הזמן

deerman

New member
הזמן

הזמן ניחוח גופך על גופי לא ידיף הזמן רוקך על גופי לא יבש הזמן מנוח בלכתך לא יתן לי . הזמן מרפא אך לא את אהבתי אלייך הזמן משכיח אולם לא את מגע שפתותייך הזמן לא יפריח את אהבתנו והוא יטע אותה בתוך נשמותינו. הזמן יחד קשורים ברא אותנו הזמן מכאובים לאהבתנו לא יתן הזמן אוייבים מאיתנו ירחיק . הזמן הוא בשבילנו ולנו הזמן יזמן מלאכי שרת לגוננו הזמן ילבה את אש אהבתנו.

טאKילה

New member
עכשיו -

נחתי מחיוך נתתי לזמן זמן ולרוח הים לנשב הרחק מן הזיכרונוות שלנו. עכשיו - ראשי מנוכש מעשבים שוטים והלילה ער מחכה לאביב שנוכל לפרוח מחדש.

deerman

New member
ועכשיו

עכשיו הזמן שלנו לפרוח עכשיו הזמן שלנו לעוף ברוח כמו שתי נשמות אוהבים החבורים עוד מעידני עידנים. לא יכל עוד חכות האביב כשהוייתך קורנת סביב. האביב חוור למול יופייך וניחוחו מאפיל לריח גופך. רוצה אותך חבוקה בזרועותיי רוצה ללגום ממך עד יתמו חיי רוצה ללון איתך,אף בכרמים רוצה ללגום איתך מנקטר אוהבים.

רוצה....

שוב להרגיש את חום גופך את ההילה שלי מסתובבת סביבך עדיין בתחושה שאתה לידי שולחת יד לאסוף ידך בידי למדוד את אצבעותיך הארוכות להתענג על מגען הקטיפתי. עדיין שומעת את קולך המתרגש בתוכי מרגישה את זכרותך הולמת בי זוכרת מבע פניך מסתכל לתוך נשיותי הכל כל כך עוטף אותי וכך להיות נעים לי אהובי...

למעלה