הזמן קרב

יערית

New member
עד כאן!

עד לגרוש שלי

מצוטטת

New member
נ~פ~ל~א!!!

גם מקנאה בו..... גם מרגישה תיסכול.... וגם מאחלת, אללללללללה מקום שבעולם ל'יות בו...ממנו אפשר רק להמריא לא כל שכן כשאת משוכנעת שככה זה אצל כולנו קטונתי לשכנע לך אחרת
ב

ערסlight

New member
כולן גיבורות...

תראי, לאף אחד לא קל. שהצחוקים פה לא יטעו אותך. יש כאן אנשים שמתמודדים וגם נעזרים בכדי לעשות את הדבר הנכון. זה אפילו בסדר להיות עלוב נפש ואפילו טיפש, אבל לעשות מזה אידיאולוגיה?

ליאהה

New member
רוצה להגיד לך

שכשאשתו של האקס שלי ילדה את הבת שלהם התרגשתי כאילו אני עצמי ילדתי... התעקשתי לראות אותה ואכן התגנבתי בפעם היחידה שהוא בא לקחת את הילדים עם התינוקת והיא חמודה... כלכך חמודה ודומה לילד הקטן שלי... קיצר תנסי להפוך את הקינאה לפירגון...

מירב מתוקה...

זה רק שלב, ולא כולן מקנאות, בואי נגיד רובן, אבל זה שלב שלאחריו בא שלב אחר, התעסקות עם עצמך לקראת חיים אחרים, שלב הרבה יותר כיפי, תאמיני לי אני יודעת הכל. וזה בסדר שאת מרגישה כך, הכי נורמלי שבעולם:) קבלי חיבוקים חמים.

folkman1

New member
דוקא לא מקנא ....ממש לא

כי למה לי לקנה בעצמי כי הרי אני הגרוש של......

ליאהה

New member
קוראת את הכאב שלך!! ../images/Emo201.gif

מבינה אותו מזדהה איתו. מאחלת לך שתהפכי את התחושות הקשות לתחושות של צמיחה ואהבה. מאחלת לך שהכאב לא ישבור אותך ולא יחליש אלא יעצים בך את היכולת להתגבר ולבנות את חייך. מבינה את כאבך מאוד אבל מציעה לך לא לשקוע ברגעי הכעס והכאב.

מבינה אותך,

אך, עלייך גם ללדת את הרוע להשליך אותו ממך ורק החוצה, כי ביננו הוא לא יעשה לך טוב! קבלי באהבה ותני לאלוקים לעשות שפטים.

מבינה ללבך ואני לא רואה בזה

צרות עין הלוואי ותגיעי למקום טוב יותר בשבילך אך מבינה את הלב שנצבט

מי רב היקרה

כשהאקס שלי התחתן התחשק לי לברך אותו בכל הברכות האפשריות... אבל במקום זה מרחתי על עצמי חיוך מזויף, הרמתי לו טלפון ואיחלתי לו מזל טוב. קיבלתי החלטה - אני לא נותנת לו לשבור אותי פעמיים. אני לא אראה לו כמה כואב הצעד הזה (התחתן אחרי 3 חודשים). ואת האמת - מאותו רגע ואילך, מאותו רגע שהחלטתי שאני לא נותנת לצער, לקינאה ולכעס לתפוס את המקום הכי חשוב (כי בזה אני מחזקת אותו ורק אותו) נהיה לי הרבה יותר טוב. עכשיו אני עסוקה באושר שלי. במה שעושה לי טוב ולא במה שעובר עליו. ממליצה לך לנסות גם. בהצלחה

שיחקת אותה

אמרת פה את מה שרוב הנשים אינן מעיזות לומר. כל הכבוד על היושר ועל האומץ ואעל היותך אמיתית ומי שאת ללא בושה! כל הכבוד אל תתיחסי להודעות שמקנאות בך (וראיתי המון) אני מאחל לך כל טוב והלוואי שיגיע יום שתסלחי ותוכלי לאחל רק טוב אבל עד אז אם נוח לך לאחל רע... אולי מגיע לו שבוע טוב

מזל חי

New member
קראתי אותה

וקראתי אותך הכותרת שלך לא ממש בכוון אבל הכונה כן. זכותה להרגיש ככה למרות שגם לי מוזר לקרא הודעה ותחושה כזאת מסתבר שלא תמיד אפשר להרגיש כמו שמצפים ממך. ואכן מותר להרגיש קצת אחרת אבל מאחלת לכותבת ההודעה כפי שאחלת גם אתה לסלוח ולאחל רק טוב.

אחרי כל מה שהוא עשה לי...

הוא עוד מעיז להיות מאושר? רשע וטוב לו? זה אכן כואב. אומרים בעולם שהנקמה הכי טובה היא ... להצליח בחיים. אז צאי לעולם והצליחי! ייקח קצת זמן.. נכון כרגע הוא מוביל במירוץ הנקמה. אבל אם תרצי תשיגי אותו. אם תרצי אין זו אגדה. נקמה היא כח מניע עצמתי ביותר. אבל.. סוף הסיפור הוא... כשמשיגים במירוץ... פתאום מגלים שהפסקנו להסתכל אחורה ולבדוק עד כמה "הוא" נמצא מאחורינו... וזה בעצם הניצחון!

למעלה