Simple Plan - Shut Up
M MaStuLa76 New member 2/7/07 #56 ../images/Emo203.gifעברי לידר - בחולצת פסים!#%!@#../images/Emo99.gif
ר רווותמיי New member 2/7/07 #58 מוניקהה-מספיק בנאדםםםםם.../images/Emo23.gif יום אחד הוא התעוררר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה!!1*) אאעע.
מוניקהה-מספיק בנאדםםםםם.../images/Emo23.gif יום אחד הוא התעוררר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה!!1*) אאעע.
M MaStuLa76 New member 2/7/07 #61 ../images/Emo203.gifעברי לידר - לאונרדו אם אתם רוצים להיות חברים שלו להלהללה
ר רווותמיי New member 2/7/07 #62 טל שגב ודנה ברגר../images/Emo99.gif-עד הקצה. אעעא אהבות חיייי)*&*^ ונסענו לחדרה לסבא וסבתא שלי, ביום שבת בצהריים DDD: היה לנו יומולדת 80 לסבא שלי P: סבא מילק איאיאי
טל שגב ודנה ברגר../images/Emo99.gif-עד הקצה. אעעא אהבות חיייי)*&*^ ונסענו לחדרה לסבא וסבתא שלי, ביום שבת בצהריים DDD: היה לנו יומולדת 80 לסבא שלי P: סבא מילק איאיאי
M MaStuLa76 New member 2/7/07 #63 ../images/Emo203.gifעברי לידר - בתי קפה זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום \:
ר רווותמיי New member 2/7/07 #65 עונותתתתת #$%^../images/Emo99.gif-אביב. איזה שיר שה' יעזור ליייי. כוכבים מעלינו כמו יודעים על כל שמתרחששש#%$#
עונותתתתת #$%^../images/Emo99.gif-אביב. איזה שיר שה' יעזור ליייי. כוכבים מעלינו כמו יודעים על כל שמתרחששש#%$#