הזמנה לבית משפט

• פותח הנושא podki
  • פורסם בתאריך

podki

New member
הזמנה לבית משפט

רציתי לדעת אם מישהו מהפורום יכול לייעץ לי: קיבלתי הזמנה להישפט בגין עבירה שביצעתי. העבירה: נסעתי ליד קניון עזריאלי בנתיב שמאלי מבין שניים מכוון מזרח למערב.לידי רכב אדם על קטנוע בנתיב הימני מכיוון מימין כיוון נסיעתי. בכתב האישום כתוב כי נהגתי בחוסר זהירות לא נתתי תשומת לב מספקת לדרך סטיתי ימינה חסמתי דרכו של הרוכב השני ושני כלי הרכב התנגשו.כתוצאה מכך נחבל נהג הקטנוע והנוסע שהרכיב ושני האופנועים ניזוקו. כתב האישום: סטייה שלא בבטחה ונהיגה בחוסר זהירות. האם לקחת עו"ד?האם תוכלו להמליץ לי איך לצאת במינימום נזק לכיס מהמשפט ללא עו"ד..

royboy1

New member
לדעתי לא צריך עו"ד

מה שעשית קורה כל יום עשרות פעמים, אולי מאות. הרוכב והמורכב לא נהרגו נכון? אני לא הייתי עושה כזה סיפור מתאונה קטנה מה עוד שהקטנוען לא היה זהיר בטח. הם תמיד עושים את זה. בכלל הקטנוענים האלה מטומטמים, יש להם סיכוי טוב יותר לשרוד ברולטה רוסית מאשר לרכב כמו שהם רוכבים. לבזבז הון על עו"ד? נראה לי ממש מיותר... סומך עליך שתסביר לשופט למה זו לא אשמתך.

Dr XR

New member
אם תוכל לפרט את סעיפי האישום...

במדויק, זה יעזור בהמלצה אם לקחת עו"ד או לא. ורויבוי, ההמלצה שלך ממש לא במקום. ישנם סעיפי אישום (למשל אחד שנראה לי שהוא קיבל), שהעונש המינימלי עליהם הוא 3 חודשי שלילה בפועל. אני יודע כי הייתי בסרט הזה. לכן, אם אתה לא יודע ב100%, עדיף שלא תענה. אתה עלול להטעות את הבחור, והוא יחטוף שטרונגול. בחברות, כן?

t d m 900

New member
הוא לא אופנוען ופגע בזוג על קטנוע

להחרים המכונית. שלילה כל החיים

podki

New member
סעיפי האישום הם..

סעיפי האישום כדלקמן: א.סטייה שלא בבטחה ב.נהיגה בחוסר זהירות לא הרגתי אף אחד ורכבתי על R6 2004 מאוד מקווה שלא אקבל שלילה.. עזרו לי!

eyaleshet

New member
אתה צריך להסביר לשופטת

שהאופנוע שלך פדופיל והוא נמשך לקטנועים ולכן הוא סטה מנתיבו לכיוון הקטנוע לשם הצגת שריריו המנופחים והאגזוז המלוקק אך הקטנוע לא עמד בסערת החושים מיופיו של ה R6 ומבלי לשים לב נכנס באופנוע אחר והתוצאה ידועה. כראיה תצרף תמונה היא מייד תפתור אותך, בדוק

podki

New member
עו"ד לעינייני תעבורה

מי עורכי הדין לעינייני תעבורה הכי טובים שאתם מכירים?

podki

New member
גם אם יש נפגעים?

גם עם הרוכב והמורכב נפגעו?

למעלה