הזמן עבר!!!

strahd

New member
הזמן עבר!!!

שוב פעם הזמן עבר ולא כולם כתבו... מי התפוח הרקוב בסלסלה? מי עושה לכם בושות? מי כאן החוליה החלשה? טוב, עדיין לא. אבל יש היום בשעה 14:00 יתפרסם השרשור הראשון שלנו ובו יכללו הדמויות והוראות לכל המשתתפים. יותר מאוחר, בערך בשעה 15:30 יתפרסם מאמר שתרגמתי ממה שלה גמבה שלח בנוגע להיסטוריה של קרין, לשיפוטכם...

strahd

New member
הוראות על המעי"ף

אני כותב כעת את ההתחלה של המעי"ף. השרשור יתחיל מכיוונו של המנהיג. כל אחד סיפר לי כיצד הוא הגיע אל טארסיס. הפונדק שנבחר הוא הדרקון האדום, אמנם הוא נהרס במלחמה, אבל תמיד אפשר לבנות שוב, ראה ערך הפונדק בסולאס. כל הדמויות מתכנסות בפונדק הדרקון האדום, כל אחת מסיבותיה שלה. רק נסו בבבקשה לעקוב אחר החוקים הבאים... 1. לא להרוג אף אחת מהדמויות הראשיות או דמויות המשנה ללא אישור ממני. גם הדמויות הראשיות לא נהנות מזה במיוחד. 2. כשכותבים פסקה, בבקשה יותר משלוש שורות וקצת להכניס עניין לא לכתוב משהו כמו: "אנדסרסון הברברי התיישב על יד השולחן והזמין שיכר". זה לא אומר כלום. וגם לא: "ג´סטין המכשף הוציא בדולח מכיסו ופיחם בעזרת מזלג ברקים את כל יושבי הפונדק. הוא צחק ברשעות והעביר את הפונדק למימד אפל", אף אחד אין לו כוחות של רייסטלין או פיזבאן. 3. הגיון. הדמות שלכם חייבת לעשות דברים בהגיון, לפחות של הדמות עצמה. אם למשל אותו המכשף ג´סטין הורג את כולם בפונדק, לפחות שתהיה לו סיבה טובה, או שהוא סתם משוגע, אבל אז זה לא מעניין. זה בעצם הכול. שיהיה בהצלחה!!!

EverMan

New member
אני אשמח לקבל

דב"ש שאוכל להשתעשע איתו מדי פעם .. לא דמות קבועה .. כי אם סתם דב"ש ... השה"ם יכול להחליט באופן חופשי איזו דמות ומה שמה ...

ואם כבר, הנה תמונה של לייל אירי.

(תמונה... כן בטח...
). מה דעתכם? חשוב מאוד - תפתחו את הקובץ, בהודעה עצמה זה נראה מוזר.

marishia

New member
ואם כבר!

אז אני מתכננת לעשות תמונה של כו-לנו בדוליז ולהדביק את זה בעמוד הראשון של המסמך החדש שאני מכינה בוורד, ההרפתקאה שלנו! עשיתי עד עכשיו כמה שיפוצים, הוספתי פרקים וכוכביות איפה שצריך, אני אפרסם את זה כשההרתקה תגמר כדיי להשאיר לכל אחד מאיתנו מזכרת:) דרך אגב, כל שאר הדמויות יוכלו בפעם הבאה לפרט יותר מה הן לובשות? מרישיה:)

ערפד1

New member
בכל מקרה ציורים יפים

אבל אם כשרון כמו שלך תנסי לצייר את זה בעיפרון אמיתי על דף ולסרוק את זה!

Ophel McNeil

New member
נהדר! ../images/Emo9.gif

רק כדאי לך לשמור את זה באיכות BMP, שהיא טובה יותר לעין שעור. אגב, שרשור המשחק נתקע מעט. כדאי שהשה"ם מעט יריץ אותו, ויכניס איזשהו מקרה, או משהו.

למעלה