הזמנה לדין

מצב
הנושא נעול.

מודולרי

New member
הזמנה לדין

הזמנה לדין
קיבלתי מהעורך דין של אשתי הזמנה לדין רשום שם דמי מזונות גבוהים מעל להשתכרותי. אין תאריך ורשום שאם לא אגיש כתב הגנה תוך 30 יום יקבע פסק דין ללא נוכחותי האם לא צריך להיות דיון בנושא מול שופט?? מה קורה עם החסכונות והדירה?? אני לא רוצה בפרוק כי אשתי אמרה שהיא לא רוצה להיות נשואה אני לא רוצה להיות מיוצג עי עו"ד ורוצה להתגונן לבד מה המלצתך בנדון.

המלצתי היא שתיקח עו"ד

הזמנה לדין
קיבלתי מהעורך דין של אשתי הזמנה לדין רשום שם דמי מזונות גבוהים מעל להשתכרותי. אין תאריך ורשום שאם לא אגיש כתב הגנה תוך 30 יום יקבע פסק דין ללא נוכחותי האם לא צריך להיות דיון בנושא מול שופט?? מה קורה עם החסכונות והדירה?? אני לא רוצה בפרוק כי אשתי אמרה שהיא לא רוצה להיות נשואה אני לא רוצה להיות מיוצג עי עו"ד ורוצה להתגונן לבד מה המלצתך בנדון.
המלצתי היא שתיקח עו"ד
אחרת תאכל אותה מכאן ועד להודעה חדשה.

אני רוצה להתגונן לבד - מה לעשות?

הזמנה לדין
אם אין לך מושג מה לעשות, איך בדיוק תתגונן לבד? האם אתה מתכוון לסרוק את התביעה ולהעלות אותה לפורום בתקוה שמישהו יכין לך חינם כתב הגנה? האם אתה חושב שתוכל לתכנן אסטרטגיה מול תביעות אשתך לבד? אם תשובתך חיובית, עלה והצלח. אם שלילית, קח את המסמכים שקיבלת ותאם בדחיפות פגישה עם עורך דין.

מודולרי

New member
כיוון שאת

אם אין לך מושג מה לעשות, איך בדיוק תתגונן לבד? האם אתה מתכוון לסרוק את התביעה ולהעלות אותה לפורום בתקוה שמישהו יכין לך חינם כתב הגנה? האם אתה חושב שתוכל לתכנן אסטרטגיה מול תביעות אשתך לבד? אם תשובתך חיובית, עלה והצלח. אם שלילית, קח את המסמכים שקיבלת ותאם בדחיפות פגישה עם עורך דין.
כיוון שאת
מציג עצמך כעוד אני מבין את תגובתך כי זו פרנסתכם אבל אני שאלתי אם אפשר לפסוק בלי לזמן אותי לבית משפט ולהציג עמדתי. בסופו של דבר רק אני ואשתי נוכל לפתור המצב.

אם לא תגיש כתב הגנה במועד

כיוון שאת
מציג עצמך כעוד אני מבין את תגובתך כי זו פרנסתכם אבל אני שאלתי אם אפשר לפסוק בלי לזמן אותי לבית משפט ולהציג עמדתי. בסופו של דבר רק אני ואשתי נוכל לפתור המצב.
אם לא תגיש כתב הגנה במועד
ניתן לפסוק בלא לזמן אותך לדיון.

זה לא בגלל הפרנסה של עורכי הדין

כיוון שאת
זה לא בגלל הפרנסה של עורכי הדין
לעורכי הדין יש פרנסה גם בלי התיק שלך. אתה ככל הנראה לא מבין את משמעות ההליכים המשפטיים. אין לך מושג איזו תביעה קיבלת, ואין לך מושג איך לנהל הליך משפטי. אני לא אומרת את זה נגדך, לרוב האנשים אין מושג איך לנהל הליך משפטי כמו שאין להם מושג איך לנתח את עצמם ברגל או לתקן לעצמם את המיקרוגל...יש דברים שחייבים להעשות בעזרת אנשי מקצוע. אם אתה חסר יכולת זכותך לקבל יצוג בחינם מהמדינה (באמצעות לשכת הסיוע המשפטי), ואם לא - כל שקל תחסוך יעלה אחר כך הרבה מאוד כסף כי לא ניתן יהיה לתקן את הנזק ולשנות את סכום המזונות שנפסק לך (בהסכמה או בלי הסכמה) כשהיית לא מיוצג. בכל מקרה - בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה