפיזית כי הוא נששששווווויייי שששששש......

מבעבעת

New member
פרפרית, את מצחיקה

אני רוצה להבין. את לא ממש צודקת. הרי בשרשור שאת הזכרת הוא בפירוש סיפר על חלק מההתמכרות שלו. כל אחד שבא חייב לקרא הצילו במילים אלה? נדמה לי שלא. תמיד אי-מג´ין טען שהוא פה בגלל הסיבה שכולם פה. אז הוא צריך לבקש זאת במילים מפורשות? זה שהוא פתח את הפורום אומר הכל. אני כמובן לא מדברת בשמו. אבל כן, היחס כלפיו הוא זר בעיני. סליחה אי-מג´יו שאני מדברת עליך בגוף שלישי. ברור לי שאתה קורא. והשאלה שלי לחברים פה היא כדי לנגוח אלא כדי להבין. זה מוצדק? זה נכון?

שירז***

New member
למה שאי מאג´ין לא יענה

לשאלתך לבד? את מעלה כאן לא מעט שאלות אבל שימי לב שאת לא יודעת מה המקורות של אי שגרמו או גורמים לו להתמכר , לפעמים אותה התמכרות אותם הכוחות שמנהל פורום משקיע כאן ואותה הפידבק שהוא מקבל חזרה , זה למעשה אותה עזרה סמויה בצורה שקצת קשה להבין אותה.אלה דברים מאוד מאוד רגישים ודי מסובכים, כי כל כך הרבה דברים שאנו לא יודעים על אותו אדם שאת מנסה כאן לבדוק , תשאלי את בעצמך את אימאג´ן מה באמת הוא מרגיש?האם הוא ניתמך? האם הוא מרגיש מוזנח?.. את חייבת להבין דבר אחד, אותם הכוחות שמושקעים כאן על אחרים זהו סוג של תמיכה כל שהיא למרות שאי לאמדבר ממש ישירות על הבעיות שלו , אני חושבת שהוא די למד על הצרכים, המחשבות, היכולות של המתמכר, מכל תשובה מכל דיון יש תמיכה עקיפה גם אם נידמה כי לא מדברים ישירות עם אותו אדם, אמשיך א"כ אבל לפני שאמשיך אני חושבת שאי צריך לענות לך על השאלה ולא אחרים , כי את מעלה את הבעיות שלו לדיון , עוד דבר יש דברים שמכוונים לפי צרכי המקום ואז נוצר דמות אחרת ממה שצריכה להיות באמת, מה שמונעת הרבה פעמים מן השתפכות אישית על חברי הפורום, דמות חזקה ותומכת , אותה דמות לפעמים לא מרגישה כבר צורך להמשיך ולדבר על הבעיות שלו תמיד יום יום, אבל אני בטוחה אם תחפשי כמה חודשים אחורה תראי שכן דובר על הצרכים, החלומות, קשיים, עליות , וירידות של מנהל הפורום הזה, "מר אימאג´ין"...כמו שפעם אמרנו לא תמיד יכולים לדבר שוב ושוב על אותם הדברים , תבדקי קצת אחורה את כל הנושא הזה ותלמדי קצת על הצורך הזה שאת מדברת עליו, מקווה שצלחתי לגעת בכמה נקודות הכתב לא ממוקד אני יודעת מרוב עייפות, אבל נסי לקרוא שוב ותביני על מה שאני מדברת, אם לא את תמיד יכולה להגיד לניכתב ,

silkpink

New member
../images/Emo51.gif על ה - ../images/Emo62.gif רעיון

אכן אגלוש אחורה בזמן........זה מוחה קמטים ? אוסף את הבטן?

