הזמנה אישית...

O f e r P e e r

New member
הזמנה אישית...

לכל שוחרי ושחקני הביליארד בישראל שלום רב!!! עמותת ("איגוד") הביליארד הישראלי מפרסם ומזמין שחקני ביליארד ישראלים ל...אליפות ישראל ב... 8BALL ...(כל הכבוד) אך!!!??? שימו לב... בתחרות זו יהיה (HANDYCAP)...פור...!!! (כרגע נודע לי ואני פשוט חייב להגיב) שחקנים "מדורגים" יעניקו פור מסויים עבור שחקנים בלתי מדורגים... ממש אליפות ישראל... מה לא עושים בשביל עוד מתמודדים!!! (לעמותה...) אני באמת מקווה שאתם תעשו את אליפות ישראל בתנאים אלו... ואז כל מדינת ישראל תראה את האמת!!! ישראל...ישראל...ישראל... פין... חס וחלילה!!! אתם קריקטורה!!! לספורט!!! רצוי כי תשנו גישתכם!!! לא נותר הרבה חמצן!!! השמיים כחולים ואנחנו אוהבים... להשליח ת'מישחק לכל אגף ואגף...

lior02010201

New member
גם בזה אני תומך בך אבל

אם זה מה שיביא עוד המון המון שחקנים לתחום אז אולי כדאי לשקול את זה שוב? רק אם זה בטוח יביא עוד הרבה מאוד שחקנים... הבנתי שזה מה שעומד מאחורי ההחלטה הזו אז אם זה נכון אז אולי הם צודקים?

9ball master

New member
אני חושב ש...

פורים (handicap) לא מתאים לתחרות שנקראת "אליפות הארץ" אבל גם אם כבר נותנים פורים אז יש לעשות זאת כמו שצריך ואת זה הם לא עושים!!!! באתר האיגוד ישנה טבלה של פורים עבור פול, רק מה: 1. הטבלה הזו נגנבה/הועתקה מה APA שהינו גוף אשר מריץ ליגות ותחרויות ברמה החובבנית בארה"ב, מעניין אם הם שילמו זכויות יוצרים ל APA.... 2. הם לא משמשים בטבלה הנ"ל כמו שצריך, הם בסך הכל הגדירו שתי רמות והפור הוא משחקון בודד!!! כלומר זה לא רציני וזה כמו לא לתת פור בכלל, מי שמרוויח הם השחקנים החזקים אשר אוטומטית מתחילים בשלב השני, ורק משלב זה יהיה פורים!!! 3. הסיבה שהם לא משתמשים בטבלה היא שהם לא יודעים איך!!!! דירוג עבור פורים אמור להתחיל מנקודת מוצא כלשהי ומשם להיות מבוססת לאורך זמן לפי פרמטרים שונים של המשחקים של שחקן מסויים, אני לא ראיתי אף אחד באיגוד אוסף את הפרמטרים הנ"ל באף תחרות בעבר, אני גם בטוח שהם לא יודעים למה צריך להתייחס!!! שוב דוגמא מנצחת שלאיגוד אין שום רקע או ידע מקצועי!!! הם שולחים עכשיו אנשים לקורס ניהול טורנירים באירופה, אני מציע שהאיגוד יקפיא את כל הפעילות המקצועית עד שאנשים אלו יחזורו. (למרות שגם אז לא בטוח שהם יקבלו את הידע הנכון....)

9ball master

New member
עוד הוכחה שלאיגוד אין ידע מקצועי...

מתוך פורום האיגוד: שאלה: מדוע אתם החלטתם לקבוע מקדמי דירוג לשחקנים? בדרך כלל באליפות רשמית לא קובעים מדרגים (פורים). איך יתכן שבאליפות ישראל יש פורים (מקדמי דירוג)? תשובה:(רק חלק מהתשובה) אחת השיטות שהוחלט באיגוד זה על ידי מקדמי דירוג, כמובן שיעשה מעקב צמוד ויהיו שינויים מעת לעת במקדם הדירוג של השחקנים. השנה, באליפות הפול ובסנוקר אימצנו שיטת דירוג כמפורט באתר תוך נקיטת זהירות מרבית. העיקרון שמנחה אותנו הוא ראשית להגיע להסכמה עם שחקן בכיר שמוכן לשחק עם יתרון שלילי ושנית שחקן שמוכן לזה, יקבל בהתאמה מקום בשלבים המתקדמים בתחרות. אנו עוקבים אחר ההתפתחות העניינים ונדאג לשפר את השיטה בהתמדה. העיקרון שמנחה אותנו הוא ראשית להגיע להסכמה עם שחקן בכיר שמוכן לשחק עם יתרון שלילי ושנית שחקן שמוכן לזה, יקבל בהתאמה מקום בשלבים המתקדמים בתחרות. השחקן מחליט אם הוא יתן או יקבל פור !!!!!! זאת הבדיחה הכי טובה ששמעתי בנושא הביליארד מאז שהתחלתי לשחק ביליארד...

