הזמן שלך-היהודים

עליסה

New member
הזמן שלך-היהודים

איך תאמרי לו ילדה, אמרת אין לאן ללכת הוא לא ידע ואת כמו הרוח שותקת והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעעי הוא ישאר איתך אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח אם זה הזמן שלך אז כשתלכי הדלת תיפתח ולא ולא ולא הוא לא ישכח תבטחי בו ילדה ונשארת בגפו נתמכת הוא בשלך ואת באותו הקצב והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעי ישאר איתך והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעי ישאר איתך אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח אם זה הזמן שלך אז כשתלכי הדלת תיפתח ולא ולא ולא הוא לא ישכח חומר למחשבה `זהות שבורה`

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
חומר למחשבה

כן, זמן, תוחלת הזמן, ניצול הזמן, ומה שכל זה עושה למחשבה, לזכרונות, להרגשות -- זה נושא ג ד ו ל רק מה, הכי חשוב זה השליטה בזמן... שלא יברח, שיהיה שלך..

עליסה

New member
הזמן

הזמן שלי, לצערי... ``הזמן הוא קללת מוות``...עובדה. הזמן שלנו, שלי, שלך, שלכם, שלכן, שלהם... לכולם יש זמן אפילו אם הוא לא קיים (אין לי זמן, אני ממהר)... מדברים על קיים, הזמן הוא הוכחה להתקיימות.. ואם נתקעתי בו??? אני כבר לא קיימת? או אם דילגתי עליו... לא זוכרת את הגילאים שאמורים להיות כייפיים, גילאי 10-6. ומגיל 11 אני בדאון....עם עצמי...נעלמתי.... מגיל 11 הייתי צריכה להתנהג כבת 20, אפילו יותר להתמודד עם דברים שאין מהם מנוס ואין להם פיתרון ובטח שלא תשובה..או נחמה, או שימחה.. ``אנחנו כאן להעביר את הזמן`` (אביב גפן), ואם הוא לא עובר, נתקע? מעבירים אותו בכל זאת, אין ברירה...יש (בניין, כינרת, כדורים, ציאניד, חבל, אקדח...) -חומר למחשבה-, ואם יש לכם פיתרון............... `זהות שבורה`

מאיה.

New member
סליחה שאני נדחפת, אבל..

אני יודעת שזה יותר נוח לכתוב שיר של מישהו, ציטוטים שנכתבו על ידי אנשים שיודעים להביע את מה שאת מרגישה בצורה טובה יותר ויפה יותר. אבל אין כמו מילים שלך, צירופים שאת מחברת, שיתארו בדיוק בדיוק את מי שאת ואת מה שאת מרגישה. שמתי לב שאת מצטטת די הרבה.. אני בעד שתכתבי משהו משלך, זה לא אמור להיות סופר יפה או בעל כשרון יוצא דופן, זה אמור להיות את והרגשות שלך - ואותם אף אחד לא שופט. אז אולי תכתבי משהו משלך? אבל זו רק דעתי, את לא חייבת לשמוע בעצתי:) יום טוב, מאיה.

עליסה

New member
מאיה

רעיון טוב...אבל .. אני נהנת לצטט אנשים, בעיקר אביב גפן, לא יודעת למה... ואני כאילו מפחדת לשים שירים וכאלו שלי... כי קרה לי בעבר משהו עם זה, שמאוד פגע בי, וזה מרתיע אותי כל פעם מחדש, במודע או בלא מודע.

למעלה