הזמן

sunset

New member
הזמן

כאילו עצר מלכת. התקרבתי בצעדים מהוססים. אתה יצאת מבין הצללים שלחת זרועותיך שאבוא ביניהם... ואני מביטה עדיין לא מאמינה נשאתי ראשי אל על הכוכבים חייכו הסהר הגיח וגשם מטאורי נסך עלי.... פרשתי זרועותי הסבתי את עיניי אל דמותך ואתה נעלמת... ועימך הכוכבים... רק צעיף בודד נותר הנחתיו על גופי ושוב ניגנה המנגינה ושוב רקדה הצועניה..... SUNSET

מבקש לרדת לעומקם של דברים :cool:

גם אני וגם את ממשפחת הנשואים, שבשעות הליל נמצאים עם בני הזוג החוקיים.... ושמתי לב שכל אהבותייך ממלאים דווקא את לילותייך... ????????!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

sunset

New member
אמרו חכמינו שהלילות

מביאים את הרומנטיקה. אני אוהבת את השקט של הלילה . אני גרה ליד הים... מה עוד צריך?????? לילה טוב לך חמוד SUNSET

ואת תלמדי...... :cool:

שלא חוזרים הביתה ב-2.00 בלילה... איפה היית כל היום? לא טוב לך בבית? כמו ילדת רחוב...איפה הסתובבת? זה החינוך שקיבלת ממני? :cool:

Sודית

New member
אספר לך על מעשי - לא הכל....

התעוררתי לי מתי שהוא בשעה עשר וחצי וכל היום חשבתי מה לעשות איפה אוכל לחפש מטעמים לפורום של ארבל התקשרתי לכל החוטאים כולם היו כבר תפוסים כל הנשואות עם הנשואים אז נשארתי לי עם האחרים כאלה שחיים ולא בהכרח חוטאים ולא אכנס לפרטי פרטים כי זה פשוט לא מתאים לך או לחוטאים סודית סתם מקשקשת

ketty

New member
היא צועניה...

מה איכפת לה החינוך?? רק משנה לה מי המורה לריקוד.... אז...תרקדי לך יפתי.. צועניה פראית...

Sודית

New member
צועניה, אל תפסיקי לרקוד.....

אוהבת את שירייך את כל מילותייך המשיכי לרקוד והמשיכי לכתוב אני נהנית מכל ריקוד סודית מאחלת שבוע טוב

אורמור

New member
בואי אל בין זרועותיו...

לכי אל תוך נשמתו תני לו אותך קחי לך אותו ואל תחדלי חיי אהבתי שירך.. כה יפה את באהבתך.. אור

zar

New member
לא היה זה חלום

מחסיר פעימה משהו קרה פסקה ממחולה עמדה עיניה סורקות מיישירה מבטה פוסעת מעדנות הנה היא באה כקפוא שד, עומד כולי רועד עורי חידודין יודע... יום הדין והיא כבר כאן קרבה סובבת, בוחנת ראשי סחרחר עלי שומע, צעדיה טופפים סביב את קול נשימתה הכבד חש, הבל פיה החם טרם נפגשו שפתינו אוצרה בזרועותיי נושם את הרגע ונושא תפילה שלא יגמר לעולם פוקח עיניי והיא גזה וידיי את עצמי חובקות אך טעם שפתיה מעיד כי היית לא היה זה חלום צאר

ketty

New member
וואווווווווווו....

מהמם..........ממש וואוווווו אין לי מילים ממש אוהבת את הצועניה...שרוקדת...

למעלה