הזמנה לחידת היצ`קוק

נרקיסית

New member
על קצה המזלג

נרקיסטית : ))) אני כבר מדמינת את עצמי עם מעיל עור, נעלי צבא גבוהות וקוצים בשיער. מירי יקרה הביטויים האלו (``פסיכולוגיה דו מימדית``) הם תוצר של נקודת המבט שלי על העולם בו אנו חיים ותחושת המציאות שלי. אני מתיחסת אל בן אדם כמכלול שלם. אני עושה הבחנה בין רבדים שונים (אספקטים שונים). כוונתי היתה שהניתוח הפסיכולוגי שנתת הוא רק פן אחד של הסתכלות. דו מימד להבדיל ממכלול שלם בעל ממדים רבים שמוכלים בשלם האחד הזה - בן אדם (בידיוק כמו העולם שלנו שאנו חלק ממנו. שלם אחד המכיל רבדים רבים). המפה האסטרולוגית נותנת בידנו כלים מאוד חזקים והרי מדובר כאן ב - כ ו כ ב י ם. מקור השפעה אנרגטי רב עוצמה (הטבעה אנרגטית בעת הלידה). יש כאן משחק של שילובי אנרגיות. יש כאן אלמנטים של יסודות. זה מה שנותן את הנפח, את הרבדים ואת האיכות של האדם. יש לנו כאן הזדמנות להשתמש בשפה של תחושות שהן אינטואטיביות ולא נתפסות בעיקרן. פסיכולוגיה היא שלב ה`דרש` מתוך `פשט` של כלים רבי עוצמה. ועל כן שאלתי אותך: מה אני מרגישה שאני פוגשת את האישה הזאת? אני מדברת על טונים. על אנרגיות. (וגם על כמה אספקטים ב`דרש` ובבתים שנותנים לי יותר אינפורמציה - אישית) לדוגמא: איפה יושב אצלך נפטון במפה מירי? עד כמה הוא דומיננטי? מה היחס (בלנס) בינו ובין כוכבים אחרים?

נרקיסית

New member
המשך..

קראתי את התשובה שלי. במקרה שזה השתמע שאני חושבת שפסיכולוגיה היא דו ממדית - בכלל לא. אך מלבד האישיות. הנסיבות. התוצאות. מה יש לנו כאן בבטום-ליין? איך דברים מתבטאים בשטח? (לדוגמה: תארים. מלבד אגרסיבית).

למעלה