הזמן שלי לא כמו שלך

eliela

New member
הזמן שלי לא כמו שלך

לך תעצור אתה את הגלגלים המתכתיות שמניעים את הזמן טיק טאק טיק טאק והכל מתומרן זמן לאכול, זמן לבישול, זמן לשינה, זמן לקריאה, זמן לעבודה, זמן לאכילה, זמן לעקיפה, זמן לעצירה טיק טאק טיק טאק זמן מעוצב לפי הדרישה... הכל מסודר והגלגלים מתומרנים היטב. קצב אחיד, ללא הזזה... אין דבר שעוצר את הזמן משמעות החיים לפי השעון... לכי את תעצרי את הזמן בסך הכל אותם הגלגלים מתכתיות, קרות, משומנות היטב אותו טיק טאק טיק טאק שכל כך מרגיז תתמרני את יומך בין שעה לשעה זמן לבישול, זמן לקימה, זמן לכביסה, זמן לניקיון, זמן לעבודה, זמן לילדים, זמן לאכיפה, זמן לקריאה, זמן לגינה, זמן למקלחת, זמן לשינה, זמן לאיפור זמן למספרה, זמן לתפירה, זמן לקניות, זמן לגיהוץ והטיק טאק לא עוצר בקצב משתנה שרץ ודוחק והאם בין תמרוני הגלגלים אולי נשאר זמן לעצמך?????

אפרת.א

New member
יקירה...

ישנו מקום בו עוצר השעון ישנו מקום בו הכל מתקתק נכון נבירה קטנה בתוך הנשמה תראה לנו - כי...... יו, רק אתמול הייתי בת שנה... רק אתמול - התגייסתי לצבא רק אתמול - נישאתי בשמחה רק אתמול - נולדה לי ילדה רק אתמול.......שורה ארוכה של רק אתמול כאלה - ואנחנו כאן - בני כמה? לו עצרנו ת`שעון היה משעמם עד מוות. לו עצרנו ת`שעון הכל היה כל כך מונוטוני וירוד וכמו שאמרה בזמנו הלן קלר: ``האושר, אינו יכול לבוא מבחוץ הוא חייב לבוא מבפנים... לא הדברים שאנו רואים או שאחרים עושים למענינו - הם המעניקים לנו אושר. האושר, בא לנו מן הדברים שאנו חושבים , חשים ועושים - -- תחילה למען הזולת ואחר כך למענינו...`` אוהבת אותך - ומקווה עבורך כמו עבורי וכולנו : שגלגלי הזמן יצעידו אותנו למקומות הכי יפים ביקום...החומרי, הרוחני, והרגשי... שלך - איריס

למעלה