שירז***

New member
למה שאי מאג´ין לא יענה

לשאלתך לבד? את מעלה כאן לא מעט שאלות אבל שימי לב שאת לא יודעת מה המקורות של אי שגרמו או גורמים לו להתמכר , לפעמים אותה התמכרות אותם הכוחות שמנהל פורום משקיע כאן ואותה הפידבק שהוא מקבל חזרה , זה למעשה אותה עזרה סמויה בצורה שקצת קשה להבין אותה.אלה דברים מאוד מאוד רגישים ודי מסובכים, כי כל כך הרבה דברים שאנו לא יודעים על אותו אדם שאת מנסה כאן לבדוק , תשאלי את בעצמך את אימאג´ן מה באמת הוא מרגיש?האם הוא ניתמך? האם הוא מרגיש מוזנח?.. את חייבת להבין דבר אחד, אותם הכוחות שמושקעים כאן על אחרים זהו סוג של תמיכה כל שהיא למרות שאי לאמדבר ממש ישירות על הבעיות שלו , אני חושבת שהוא די למד על הצרכים, המחשבות, היכולות של המתמכר, מכל תשובה מכל דיון יש תמיכה עקיפה גם אם נידמה כי לא מדברים ישירות עם אותו אדם, אמשיך א"כ אבל לפני שאמשיך אני חושבת שאי צריך לענות לך על השאלה ולא אחרים , כי את מעלה את הבעיות שלו לדיון , עוד דבר יש דברים שמכוונים לפי צרכי המקום ואז נוצר דמות אחרת ממה שצריכה להיות באמת, מה שמונעת הרבה פעמים מן השתפכות אישית על חברי הפורום, דמות חזקה ותומכת , אותה דמות לפעמים לא מרגישה כבר צורך להמשיך ולדבר על הבעיות שלו תמיד יום יום, אבל אני בטוחה אם תחפשי כמה חודשים אחורה תראי שכן דובר על הצרכים, החלומות, קשיים, עליות , וירידות של מנהל הפורום הזה, "מר אימאג´ין"...כמו שפעם אמרנו לא תמיד יכולים לדבר שוב ושוב על אותם הדברים , תבדקי קצת אחורה את כל הנושא הזה ותלמדי קצת על הצורך הזה שאת מדברת עליו, מקווה שצלחתי לגעת בכמה נקודות הכתב לא ממוקד אני יודעת מרוב עייפות, אבל נסי לקרוא שוב ותביני על מה שאני מדברת, אם לא את תמיד יכולה להגיד לניכתב ,

מבעבעת

New member
אנחנו כאן הנושא, שירז

ולא מנהל הפורום. הדיון לא עליו. לא על צרכיו. לא יורדת עליו. אני מכבדת אותו מאד. שאלתי שאלה פשוטה. למה היחס שלו אלינו שונה מהיחס שלנו כלפיו. עשי רגע חושבים. לא מגיע לו אותה תשומת לב שהוא מעניק לכל אחד ואחד ? ואם כן, מדוע זה לא קורה? חומר למחשבה: לא הכרתי אנשים שבאו לפה כדי להתרברב בהתמכרות שלהם. באים לכאן בשביל התמיכה והכתף והביחד.

