הזמן עצר מלכת 2

tairon

New member
הזמן עצר מלכת 2

הזמן עמד מלכת 2 ------------------ הם ניצבו שם באמצע הילד שלו בוהה בהם ואינו מבין את פשר השתיקה מה משמעותה...היא ליטפה את ראשו הוא שלח את ידו ידיהם נגעו אחת בשניה גלי חום שלהתרגשות הציפו את כל גופו.....הוא כחכח קלות בגרונו... ``ממממ.יש לך זמן או שאת ממהרת`` היא חייכה אליו את אותו חיוך שהמיס את ליבו שוב ושוב...הצביעה בידה השניה לעבר הבית קפה ``התכווונתי לשבת לכוס קפה יש לי הפסקה כרגע תצטרפו?`` הוא הביט בשני ילדיו...מהסס ואז ``תני לי 15 דקות אני שם אותם אצל אחותי ובא אל תעלמי`` הוא נעלם לה חיש מהר היא החלה פוסעת אל עבר הבית קפה התיישבה הזמינה לעצמה קפה הפוך המחשבות התגלגלו באופן טבעי למפגש האחרון כמה לילות בכתה אחרי זה הלב שלה נשבר לאלפי רסיסים קטנטנים...לא הפסיקה לאהוב למרות הכעס לא חדלה לחלום עליו לא היה לילה שלא ביקר אותה והנה עכשיו היא ממתינה לו ....הבינה שהוא נשוי ולמרות זאת היה לה צורך לשוחח איתו עוד כמה דקות חשה שאם לא תעשה כן לא תוכל למצוא מנוחה.. הביטה בשעון כל שניה נראתה כמו נצח הלב הלם בה בחוזקה..מאז אותו לילה בו נפרד ממנה לא הניחה לאף אחד להתקרב לא הצליחה להתאהב לא היה מקום בלב שלה לאף אחד אחר...... כל כך שקועה היתה במחשבות שלא הבחינה שהוא כבר ישוב אל מולה ``קוקו...אני פה`` היא חייכה חיוך רחב``הילדים בסדר?`` הוא הנהן בראשו....``מאיזה סרט הוצאתי אותך?``מיהר לשאול בחיוך רחב שחשף שינים לבנות מסודרות... פרצו בצחוק משחרר אחד גדול יחד.......... ``אתה מאושר?`` הוא הביט בה ``מאושר מהילדים כן.. הם חלקת האושר שלי אני אוהב את אישתי היא אישה טובה אימא נפלאה לילדים הם מעריצים אותה....`` מבלי לשים לב הם אחזו בידים אחד של השני האצבעות נגעו אחת בשניה כאילו ביקשו לאשר להם שאכן זה קורה והם שם ישובים ומשוחחים.....הוא לא הסיר את עיניו ממנה כאילו חשש שעוד רגע תעלם לו...והיא בדיוק כמוהו.. ``את מאושרת?`` מיהר לשאול היא עצרה את נשימתה....השהתה את תשובתה...``הכל יחסי הלא כן? אני עובדת כמשפטנית בחברה ענקית עם אחוזים בחברה חייה חיי נוחות ומכורה לעבודה .. העבודה זה המאהב שלי מעולם לא התגברתי עליך אתה יודע?`` הוא ליטף את ידה בעדינות ...כל כך רצה לחבק אותה לומר לה כמה טעה ..כמה מצטער ולא ....הוא לא הפסיק לאהוב אותה אייך יכל? והיא אהבתו הכי גדולה...כן אהב את אישתו אבל לא באותה עוצמה..... הם סיימו לשתות את הקפה היא חייגה מהסוללרי שלה לחברה הודיעה להם בקצרה שהיא לא חשה בטוב ולכן לא תחזור היום למשרד ללא מילים ירדו יחד לחוף הים טילו לאורך קו החוף יד ביד הזמן כאילו עצר מלכת שוחחו השלימו פערים צחקו המון הרוח ליטפה את פניהם אף אחד לא היה קיים מלבדם זה כאילו כל החוף היה שלהם...הם צפו יחד על הסלע בשקיעה אחת מדהימה כמו היתה שם רק בשבילהם...הוא ליווה אותה לרכבה הביטו ארוכות אחד בשניה הוא ליטף את לחיה רכן לנשק אותה על השפתים...חיבק אותה ונפרד ממנה..שוב..... צפה בה מתרחקת תוך כדי שהיא לוקחת מבלי לדעת חצי מהלב שלו נופף בחוסר חשק אחד גדול לשלום.... והסתובב לדרכו המשך יבוא ........

may may.

New member
טאי

שוב הצלחת לרגש אותי אולי זו סערת הרגשות שבתוכי אך דמעות זלגו מעיני אתה כותב כל כך יפה מרתק.. M

געגוע ..

הגעגוע למגע שלה הגעגוע למילים שלה הגעגוע למבט שלה הגעגוע לריח שלה .. הפגישה .. מעלה מחדש את האהבה .. הפגישה מחזירה אותו ואותה .. לתקופה שאבדה . שרון

למעלה