הזמנה למדיטציה

הזמנה למדיטציה

שלומות לכם אחי, אחיותי ושאר ירקות פורום מודעות פנימית הנפלאים... זקוק אני לעזרכתם, מעונין אני להזמינכם לערב "מדיטצית דרקונים" הערב הזה יהווה פיילוט לסדרת מפגשים שאני מתכנן ועזרתכם מוערכת רבות. מצרף אני בזאת את ההסבר על שום מה ובצל כמה.. המפגש יתבצע ביום שישי זה ה 7 לחודש, בשעה 7 בערב, למשך של שעה ומחצה, אצלי בבית. ( בפתח תקווה - קרוב לבלינסון) כל מי שיכול ומעוניין לבוא ולתת יד, ראש, רגל, אוזן או סתם להשתתף במדיטציה ולהנות מוזמן לשלוח לי מסר בתפוז עם מספר טלפון שאוכל ליצור עימכם קשר. בתודה מראש רוח מדבר

א*ל*ד*ד

New member
היי רוח

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה... אני אישית לא אוכל להגיע ב 7 לחודש, אך אשמח לעזור לך להרים את העניין (אני גר קרוב אליך, ליד בלינסון) בכל מקרה שלחתי לך גם אימייל עם פרטים שלי. אם האימייל לא בשימוש או מה שלא יהיה עדכן אותי בפורום ואשלח לך שנית...

הודעה חשובה

עקב כמה בקשות המדיטציה נדחתה לשבוע הבא יום שישי, שבע בערב מי שעוד רוצה להשתתף יש עוד כמה מקומות.. ליצור איתי קשר דרך המסרים של תפוז או הדוא"ל רוח

נניתי

New member
מעונינת....

הי רוח מדבר, אני מעונינת להצטרף למדיטציה , למרות שהקובץ לא ברור כלל אשמח לקבל פרטים ואם ניתן את הקובץ באי-מייל [email protected]

היי נניתי

בכדי שיהיה אפשר לקרוא את הקובץ באופן ברור ברור, כמו שמש בצהרי הלילה
יש ללחוץ על הקישור לקובץ זה שמופיע בצבע אדום מצד שמאל לכותרת ואו אז יפתח לו חלון חדש עם הקובץ בגדול ושם הוא אמור להיות יותר מקריא :) בכל אופן אשמח גם לשלוח אותו אליך לדוא"ל בהמשך השבוע .. רוח.

נניתי

New member
רוחי

הצלחתי לראות את הקובץ בצורה ברורה כשמש בצהרי היום, השמע קולך או אי-מיילך לגבי המפגש הראשון ביי ולהית נניתי

רוחיק

תקשיב איש. שעה. שעה אני מחפש את הניאגרה של השרותים. שנים שלא הייתי פה, ואני נחרד. לראות ים של ברברת ודשדשת וחוסר הקשבה וחוסר אמפטיה ושיפוטיות ומה-לא. ופתאום, כמו קרן אור, או קרן רוח, מה שכתבת. שזה "זה". יופי. זה אחלה. המון בהצלחה. תשבט את עצמך?

למעלה