שירז***

New member
אני רוצה לשאול אותך,

למה את חושבת שהוא לא מקבל יחס ?..למה את חושבת שהוא מוזנח כאן?. למה את חושבת שאת מוותרת לו? יש לי כמה שאלות אולי תעני קודם לנו עלהם ואז נוכל לקחת את המחשבות שלך ולעשות שוב סדר בדברים, במה באמת היית רוצה להיות יותר שותפה?..האם אם היה מדבר על הקשיים שלו זה היה עושה את חברי הפורום ליותר תומכים או מבינים?.... אני לא חושבת שאי מקבל יחס מיוחד ,ממני בכל אופן אם יש לי מה להעיר אני אומרת , או להאיר, אם יש צורך אני חושבת שאני עושה את מיטב יכולתי על מנת להקשיב, לייעץ, ואף להביע את תמיכתי בכל הנידרש , עכשיו האם את חושבת שאני שונה?....בואי נעשה סדר בדברים מאדם טוענת שאני מתנהגת כמו צוות מוביל או מנהל כאן,למה זה?.... בגלל שאני לא מדברת על הקשיים שלי?....בגללזה אני שונה?... בגלל שאני ניראית תומכת יותר מאשר ניתמכת?....האם זה מראה על משהו אחר?.מה צריך בעצם להיות מנהל פורום? אם אי היה משתף יותר סביר להניח שהיה מקבל במלוא העוצמה מחברי הפורום, תקראי בין השורות מבעבעת היו כמה וכמה פעמים שדובר על קשייו אבל מי כן התייחס לזה?...ממש לעומק?....תחשבי על זה שאולי אנו לא רוצים להכנס ממש לעומק הבעיה בגלל חסימה מסויימת שנותן מנהל הפורום , סימן של התחלה וסוף שמכוון ע"י המנהיג! למה בעצם אם את מרגישה שאת לא תומכת בו או מוותרת לו זה אמור להכליל את כולם?.קצת סדר בבקשה יש המון שאלות

מבעבעת

New member
אם יש שרשור שאי לא צריך

להגיב אליו - זה השרשור הזה. בגלל האופי של פורומים - הרי הכל פתוח לעיני כולם. וזה בסה"כ דיון שהייתי שמחה לקיים יותר בשקט בינינו. <אנחה> אמנם התכוונתי לעשות חושבים על היחסים שלנו אליו שאני רואה שיש פה ושם כאלה שמסכימים איתי שהוא שונה וזה קצת מוזר בכל זאת אבל, פייר, אם הוא יגיב, הוא יכול מקסימום ל כ ס ח אותי על זה שהעליתי ללא בושה נושא שכזה. אז חוסו עלי ואל תכריחו אותו להגיב.

MADAM BI

New member
שתי שאלות לאי מג´ין

1. איזה מזל אתה? 2. אתה מעשן? זה כאילו לא קשור לפורום אבל זה כן קשור זה ממש קשור

mמוש

New member
קשר אהבים וירטואלי

מה אתם חושבים. למי היה? מה יצא מזה או איך זה נגמר? אפשרי או לא? וסליחה מאדאם זה לא בשביל לקלקל ולא בשביל לעזור לך או בשביל משו בכלל , אלא נושא חדש מסקרן לדיון שנפתח בגלל ההודעה הדרמטית שלך
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

silkpink

New member
שמתן ../images/Emo23.gif שכולנו נשים ?

ואולי כאן טמון שורש הבעייה........ לא יודעת על מה יצא הקצף........ אי מג´ין איש גדול ואם הוא ירצה משהו הוא יבקש אותו ואם לא מבקש כנראה שאו שלא צריך או שלא יכול, מה שלא תהיה הסיבה הוא תמיד ולעולם, כמו כולנו, יעשה את הדבר היחידי שהוא יכול לעשות. שהרי אם יכול היה לעשות אחרת היה מן הסתם עושה אחרת. כשרוצה לשאול משהו שואל , וכשרוצה לאמר אומרת, ולא מרגישה בשל כך מנהלת או חברה בצוות, כל אחד יכול לעושת אותו דבר ואכן עושה. ואתה אי מג´ין איפה אתה? מה זה בבחינת תשחקנה הנערות לפניך? סתאאאאאאאאאאאם. אבל מה עם צומי ?

