הזמנה לפרלמנט של ההורה

ניצנץ1

New member
אולי מי שמאד רוצה להשפיע, אבל

אבל עסוק בדיוק באותו התאריך באירוע אחר (כמוני, אחרת הייתי באה בריצה)- יכול לקבל את הרשימה במייל, לסמן ושלוח בחזרה, אפילו בדואר? או בהרקדה? הייתי רוצה להשפיע, אבל יום רביעי זה כבר סגור עם החייבות אחרת שלא לריקודי עם.. את המיילים אפשר להעביר במסרים אישיים..

ניצנץ - בשלב הזה מאוד חשוב

שתהיה גם נוכחות פיזית של הרוקדים, גם משום שרק בפגישות פנים אל פנים ניתן להבהיר ולדבר גם על נושאים שהם לא רק סקר כזה או אחר. וגם משום שהרוקדים לא מקשרים בין שם הריקוד לריקוד עצמו, והם חייבים לשמוע קטע מוסיקלי בכדי לקשר בין השניים. בשלב זה אני חושב שלא כדאי ליצור פתח שיאפשר למלא את הסקר בלי להיות נוכח פיזית (אבל אם ממש תתעקשי, אשלח לך אותו). מהכרותי איתך, אני ממליץ לך בכל לב לעשות הכל בכדי להיות שותפה לערב זה.

ניצנץ1

New member
אין סיכוי, כמה זהייתי רוצה להגיע..

התחייבתי להדריך סדנה של 10 בנות.. התחייבות בהתנדבות, אבל מחייבת. מקווה לנסות להזיז בשבוע. הייתי רוצה באמת להיות נוכחת, למרות שאני אישית לא מזהה מנגינות בכלל. אני מכירה את הריקודים לפי שמות ושמות בלבד. תגיד לי שם- אני יודעת את ההיסטוריה של הריקוד ואת הצעדים בעל-פה, אם אני בכלל מכירה את הריקוד. מנגינות- בלוק בראש. לא מזהה אפילו את " שושנת ספרד".. צריך להגיד לי מה רוקדים..

ניצנץ - תגידי לי מי הבנות

ואני כבר אדאג לדחיה. אני סומך עלייך בענין. לגבי הזכרון - תופתעי עד כמה את כן מזהה לפי צליל קצר.

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

לצערי, אין לי שום אפשרות להשתתף בתהליך {למרות רצוני} בשום יום רביעי...

hadas74

New member
../images/Emo39.gif שמעון -הבטחתי ולכן אקיים../images/Emo63.gif

להלן רשימת הריקודים המובחרים מבחינתי (ע"פ דירוג 4) הן בזוגות והן במעגלים: זוגות- בא נפגש, אישה לבדה במדבר, אל תשכחי את הלילה , אל תתני לו, אוהב אותך, משחק הדמעות, הכל דבש , הפרי שלך , ואלס חמש ושלושים, חיכיתי לך, חי למענך, יש לפעמים, חרותי , שיר למענך (כמובן), יש בי אהבה,יש חגיגה , ים של טעויות, יום חולין, כיוון שאין לדעת,ככה וככה, הכל עומד במקום,מאוהב בגשם,לגעת במים, מה שבנינו, נבראתי לך, נע ונד, סרט שחור לבן , על סף דלתך, עוד ועוד,פתחי לו את ליבך, ציפור מטורפת , צומת דרכים , שושנת ספרד, רחוק רחוק, ככה תנצחי,לא עוזב את העיר,מתחמק משיגעון, שיר מכל הלב ,ואחרון אחרון חביב - ותפני לו קצת מקום . מעגלים- אמצע הלילה, אשאבו, אניגמה, ראפ תימני, אנשי הגשם, ארץ נהדרת, אפרים(שנעלם לו ), אור שבעת הימים, איך הוא שר, גבול הים האחרון, שיכור ולא מיין(כמובן), דבקה גיד, דבקה נופר, דרכנו, האומנם, הורה יין, הורה ממטרה , הייה הייה, הרועה הקטנה , היא לא יודעת מה עובר עליי, היי חזק ,התמונות שבאלבום, הנשרים, ושוב איתכם, זונרטיקוס, ישראל היפה, ים המשאלות , כמו סירה טרופה, איילה, כתבתי לך מכתב , לאהוב אם אפשר,כתם הפרי לאורך הטיילת, לאורך השדרה, ליל חניה , מורה לחיים, מזמור לילה, מקרוב,אחכה לך, שופני, נווה מדבר, סוסתי ואני,מלכת החתונות, סלאמתי, על סלסלים, פני מלאך, צל ומי באר, שורשים, שיר ההפלגה, תוף וכינור ותנו טיפת נשמה. זהו לעת עתה - אלו הם הריקודים העדיפים ביותר מבחינתי . שיהיה לכולם שבוע טוב

hadas74

New member
../images/Emo39.gif אוסיף ריקודים נוספים

זוגות - מחשבות , לכי לך , לילה , ערב ניגונים , אהובי חזור ורחל . במעגלים - דבקה אתי ,בחום ת"א,ארץ עץ וארץ ים,חלון משקיף לים,צנעה,קיסמי הדרבוקה,יהללו, תגידי לו , ופלוריציקה (המסור החשמלי )
. זהו זה- רשימתי האחרונה ביצעתי את הסקר שלי

הדס - תודה לך על הרשימה אבל..

הכוונה היא שאנשים ישבו ויקשיבו למאות קטעי נגינה קצרים של שירים לריקודי עם וידרגו אותם. מסירת הרשימה היא מבורכת כשלעצמה ואני מודה לך עליה, אבל אני מקווה לראותך מגיעה, נהנית מהמפגש ותורמת כמובן בדרכך לקביעת הרפרטואר. אני גם מבקש מחברי הפורו לא לפתוח כאן דיון סביב ריקוד כזה או אחר, המטרה היא אחרת לגמרי. תודה.

../images/Emo60.gif מחר אני אגיע להרקדה שלך

שמעתי עליה ניסים ונפלאות והמון המון קומפלמנטים
. מחר אני מגיעה להרקדה שלך רק לא הבנתי איך מגיעים אם אפשר לקבל הדרכה, הבנתי שזה קרוב לשניידר וברמזור הראשון ימינה, איך קוראים למקום? אני אשמח לבוא אלייך ל"מפגש פורום" או איך שאתה קורא לזה... ולהצביע לשירים (הריקודים) האהובים עליי ביותר. מבורך אתה וההצעה שלך

לימור - ברוכה הבאה

בלי קשר להרקדה, אני תמיד ממליץ להמעיט בציפיות, כך יוצא שההנאה היא הרבה יותר גדולה לאחר מכן. מסללול ההגעה: מצומת גהה את נוסעת כ 1300 מטרים (עד למפעל אוסם), פונה ימינה לרחוב שנקרא "דרך יצחק רבין". נוסעת כ 200 מטר ופונה שמאלה עד לרחוב אמסטרדם. וימינה לאולם.

../images/Emo60.gif לא הלכתי בסוף

הייתי צריכה לעשות משהו דחוף. אני אלך שבוע הבא וגם אראה אותו ביום שישי הקרוב........ מחר.

למעלה