הזמנה לכנס: פאן.קון 2004

הזמנה לכנס: פאן.קון 2004

אנו שמחים להזמינכם לכנס פאן.קון 2004 - כנס הקיץ השנתי של קהילת המדע הבדיוני והפנטסיה, שעל דגלו חרוט המוטו "על חובבים, עבור חובבים, על ידי חובבים". הכנס יתקיים ב-29 ביולי, מעשר בבוקר ועד הבוקר שאחרי, באולם מופת שברמת גן. הכנס מאורגן על ידי אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, סטארבייס 972 - המועדון הישראלי לחובבי מסע בין כוכבים, והעמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל. השחקנים שבינינו מוזמנים למשחק תפקידים בסגנון "הברון מינכאוזן" החל מעשר בערב, ואחריו - משחקים נוספים אל תוך הלילה. אירועים אחרים בכנס: - בין השאר, יוקרנו בכנס קומדיית הפולחן Coneheads, סרט האנימה Urusei Yatsura, Beautiful Dreamer, ומרתון לילי של פרקי סדרות פרודיה מצוינות; - יוקרנו גם פרקים מהסדרות מסע בין כוכבים, סטארגייט ובבילון 5, בנוסף לסרט דוקומנטרי-פרודי על ג'ין רודנברי (היוצר האגדי של מסע בין כוכבים) ואירוע לזכר ריצ'רד ביגס (שחקן בבילון 5 שהלך לעולמו לאחרונה); - הרצאות מלומדות ידונו במגוון נושאים, כגון השפעת המדע הבדיוני על העולם האמיתי, יצירה הנעשית ע"י חובבים, יחס לחובבים מצד האקדמיה, גיבורי על וקומיקס, ועוד; - תוצג "אליס - אופרת רוק פוסט-פוסט-מודרניסטית" שנכתבה ומבוצעת על ידי חובבים; - והקהל יוזמן להשתתף באופן פעיל סדנת כתיבה, מופע סטנד-אפ, אירוע דיבייט ואירוע פילקים. לפרטים נוספים, תוכניית הכנס, מחירים ועדכונים שוטפים, פנו לאתר הכנס. נשמח לראותכם!

CaptainOok

New member
מתנדבים! מתנדבים!

אז כמו שכבר צוין מעליי, כנס פאנ.קון 2004 יתקיים השנה בתאריך 29.7, יום חמישי, באולם מופת, רמת גן. וכמו בכל כנס, גם הפעם אנחנו זקוקים למתנדבים שישמשו כסדרנים, מוכרי כרטיסים, ישבו בדוכן הכנס ועוד. כל מי שמעוניין להתנדב, מוזמן להיכנס לאתר הכנס, לקרוא את הדף למתנדבים, ולשלוח אליי מייל עם כל הפרטים. הכנס כבר בפתח, אז למה אתם מחכים?

קפיצה

אני קופץ לי וקופץ עד שאני נופל...

למעלה