הזמנה להפגנה

הזמנה להפגנה

שקיבלתי במייל שלי להפגנה... חברות וחברים !! שוב הותקף חבר מהקהילה על ידי שוטרים. אני מדגיש את המלה שוב מפני שבחודשים האחרונים אנחנו עדים להתפרצויות חוזרות ונשנות של אלימות מצד המשטרה כלפינו!! ביום שני יצאו קבוצת חברים ממועדון – פתאום נעצרה לידם מכונית לא מזוהה וממנה יצאו שני שוטרים עם אקדחים שלופים. בחור מן הקבוצה בקש מהם תעודות מזהות ולכן נחנק ונדחף למכונית – שם נאכף באזיקים , הוכה מכות בפניו וגופו וכל זאת תוך כדי לעג לגבי היותו הומו – דוגמת "נקבה" ו "נדאג שתכנס לאבו כביר שם יפתחו לך את התחת!" עם כל הכבוד – הגיע הזמן לאמר די!!! לא נוכל להמשיך לשבת בשקט בארון ולפחד, אסור לנו להסכים לחיים ללא אהבה, אסור לנו לתת גם למקרה הזה להשכח !!! לא נסכים לחזור לימים שפחדנו לעבור ברחוב – המשטרה שם להגן גם עלינו . ביום שבת ה – 16/8 בשעה 20:30 האגודה עורכת הפגנת מחאה נגד האלימות הגוברת נגדנו מצד המשטרה וקריאה נחרצת לפיטור השוטרים שהיכו את הבחור !!!! ההפגנה תתקיים ברחבת השעון ביפו – מול תחנת משטרה יפתח ביפו – תחנת המשטרה שבה הוחזק הבחור ועבר התעללות ! אני קורא לכולכן/ם להגיע ולהביא את כל מי שישראל חוקית,בטוחה וליברלית חשובה לה/ו !!!! אלון סטריקובסקי ליאור מנצ'ר יו"ר האגודה מנ"כל האגודה

Shenizel

New member
טוב זה הולך ככה חבריה! ../images/Emo124.gif

אני מביאה סכין אבטיח ומטקה מה אתם מביאים!? ביחד נעשה מהמשטרע האלו מיילקשייק ספרדי בטעם אבטיח ססגוני ועם קישוט מטקה בצד!!!!

פריפטס

New member
כמו תמיד, מאוחר מדי, ולא מספיק

כמובן שהאגודה, לפי מיטב המסורת, מארגנת את ההפגנה מאוחר מדי, ובצורה לא מספיק יעילה. בינתיים, נשלחה הידיעה רק לרשימת התפוצה של האגודה. מה עם פרסומים באתרי גייז? מה עם פרסומים בפורומים? בצ'אטים? ומעל הכל- באתר של האגודה? אין. כי האגודה מארגנת את ההפגנה מן השפה ולחוץ. לא לשכוח, שהאגודה נזכרה מאוחר מדי. מאז המקרה עבר יותר משבוע. למה לא אורגנה הפגנה מיד כשהמקרה קרה? אין שום רלוונטיות להפגנה שנערכת במרחק רב כל כך מן הארוע עצמו. ובברכת "אם כך היו פועלים בסטונוול של שנות ה- 60, עוד היינו כולנו בארון", אסיים.

למעלה