הזמנה למירוץ מספר 8

gokart

New member
הזמנה למירוץ מספר 8

נהג יקר ביום שישי הקרוב 12.10.01 ייערך מירוץ מספר 8 בליגת 4 פעימות. המירוץ ייערך בכיוון ההפוך. הרשמה בין השעות 13:30-14:00, אנא הקפידו לדייק. עוד שלושה מירוצים לסיום העונה. בברכה צוות אתר הקארטינג נחשונים

© DrorZi

New member
אימון מחר (יום ה) ב18:30

כולם מוזמנים (כן כן גם אלה שלהם זו פעם ראשונה) אני אגיע כנראה ב 19:30 אבל ב 18:30 כבר תהיה נציגות נרחבת של YNET
דרור זי, אולי סוף סוף ירד מ 48 .... (שיא אישי נוכחי 48.01)

teen17

New member
באימון גם אני יכול להשתתף?

אני יכול לבוא ולנהוג בקארטינג?

© DrorZi

New member
דההה ../images/Emo13.gif

כתבתי : כל מי שרוצה הכוונה כמובן היתה שכל מי שמעוניין יוכל לבוא ולעלות על המסלול, אין שום בעיה עם זה, תדריך קצר, קסדה, והופ למסלול.
דרור זי, מקווה להיות

CtrlZ

New member
קארטינג

היי נראה לי מגניב כל הקטע הזה של הקארטינג אבל יש לי כמה שאלות 1:איפה זה נחשונים, כמה זמן נסיעה זה מירושלים??? 2:אני בן אדם די גדול 185 ושוקל לא מעט, לא יהיה לי קצת צפוף?? 3:כמה זה עולה לכמה זמן?? וזהו בערך ואם יש עוד מידע ששכחתי אז ספרו לי בבקשה תודה רבה יאללה ביי

גרמי

New member
תשובות

1. זה לא נורא רחוק מירושלים. נוסעים בכביש 1 ופונים ימינה במחלף בן שמן, ואז בצומת המרומזרת ימינה לכביש 444 לכיוון ראש העין. חולפים את שהם ואת אלעד, ואז יש פנייה ימינה לקיבוץ נחשונים. בצומת T אחרי 200 מטר פונים שמאלה, ואחרי 200 מטר בצד שמאל נמצא המסלול. 2. אין שום בעיה עם הגובה שלך. יש קארטים עם מושב מרוחק, ושם יהיה לך נוח. מעריכים שכל 20 ק"ג תוספת משקל מוסיפה שניה אחת לזמן הקפה, אז המשקל זה הבעיה העיקרית. 3. עולה 55 ש"ח ל 10 דקות על המסלול. בדר"כ אם באים הרבה חברה´ מהפורומים, עושים לנו הנחה ל 50 ש"ח

be_roo

New member
לגבי המשקל

שוחחתי אם אחד מעובדי (מנהלי?) המסלול בנתניה שסיפר שיצא לו לנהוג מול נערים קלילים (עם נסיון קארטינג עשיר), ושהוא לא נפל מהם כלל למרות 85 ק"ג שיש עליו לדעתו ההסבר הוא שכאשר הנהג קל מידי, הוא לא "מדביק" את הקארט מספיק לקבלת אחיזה טובה. שיר, עושה חישובי דיאטה

© DrorZi

New member
80 ק"ג היה המספר שלו לאיזון

הוא טען שמתחת לזה הקארט קל מידי וצריך לעזוב את הגז בכניסה לסיבובים ורק מעל 80 המשקל מתחיל לדבר, הוא אכן אמר שההוכחה שלו זה שהוא עומד ראש בראש עם ילדים בחצי משקל משלו (80 ק"ג כולל ציוד) יכול להיות שהתווי השונה בנחשונים והקארטים השונים משנים את האיזון אבל עדיין יש איזה שהוא משקל שמתחתיו זה כבר לא מדביק את הקארט לכביש
דרור זי, 62 ק"ג יבש.

be_roo

New member
נראה לי שאופי המסלול

מאוד רלוונטי, היות ובנחשונים ישנן ישורות ארוכות שניתן לפתח בהן מהירות מקסימלית, הרי שבכל זאת יהיה יתרון למשקל נוצה, גם אם בסוף הישורת הבלימה בעייתית יותר. במסלול יותר טכני כמו בנתניה, יש לכך פחות משקל, תרתי משמע. שיר, צריכה לפטם את מנהל הפורום

