הזמן

klik50

New member
הזמן

זהו עברתי את היום הזה שנקרא יום הנישואים יום שהיינו חוגגים כל שנה בעלי ואני במשך 32 שנים.
השבוע שהיה היה אחד הקשים שעברתי לאחר השבעה זה פשוט היה בלתי נתפס איך בשניה הוא לא איתי!!!ומשאיר אותי לבד לחגוג את יום הנישואים . אימצתי את הרעיונות שלכם ובשבת נסעתי לים המקום הכי מדהים בעולם לכל מי שלא במיטבו!ישבתי בכיסא ושמעתי צלילים של קערות טיבטיות וכתבי לבעלי ......
עצם הכתיבה במעמד יום הנישואים הוציא ממני הרבה בכי ולא היה אכפת לי מאף אחד!!!נשארתי לבד!!!
ולאחר מכן הספקתי להגיע לשיעור יוגה שהיה ממש מתאים לי להרגע .חוצמזה לא רציתי לעשות שום דבר במשך כל השבת.ביום ראשון נסעתי לבית העלמין ושם אחרי ששטפתי את הקבר בהמון מים(12 ליטר) ישבתי בוכיה והקראתי לו את המכתב לא שזה היה מנחם הרי זהו הוא נמצא במקום אחר במקום שכולו טוב ומאמינה שמנוחתו בגן עדן.
ועוד דבר שהיה ממש סגירת מעגל קיבלתי את הצו הירושה ביום ראשון!!!! כאילו יום הנישואים שלנו שחל בשבת סגירת המעגל מבחינת בעלי הוא הצו ירושה אשר ניתן עכשיו. הרי נשבענו ביום הנישואים לאהוב ולהיות ביחד עד יום מותנו נו אז זה לא עד יום מותו??????????
השימחה בקבלת הצו ירושה נמהל עם העצב של המוות של אהובי.

יום נישואים ראשון לבד

אבל הבת שהיתה עמך היא חצי ממנו , אז את לא לבד היא איתך הבת שלכם
זו שנולדה = פר האהבה ש שניכם
לפעמים זה טוב לבכות זה משחרר חלק מהכאבים שבלב
ואז במקום הכאב נכנסת הקרלה ונחמה לנשמה הכואבת

הזמן

היי
אכן כל אחד מוצא את הדרך לציין יום חשוב זה או אחר . ניכר כי היה לך קשה אבל עברת את היום הזה ועשית משהו שאת תכננת ורצית .
מאחלת לך ימים טובים יותר
שלך אתי
&nbsp

למעלה