הזמנה ללימוד :)

דן בלום

New member
הזמנה ללימוד :)

שלום לכולם ויום טוב.. קוראים לי דן, שנה שעברה הייתי חניך במכינת עין פרת ואני כרגע גר במכינת ת"א עד לגיוס- והייתי מאד רוצה להזמין אתכם לערב לימוד מטורף שיתקיים ביום חמישי הקרוב.. חח אני קצת אבהיר את עצמי :) מי בעצם מוזמן? בעקרון כולם מוזמנים, אבל הרעיון העיקרי של הערב הוא להפגיש ביחד חבר'ה שעושים עכשיו שנת שירות/גרעין נח"ל/מכינה בתחומי תל אביב-יפו וללמוד קצת, לדבר קצת, ובעיקר להכיר. השאיפה היא פשוט ליצור את הקשר הזה בין אנשים שנמצאים באותו מקום ובאותו שלב בחייהם, וללמוד מעט.. מה נלמד..? יהיו כ-15 טקסטים שונים, וכל חברותא תבחר מה שמעניין אותה. חברותא זאת אומרת קבוצה קטנה של אנשים שלומדת ביחד טקסט מסוים, בלי מרצה ובלי מורה- אלא הם, והטקסט. זה סוג של ניסוי קטן, אבל אנחנו מקווים שהמפגש הזה בין אנשים דומים שמגיעים ממקומות שונים יהיה מאד מעניין... הפורום התגלגל בטבעיות למקום שבו שמיניסטים מבררים את כל סימני השאלה שלהם לגבי השנה הקרובה- ולכן רציתי לנצל את ההזדמנות ולהזמין גם אתכם, שמיניסטים יקרים, בתקווה שיעבור עליכם ערב מעניין בכלליות, וגם כדי שתוכלו לנצל אותו למפגש אישי עם אנשים משנות שירות/מכינות שונות שיעזור לכם להתפקס לקראת שנה הבאה. הערב יתחיל רשמית ב-22:00 וימשיך עד "הלקוח האחרון", והכל יקרה ברחוב טרומפלדור מספר 40 שבתל אביב (בתקווה שבפעם הבאה הוא יהיה בקומונה אחרת:) ).. לפרטים ושאלות, וגם אשמח מאד אם תודיעו במקרה שתחליטו לבוא- 0547734446. תודה ושבוע טוב, דן

למעלה