CtrlZ

New member
כנראה שזה לא בשבילי

אני שוקל קצת יותר מ85 קילו (בסביבות 20 קילו יותר) אז כנראה שאני צריך להישאר בכלי הרכב הגדולים יותר. חוץ מזה ש55 שקל ל10 דקות זה קצת הרבה בשבילי יאללה ביי CTRLZ 105 קילו של שרירים לא של שומן

be_roo

New member
דווקא כן

החוכמה היא לא להשוות עצמך לאחרים, כי ממילא הקארטים שם אינם זהים ביכולותיהם, חלקם חלשים, חלקם חזקים יותר. אני מקפידה תמיד לעלות על אותו קארט, גם אם נפלתי על קארט חלש, ואני משווה את זמני ההקפה שלי, לאלו שעשיתי במקצה הקודם. מה זה משני אם "נתתי בראש" (לדרור למשל), אם אני לא מצליחה להשתפר בכל מקצה, ולא לומדת מטעויות. אבא שלי לא יותר קטן ממך, ונכון שהוא איטי מאיתנו, אבל הוא בא לעיתים, ונהנה לא פחות מאיתנו, ומוריד מעצמו זמנים עם כל נסיון. בקשר למחיר, תראה בזה כ-55 ש"ח למקצה, ולא משנה שהוא עורך "רק" 10 דקות. תאמין לי שאם מעולם לא נסעת בקארט, אחרי 7 דקות תתחנן לראות את הדגל האדום. לא מדובר בטיול בפארק הירקון, הדבר דורש מאמץ ואנרגיה פיזית ומנטלית. אורך המקצה הנ"ל הוא די והותר. רובנו עולים על 2-3 מקצים, ובין לבין מחליפים חוויות ולומדים מאחרים. תאמין לי שאם אתה מחפש כיף, תקבל את כל התמורה לכספך. שיר, מנסה להרחיב את המשפחה

Montoya

New member
אני אישית...

ממש לא "מתחנן" לראות את הדגל האדום אחרי אפילו 9 דקות!
התאמנתי בנחשונים בערך חודשיים אבל אז... כרגיל... נגמר התקציב... אולי מישהו רוצה להתנדב להיות ספונסור?
בקשר להכנה פיזית אז ברור שאתה צריך איזושהי הכנה מינימלית של סיבולת, אבל אצלי זאת בכלל לא בעיה... (אפילו מוזר) מבחינה מנטלית זה דומה מאוד לכל ספורט אחר: הרבה אדרנלין...

גרמי

New member
מסלול נחשונים מאד שונה ממסלול נתניה

מבחינת השפעת המשקל. לא רק בגלל הישורות הארוכות יותר בנחשונים, אלא גם בגלל השיפועים שבהם המשקל מסרס קשות את מעט ההספק שיש לקארט. בתור מי שמשתתף בליגה, אני מעדיף להחליף קארטים כשאני מתאמן, כי כל קארט מתנהג אחרת, ואני לא יודע איזה קארט אני אקבל במקצים, ולכן עדיף להתנסות בכמה שיותר קארטים.

Montoya

New member
דויד זה אתה?..

שמע זה ודים... זוכר אותי עוד? אני מה זה רוצה לחזור פשוט עכשיו אין לי כסף אז זאת קצת בעיה...

קבלו.... את זה ../images/Emo70.gif גדול ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא נרגעתי כשנכסתי לשם... פשוט גדווווול. אני לא יודע אם זה היה כאן או לא... אני הגעתי לזה דרך כרובי... תפעילו את הרמקולים... ותהנו מהקישור...

ac cobra

New member
גדול ../images/Emo6.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo99.gif

אין מילים גדול תביאי עוד כאלה אולי מנוע של פורשה נ.ב זה שדרן ביפנית שמנסה לעשות חיקוי למנוע של פרארי
??? או ששמומאכר מחרבן כך??

be_roo

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מצמץ

New member
שומאכר מגמר ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo47.gif

למעלה