הזמנה לדיון איכותי :

ראיתי באיזו קומונה מדובר

וראיתי "דיון איכותי", ומיד הבנתי שזה האוקסימורון הגדול של החורף. ראיתי את התגובה הראשונה - מסתבר שלא טעיתי!

מעניין אותי

אם פגשת בחייך דיון איכותי. בכל מקרה, אני פגשתי, ופגשתי גם בקומונה הזאת. לא רק שהמרחק הוא כרחוק שמים וארץ בין דיון איכותי לבין גיבובי השטויות בקומונה הזאת, אלא שהרמה האינטלקטואלית בקומונה הזאת שואפת לזו של מזיאון הנעליים. זה לא שאני חושב שימנים באופן כללי פחות חכמים, זה שהאנשים בקומונה הזאת, איך לומר, הם סוג של בבונים שיודעים לכתוב.

../images/Emo31.gif

אתה מרחיב בצורה מסוכנת את המושג "יודעים לכתוב". חוץ מזה הכל נכון.

eyeCoof

New member
אומרים שאם תתן ל1000 שימפנזים

1000 מכונות כתיבה לזמן אינספור, בסופו של דבר הם יכתבו את "המלט". מסתבר שאם תתן ל5 שימפנזים 5 מחשבים, הם יפתחו קומונה של "חזית לאומית מרזלית".

tali_le

New member
ואם תיתן לחמישה שמאלנים מחשב?

הם יזיינו בשכל ולא יעשו כלום ועדיין יצליחו להתנשא על כל מי שסביבם וחושב אחרת לא שחיבבתי את הקומונה הזו אבל אני מציעה ללכת ללמוד קצת מה זה צניעות ומה זה התנהגות הומנית שאתם כל כך טובים בלקרוא לה טלי

ואם תתן לחמישה שמאלנים רדיקלים מחשב

הם יקחו את כל העניין כל כך ברצינות, שאפילו בדיחה טובה לא תצא מזה.

tali_le

New member
אני פמיניסטית, אין לי חוש הומור

לא ככה זה אמור לעבוד? בכל מקרה ההערה שלי הייתה כללית לאיך שהפורום הזה נראה

eyeCoof

New member
יאללה נו

את באמת חושבת שהפורום הזה יציל את העולם? או את המדינה? בשבילי זה מקום לזרוק בו כמה בדיחות על טרולים ימנים (וגם על כל השאר, וגם על עצמי לפעמים, לא אכפת לי) אחרי יום ארוך באוניברסיטה, אחרי האימייל ולפני ארוחת הערב. זה מה שפורום אמור להיות, אני חושב, כיף בסה"כ, דיונים רציניים אבל גם הם למטרת הנאה בסה"כ. ואני לא מבין מתי טענתי להיות אדם צנוע, או הומני למופת (זה לא כל הרעיון בלהצביע למפלגות שמאל, כדי שיהיו אנשים שיעשו דברים הומניים כי לנו אין זמן לזה*)? * הערת שוליים לפמיניסטיות, שמאלנים רדיקליים, ימנים, אנשים שלא אוהבים סביח, אוהדי כדורגל וסתם מי שאין לו חוש הומור: זאת בדיחה, בדיחה

ההערה שלך בסוף הייתה חסרת טעם

רוב השמאלנים הרדיקלים גם ככה לא יכניסו מחשב לקומונה האנרכיסטית שלהם. אחרי הכל, הוא גם זכר וגם לבן.

eyeCoof

New member
המחשב שלי בטוח נקבה.

אני נתון לחסדיו, לא מבין אותו - מדי פעם אני מרגיש שהוא מנסה להגיד לי משהו אבל אין לי מושג מה זה אמור להביע, הזיכרון שלו מחורבן, והוא מתקלקל פעם בחודש.

tali_le

New member
אני לא מטומטמת

(למקרה שתהית...) אולי אני סתם מביעה תסכול מלקרוא כאן זכורים לי ימים אחרים בפורום הזה

למעלה