עופר.....

בגלל שאין "פורים" בתחרויות האלו שנערכו תמיד בלינקולן.... אתה יודע שרוב המשתתפים הטובים שהיו, לא יכולים להשתתף יותר בגלל שהם הכי "חזקים"..... שיעשו עם פורים וככה הכל יהיה פתוח.... ככה אני חושב לפחות אבל אתה יודע שאתה משפיע עליי מהר....

O f e r P e e r

New member
אהלן זוהר ו...

חג אורים שמח!!! אנחנו מדברים על אליפות ישראל הרישמית!!! באפשרות כל מועדון פרטי לערוך אירועים בדרך ובצורך הנראים לו!!! אלו אירועים פרטיים וזו זכותם!!! שוב, אני חושב שזו החלטה מקצועית גרועה ביותר!!! עדיין לא ניתקלתי בכך בענפים אחרים- ובדקתי נושא זה... דרך אגב... מכבי ת"א בכדורסל תעניק בגמר גביע המדינה השנה פור לקבוצה השנייה... עדיין לא הוחלט על גובה הפור!!! (תחשוב- זה נשמע טוב)

זה נשמע מגעיל......

ושוב, אמרתי לא על אליפות הארץ אבל לך תדע, אוליי לא ציון יהיה האלוף (למרות שהוא בכושר הכי טוב).....

9ball master

New member
אם ציון...

יפסיד, זה לא יהיה למישהו שקיבל פור ואני מוכן לשים על זה מה שאתה רוצה!!! אין אף אחד בארץ אשר נחשב לשחקן "חלש" ושיקבל פור שיכול לנצח את ציון 4 מתוך 9 משחקים !!! (משחקים עד 5 והפור הוא משחקון, כלומר היריב החלש מתחיל את הסט כשהוא כבר מוביל 1-0)

JackR1

New member
כן, 1 במשחק עד 5 זה כמעט שום דבר...

אבל באופן כללי, לעשות משהו שמוגדר "אליפות הארץ" עם "פור" - זה קצת מגוכך..

O f e r P e e r

New member
מה...

הקשר לשחקן זה או אחר??? זו "אליפות ישראל בביליארד"... וחייבת להיות שווה לכולם!!! ללא קשר לרמת המשחק!!!

אתה מסכים איתי..

ש..ל 80 אחוז מהשחקנים אין סיכוי נגד ציון (וסתם אני אורמ ציון כי לדעתי הוא הכי טוב והכי חזק היום בארץ) לעומת זה שאחד שלא ברמה גבוהה יכול לנצח אותי או כל אחד אחר כי אנחנו לא מקצוענים כמוהו.....

O f e r P e e r

New member
אתה...

חושב שציון מקצוען??? תראה... ציון חבר טוב שלי!!! אבל!!! ויש אבל גדול!!!!!! כל עוד לא יבין מה כרוך ב...להיות מקצוען!!! לא יגיע!!! במקרה וישנה גישה... קיימת האפשרות שיגיע!!! אל תשכח... אלוף העולם כרגע בן 16!!! ציון עדיין צעיר אבל בוגר...מפחד מהאמת!!! שוב אומר... ציון חבר, ויודע שאני אעזור ככל שאוכל!!! אבל... ציון כרגע רואה דברים אחרים (מבלי לפרט)... תפסיקו לערב את ציון בכל דבר!!! הקדוש ברוך הוא נתן כישרון!!! החלטה אישית היא כיצד לנצל כישרון זה על מנת לא לומר בפנסיה... "מה היה קורה אילו הייתי פונה ימינה במקום שמאלה לפני כך וכך שנים" ציון מבולבל ורוצה הכל בעת ובעונה אחת!!! המבין יבין!!! מקומו של ציון לא בארץ!!! וחבל מאד שאנשים, עמותות או מי ומי רוכבים על הגב שלו!!! בחינם!!! טעות שלו היא הרשאה לאותם גורמים לרכב עליו!!! כאשר הם עושים "בוכטה" והוא רואה כמה שקלים בודדים!!! בכל אופן, אני מאחל לו ולכל עולם הביליארד המון הצלחה!!! ותמיד מוכן לעזור...

למעלה