הזמנה לחתונה...

kitten rrr

New member
הזמנה לחתונה...

אז ככה, חודש הבא אחי הגדול מתחתן ואני מחפשת בגד מתאים לאירוע. אני חייבת לציין שאני לא חסידה גדולה של הנצנצים והסטרפלזים, אבל לא אכפת לי ללבוש חשוף. מחר אני מגיעה לת"א ואמרו לי שאם אני מחפשת שמלה אלגנטית אז דיזנגוף זו התשובה. אז השאלה שלי היא כזו: איפה אני יכולה למצוא שמלה סולידית ואלגנטית שתתאים לאירוע שכזה?? תודה מראש! ושיהיה לכולם חג שמח!

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif חג שמח!

ככה: דיזנגוף הוא אכן תשובה מצויינת...אפשר למצוא שם המון חנויות מעצבים ידועים יותר ופחות. אני אישית, תמיד ממליצה על אהובי רונן חן (רק ביום שישי נרכשו בחנות העודפים שלו 2 ג'קטים וזוג מכנסיים. סוודר אחד הושאר בחנות, אבל אני עוד אחזור אליו
.... בנוסף, לחגית טסה יש חנות חמודה מאוד. אני חושבת שמכיוון שטעם הוא כ"כ אישי, הכי שווה זה לעשות סיבוב בחנויות. אופציה נוספת היא לנסוע ל"בית טפר" ברח' תל גיבורים 5 (ממש צמוד לאבו כביר). יש שם מתחם שלם של עודפים ממעצבים+שתי חנויות מעצבים שמחזיקות מגוון די גדול. ושיהיה במזלטוב!

קשכפית

New member
ממליצה לך גם לבדוק בחנות

של דורין פרנקפורט, יש בקניון עזריאלי אחת כזו. היא מעצבת דברים נשיים ואלגנטים אבל לא מוגזמים, לא נצנצים ולא פרוות. יש לה סטייל מעניין ואפשר למצוא שם את התשובה.

למעלה