הזמן עושה את שלו

אני לא דיברת עליך

אז למה אתה מדבר עלי ? למה אתה מזכיר אותי בשיחה שלך עם הבחורה ? מה אין לך מספיק בטחון עצמי איתה ואתה חש ציפיה גדולה ליחסים איתה אז אתה מנסה להרשים אותה כל כך על ידי כך שאתה מראה לך עד כמה אתה גיבור שאתה "מוריד" אותי ?
אתה אדם דפוק וחלש ובגלל זה זקוק להרשים בחורות, אם תצא איתה, מאחורי הגב שלה תנסה להרשים בחורות אחרות על ידי ריכולים עליה מאחורי הגב.
תתרכז בעצמך ובשיחה שלך איתה, ואל תערב אותי ואל תזכיר אותי ואחרים בשיחה שלך. אתה סך הכל עושה רושם של זקנה רכלנית ופחדנית. גם הכינוי "לשבור את בנימין" מזכיר לי שם שרק אדם שבילה כל חייו במחלקות סגורות בבתי חולים לחולי נפש מסוגל לחשוב על כינוי כזה עם יצר אגרסיבי אלים ומסוכן "לשבור את בנימין" (לשבור? ולמה לשבור מישהו אחר?). רק לא מזמן גבר היכה את ביתו בת השנתיים בגלל אלימותו, וגבר השליך את ילדיו הקטנים מבניין וגבר אחר נרצח בשל אלימותו. למה אתה חושב שהיא תרצה אחד כמוך אם היא מספיק מכבדת את עצמה ורוצה עתיד בטוח לילדיה העתידיים ?!

טוב אתה מטורף אז זה יוצא מפרופורציה...

הגבתי אליך היא הגיבה אלי אתה ענית לה במקומי
על "מה לך ולהוא"=אני, בנוגע אליה.
אופן החשיבה שלך מעיד עליך כעל יצור. הכינוי שלי
הוא עברות לשם של להקה. למרות נושא הפורום אני לא מנסה
להתחיל איתה או איתך, אני פשוט מנסה שתתמקד בעצמך
ובבעיות שלך במקום בי. שבת שלום ורפואה שלמה.
אישית אני פה לייעץ ולשמור דברים בגבולות המציאות,
לא מנסה להתחיל עם כל מי שמזהה את עצמה כנקבה
ואני בזוגיות אז תודה וצאתך לשלום. אני מקווה
שלא תנפח גם את התגובה הזאת לסרטים שאתה חי בהם...

Megie

New member
זה חלק מהחיים...

גם לדחות וגם לחוות דחיות.
רובנו נחווה כמה אנשים בחיינו-לפעמים ניפרד, ובמרים אחרים-ייפרדו מאתנו. זה טבעי לכאוב ולהרפא-אבל הדבר הכי נכון בכל מצב, זה להבין שעלינו לעוד מדרגה, רכשנו עוד ניסיון, עוד כלים...לכעוס, לאחר רע, לקנא- אלו רק משאירים את העבר בהווה.. כי כל רגש שלילי אוגר סביבו כדור שלא עוצר וגודל ופוגע באפשרות שלנו ללמוד ולהתפתח...
לא משנה מה ומי הפסיד- משנה, מה את לוקחת למרות הכל-מה בעצם את מרוויחה מהמקום של ההפסד בזוגיות שנגמרה (גם אם לא הפסדת בפועל, עצם העובדה שזה נגמר ופרידה זה משהו קשה) כשתלמדי לראות סוף גם כמשהו טוב- למרות כל הקושי, תגלי שיותר קל לך להמשיך הלאה ולהיות מאושרת..

למעלה