הזמנה להפגנה

Unrelated

New member
הזמנה להפגנה

לפי דו"ח שפורסם אתמול מטעם "מוקד סיוע לעובדים זרים" בשיתוף עם הקליניקה למאבק בסחר בנשים באוניברסיטה העברית, העונש הממוצע בשנת 2005 לסוחרי נשים הוא כ-5-6 שנים בלבד. בית המשפט הישראלי מזלזל בעבירות אלימות כלפי נשים באופן שיטתי! בארץ, אפשר לתקוף אישה, לאנוס אישה ולסחור באישה - ולצאת עם חמש שנות מאסר, או פחות! האלימות כלפי נשים גואה בארץ, ובתי המשפט מתחשבים דווקא בתוקפים! בואו להפגין איתנו, ולדרוש ענישה הולמת לכל מי שמעז לפגוע בגופנו ולהתייחס אלינו כחפץ! מחר, יום חמישי ה-11.05.06, בשעה 12:30, מול בית המשפט (ליד בית אריאלה), תל אביב. נשמח אם תפיצו הלאה את המסר. למי שמגיעה - להביא שלטים. קישור לכתבה בוואלה: http://news.walla.co.il/?w=/1/902978

לצערי לא אוכל להגיע...

המאבק חשוב אבל אני אישית חושב שניהול מאבקים פרטניים הוא צעד לא נכון. צריך לשבור את המחשבה שהאשה היא בבעלות הגבר וכך תישבר האלימות נגד נשים, גם ההטרדה המינית, גם הסחר וגם מוסד הנישואין כמו שאנו מכירות אותו כיום. הנשים לא צריכות חקיקה אחרת, הן צריכות תפישה חברתית אחרת. גם אם כתוב בחוק שלמטריד מינית מגיעות מאתיים שנה בכלא, ההטרדה המינית תמשיך להיות בעיה עד שנשבור את תדמית האשה כאובייקט מין.

leehee

New member
אני מסכימה, אבל

אני לא מאמינה שאלימות כלפי נשים תפסק ביום שבו בתי המשפטט יחמירו את הענישה. מצד שני, אני כן מאמינה שבהרתעה יש כוח, ושלכוח הזה יש השפעה. שינוי חברתי זה לא משהו שקורה בין לילה, לשנות את מספר השנים שפוסקים בפסק דין מצריך הרבה פחות. מעבר לזה להפגין, ולטעון שסחר בנשים, זה הפיכת נשים לאובייקטי מין, זה אלימות כלפי נשים, וכו', זה גם דרך לעורר מודעות חברתית, ומכאן צעד בדרך לשינוי בכיוון הזה.

ערב רב

New member
מה מספר העבירה בחוק העונשין?

האם הכוונה היא לעבירת חטיפה?

guri93

New member
רק בגלל

שאתם נחמדים אני בא... מקווה שתמשיכו עד 14:00 כי אני צריך לתפוס אוטובוס.

guri93

New member
בחיבור נכון?

קטנצ'יק,אתה בכיתה י'..

למעלה