MADAM BI

New member
משי בדיוק עכשיו חשבתי על זה כשכתבת

כתבתי הודעה חדשה על וירטואליה שאלתי עצמי האם לאי לא קשה להיות לבד בין כל כך הרבה אמזונות למרות שמידי פעם עוברים פה ילדים בנים אבודים וזה באמת מחזיר אותנולשאלה למה אין גברים בגיל של אי שנכנסים לכאן לשתף אותנו אולי בגלל שגברים בכלל לא כל כך באים לפורום תמיכה תראי את דור שני אי או אל ועכשיו וואלה על כל 10 בנות יש בן אחד ובטוחה שגם בתפוז בכל התמיכות יש רוב נשי כך שאימגין הוא יצור גברי נדיר (וגם הוירטואל שלי בדיוק כמוהו בעניין הזה)שעשה מהפכה חלוצית ואני מעריצה אותו על כך ונושאת אותו על כפיים אוי אימגין כמה שאני אוהבת אותך הלוואי ואי פעם היית יודע ואני אוהבת מאד את שירז ואת משי ואת בעבוע ופעפוע ואת דנה ולי ואושר וכל מי שהכרתי פה כי מסביב יהום הסער ואפשר להשתגע ממה שקורה בעולם ובמדינה אז מה נשאר חוץ מלהאחז באהבה בחיים באמנות?

e-magine

New member
דיון מעניין, אני ממש נהנה ממנו ../images/Emo97.gif

ברור שאין פה תשובה נכונה או תשובה לא נכונה, כמו שבשום מקום אין שוויון, גם בין בני זוג אוהבים, אחד נותן יותר ואחד לוקח אולי יותר, כל עוד שאין ניצול וחוסר הגינות, זה יכול להתקיים איזון, אני חושב. יכול להיות שחלק מהתנהגות החבר´ה בפורום מושפעת מההתנהגות שלי. אני אגב לא רואה את עצמי כמנהיג אלא יותר כגנן של הפורום, לא גנן בגן ילדים חס וחלילה, גנן בגינה, כמו שאמרתי פעם, כדי שהעצים שלנו יהיו בריאים ויפים ויתנו גם פירות, חייבים מידי פעם לקצץ איזה ענף, לעקור עשבי פרא, וכו´. לגבי תמיכה ונתינה מהחברים, לפמים אני צריך ולפעמים לא, לפעמים אני מבקש ולפעמים אני מקבל ולפעמים לא, ולפעמים, הנתינה היא הקבלה. לפעמים אני אומר לעצמי, הנה אני לא מצליח לשלוט בהרגלי הגלישה שלי, אבל לפחות אני יכול לעזור למישהו אחר. ואגב אם אתם רוצים את דעתי, אני לא חושב שבכל שרשור חייבת להיות הודעה שלי. נוצר מן מנהג כזה שאנשים מצפים, ואם אני לא מגיב נראה להם שמשהו לא בסדר. אני זוכר שפעם מישהו (כן, מישהו, גבר) התלונן שלא עשיתי לו קבלת פנים, לא היה לו סבלנות להמתין, כאילו שאני ממש חייב להכנס כל יום, כאילו שאני עובד של מישהו. כאילו שאני כל היום בפורום, אז זה קצת הרגיז אותי, אבל בסך הכל אני יודע שלא כל מי שנכנס לפורומים יודע מה זה מנהל פורומים ויש כאלה שחושבים שאני עובד של תפוז, או שאני יושב במשרד של תפווז ומנטר את הפורום כל היום. הנה עכשיו אני הולך לכמה שעות למילואים, נה לא להילחץ, אני אכנס היום שוב, ומחר וכך הלאה.

soulbird

New member
היי זאת אני כן כן זוכרים אותי??

טוב ועכשיו לעינייננו לפני שאקבל נזיפה מה"בוס" שאני לא שומרת על נושא השירשור
. כל אחד מנהל פורום לפי איך שנראה לו . ישנם למשל כאלה שהם יותר משתתפים פסיבים למשל כותבים הודעות (זה מעפיין פורמים תמיכה) תמיכה אבל פחות משתפים אחרים בדברים שקורים להם אישית. ישנם כאלה שמשתתפים כמו כולם . אני גם כן מתכוונת לפתוח פורום (לא בתפוז) יום אחד ואני עדיין לא גיבשתי איזה מנהלת אני יהיה ואיזה סוג יותר טוב. חוץ מזה אני כאן קוראת כל הזמן סוף שבוע נעים אני

למעלה