הזמנה לחתונה

הזמנה לחתונה../images/Emo30.gif

אתמול אני ואמא נסענו לבית העלמין, אמא החליטה שאת ההזמנה הראשונה של החתונה של אחי היא נותנת לאבא ושרק אני יבוא איתה ושנסע במונית. גם כתבנו לו ברכה מהלב על המעטפה שאותה עזרתי לה לנסח, למרות שזה מאוד ציני אבל רציתי לשמח ולרצות אותה, אז שמנו את ההזמנה בניילון, נסענו לקבר והזמנו את אבא. זה היה עצוב אבל זה עבר. אני מקווה שהוא ייהנה איתנו שם לפחות!

אביב.

ממש ריגשת אותי, אני חושבת שזה מעשה קשה מאוד ומרגש מאוד,וכן זו דרך להביע את החסר והעצב ששום דבר לא ימלא. אני אישית ממש גרועה בללכת לבית עלמין.הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה ביום שלפני טיסתי לחו"ל-הרגשתי צורך. פשוט בכיתי בלי סוף המון זמן. אני אישית יודעת שאבא שלי כל הזמן איתי. אפילו בתקופה האחרונה הקשה מאוד שעוברת עליי, כשאני מרגישה יותר מכל את החסר הפיזי שלו-כי הוא ממש היה החבר הכי אמיתי וטוב שיכל להיות לי, אז אני מתפרקת מידי פעם-יותר מידי לאחרונה,ואז מזכירהלעצמי שהוא איתי!!! אני מציעה לך לעשות את מה שאני עושה-לעצום את העיניים לדמיין את המבט, את התגובות, את המילים שיוצאות מהפה באינטונציה הכל כך ייחודית. ופשוט להרגיש. הם איתנו אני אומרת לך!!! זה קשה, זה ממוטט אבל הם איתנו לתמיד!!! איתך!!! שיהיה המון במזל טוב לכם!!!

eshkolit32

New member
החלטה אמיצה

מבחינתכם ללכת לבית העלמין עם ההזמנה הראשונה, זה מעשה סמלי חזק מאד. אני שמחה שלמרות שהפעולה הזאת נראתה לך קצת צינית (מובן לגמרי) והעציבה אותך, בכל זאת שיתפת פעולה, כי רצית לעשות משהו בשביל אימא שלך. כל הכבוד!
צעד גדול בשבילך ביחסים עם אימא שלך. אני בטוחה שאבא שלך יהיה שם וישמח יחד אתכם, תצטרכו רק להאמין בזה.....

A GIFT OF LOVE

New member
קראתי אותך כבר אתמול

וחשבתי על זה שאמא שלך בחרה דווקא בך מבין כל האחים, זה מראה המון על היחסים בינכם וזה מקסים שיש בינכם קשר שכזה! ובקשר להזמנה, אולי זה נראה לך קצת ציני אבל אני חושבת שגם אני הייתי עושה את זה. זאת הרגשה כזאת של שמירה על קשר, הרגשה שכאילו אומרת ``לא שכחנו אותך, אתה בליבנו``... ואני בטוחה שהוא יהיה שם מלמעלה וישמח יחד איתכם. המון מזל טוב!

MeWithoutU

New member
מאמי../images/Emo201.gif

נורא עצוב לחגוג חתונה בלי אחד ההורים. ואני בטוחה שהיה לך קשה ללכת לקבר לתת הזמנה לבנאדם שכבר לא נמצא. אבל כך הכבוד שהסכמת ללכת עם אמא שלך. אני בטוחה שביום החתונה של אחיך אבא שלך יהיה שם למעלה איתכם - גאה ומאושר!

למעלה