הזמנה אישית

איילת1974

New member
הזמנה אישית

שמי איילת, ואני מנהלת את פורום חופש, שעוסק בכפייה דתית. כדבר ראשון אני רוצה להזמין את כל אחד ממכם לספר את סיפורו האישי, איך הוא התחילו אצלו הספקות, ואיך עבר עליו תהליך החזרה בתשובה. כמו כן אני מזמינה אותכם לההשתתף בדין עם ח"כ יוסף טומי לפיד, שיתקיים ביום חמישי הקרוב בשעה 19:30 בפורום חופש. שיהיה לכם ערב נעים איילת
 

אחר

New member
אולי פעם אני אספר לך../images/Emo26.gif

איך עבר עלי תהליך החזרה בתשובה.... < למישהו יש הסבר פרוידיאני? >
 
ולעוף להזדיין לא בא לכם?

זה, הרי, גם נעים וגם בריא..
 
יויינע, מה הקטע?

באמת... אני לא ידוע במיוחד כתומך שינוי מובהק (מה גם שביקשתי היום מרז וטומי טרמפ והם לא נתנו לי <נו טוף, הם לא נסעו בכלל לכיוון שלי אבל למי זה משנה?>) אבל מה העניין? יש כאן איזושהי מפלגה שלפחות לחלק מהיוצאים בשאלה יש בה עניין. יו"ר המפלגה הולך להתארח בפורום המפלגה (באתר ´תפוז´) ובסך הכל קיבלנו הזמנה לבוא ולהשתתף בדיון. לא נאה לך? אל תשתתף (אני למשל - כנראה שלא אשתתף. אא"כ יהיה לי משהו מאוד חשוב להגיד). אבל למה אתה מרגיש צורך נפשי להגיב בצורה רעה?
 
מה אני רואה../images/Emo35.gif

יודע מה אלי, אולי אני בכלל אפסיק לכתוב כאן? המחיקה הזו לא תהיה מקובלת עליי גם אחרי הסברים מאד מרשימים. חיים טובים יונה
 
אתה לא מוכרח לכתוב כאן

אם כי, אני אשמח שתמשיך להיות חבר פעיל בפורום. בזמן האחרון הודעות בהן אתה מתנגד למשהו הפכו להיות אלימות (אני מזכיר לך גם את ההתקפה שלך על תפוז בעניין שבוע הספר). זה לא מקובל עלי. הודעות כאלו תמחקנה גם להבא.
 

גל נעים

New member
אני יכול לספר לך איך חזרתי בתשובה:

<גל מצוטט מתוך הקודקס המקודש של בעלי התשובה:> --------------------------------------------- [פרק א´ פסוקים א´-כא´] אחי!,אחי!,איכה?,ראיתי את האור!,אחי!,ראיתי את האור!, אני יודע את האמת!,הניצוץ היהודי שלי בוער בי!,אחי!,אחי!,תחזור גם אתה!,יהיה לך טוב!,יהיה לך אישה טובה,ילדים מחונכים!,אחי!,יהיה לך חברים טובים!,תלמד מוסר!,תלמד גמרא!,תלמד זוהר!,אחי!,הקב"ה אוהב אותך!,אתה הילד שלו!,הוא אוהב אותך וכל יום מחכה לך שתחזור אליו!, תראה את האור גם כן!,אחי שלי אני אוהב אותך! --- [פרק ב´ פסוקים א´-כ´] אחי שלי!,לאן נעלמת?,להודו?,ליפאן?,ליצפאן?,אחי!, אתה רוצה להשאר חילוני חולני?,אחי!,תחזור בתשובה,אישתך תהיה צנועה, תהיה לכם קדושה בבית,ילדים טהורים ישבו בחדר עם המורי וילמדו דברים טהורים,אחי,אתה לא יודע מה זה "טועמיה חיים זכו",תשמור שבת-השבת תגן עליך ועל המשפחה שלך,אתה תצליח בחיים הקב"ה ישלח לך סיעתא דשמייא, יהיה לך טוב,עלי אחי עלי!. --- עד כאן מתוך הקודקס המקודש.
 
אני יכולה לספר לך מה משדר

חוזר בתשובה. עקרונות החוזר בתשובה: כל החילונים שיטחים. כל החילונים שונאים דתיים. הם מתאגדים כדי להפיל דתיים. החינוך החילוני דפוק בכל מובן אפשרי. הם אולי יהיו נחמדים אליך כלפי חוץ אבל מאחורי הגב הם שונאים אותך. אני ראיתי את האור כי אני טוב יותר מכולם, עכשיו תפקידי להראות לנשמות האומללות את האור. כל האמצעים מותרים. איך יכולתי להיות כ"כ ריקני ושיטחי, כנראה כל החילונים כך, כנראה החילונות כך. אם קורה משהו רע זה כנראה כי אנשים מסביבי ובכלל לא מקיימים מספיק מצוות. הוו הלואי שיזדמן בידי לקיים מצוות השמד את עמלק. <מיה, סבתא והפיצול לא מתגעגעת לתוכחות של שבת, אז מה אתם אומרים האינתיפדה באשמתי?>
 

גל נעים

New member
רק האיתפאדה באשמתך?,להלן רשימה:

מגדלי התאומים שבארה"ב נחרבו בגלל שדיברת לשון הרע, המוני כפריים באפגניסטאן מתו בגלל שלא עשית בשלמות מצוות הכנסת כלה מליון סומאליים רעבים נוטים למות כל יום בגלל שאת הולכת עם מכנסיים, השטפונות בסין שהרסו 30 כפרים והרגו 50,000 איש בגלל שאת לא אוכלת בד"ץ. הטורנאדו שבטקסאס שהרג 450 איש והרס ל-2000 איש את הבתים שלהם בגלל שאת לא נוטלת ידיים לאחר השירותים. והרשימה עוד ארוכה.
 

sharkyM

New member
למעשה ההיגיון מכתיב...

שהכפריים באפגניסטן נהרגו ג"כ בגלל לשון הרע !
 

uri80

New member
אני נגד

כמו שיונה אמר (רק קצת פחות בוטה ...) בגדול אני מסכים איתו
 
למעלה